Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλημέρα σας
1 τρυγόνι το πρωί πέρασε πάνω από 50 μέτρα και πολύ χαμηλά ίσια με τα κλήματα του αμπελιού που καθόμουν
δεν τουφέκισα ούτε για χαιρετισμό γιατί πιο πάνω κάθονταν τρείς συνταξιούχοι οι οποίοι είχαν πολύ γέλιο όταν έφτασα στ αυτοκίνητο με πειράγματα κι αστεία :)

Δέκα Ρωσίδες μ' άλογα θα φέρω στην αυλή σου
Για να σου κάνουνε στριπτίζ σήμερα στη γιορτή σου .sarcastic..χρόνια πολλά.

Με αφορμη το ποιηματακι του γιατρου, να πω κ εγω ενα που μου ηρθε στο μυαλο???? .ha ha ha. Θα το πω... .buy buy.

Τα χειλη σου μου μοιαζουνε πολυχρωμες τουλιπες,
φανταζομαι θα κανουνε τις πιο ωραιες........ φουσκες .sarcastic.

Καλημερα σε ολους κ καλη εβδομαδα...
Θα ασχοληθουμε με τα επιβλαβη αυτες τις μερες, αν κ σημερα σε ενα γρηγορο πρωινο μας εστησαν... .xm.
Έχω κλείσει πεντάδα για αύριο το απόγευμα, άμα δεν περάσει τίποτα μας βλέπω στο ποτάμι με άγριες διαθέσεις για καρακαξοτζιχαντ .shoot..hunter.1

Καλησπέρα στην παρέα. Το παρακανα φέτος... χθες ανέβηκα στη ζυγαριά και αντίκρισα για πρώτη φορά τριψήφιο νούμερο! Τα κεφάλια μέσα και έβαλα στόχο μέχρι αρχές Νοεμβρίου να χάσω 6-7 κιλά.
Πατρίδα πολύ χαίρομαι που θα πάρεις την επιδότηση των 100 κιλών. .sarcastic.

έβαλα στόχο μέχρι αρχές Νοεμβρίου να χάσω 6-7 κιλά.
Οι επιθετικες δίαιτες παχαίνουν.
Να τρως σε ποσοτητα οσο ετρωγες αλλα θα αφαιρέσεις τελειως τηγανιτα , ψωμια ( ισως πολυ λιγο μαύρο ψωμί) , αναψυκτικά , γλυκά και φυσικα με μετρο τα τσιπουρακια κλπ.
Αν βαλεις και λιγο άσκηση θα χασεις τα κιλα που θες αλλα οχι τοσο συντομα οσο λες.
Ο στοχος ειναι να φευγει το λιπος και οχι μυϊκος ιστός.

Καλησπέρα σε ολο τον κοσμο

Το αποτελεσμα του κυνηγιου του ΣΚ ηταν μια καρακαξα! Τωρα λιγες μερες διακοπες στη Θασο και συνεχιζουμε το επομενο ΣΚ...
Κωστα πως σου φανηκε το οπλο;
Καλα να περασετε στη Θασο και με την επιστροφη κανονιζουμε βολτα για ορτυκια...

Οι επιθετικες δίαιτες παχαίνουν.
Να τρως σε ποσοτητα οσο ετρωγες αλλα θα αφαιρέσεις τελειως τηγανιτα , ψωμια ( ισως πολυ λιγο μαύρο ψωμί) , αναψυκτικά , γλυκά και φυσικα με μετρο τα τσιπουρακια κλπ.
Αν βαλεις και λιγο άσκηση θα χασεις τα κιλα που θες αλλα οχι τοσο συντομα οσο λες.
Ο στοχος ειναι να φευγει το λιπος και οχι μυϊκος ιστός.

Καλησπέρα σε ολο τον κοσμο

Ούτε καν. Δεν είμαι άνθρωπος που μπορεί να ακολουθήσει δίαιτα πόσο μάλλον επιθετική.
Κάνα δυο φορές που έβαλα παρόμοιο στόχο στο παρελθόν, συνεχισα να τρωω οτι έτρωγα εκτός του βραδινου που το μειωνα. Απλά αυξανω τις καύσεις μου με εκγύμναση. Τις προηγούμενες φορές είχα παρατηρήσει ότι 8.000-9.000 θερμίδες έξτρα καύσεις από το BMR μου, ήταν ένα κιλό μείον. Τελευταία φορά έχασα 4 κιλά σε ένα μήνα. Άρα πιστεύω ότι τα 6 σε παραπάνω από 2 μήνες είναι ρεαλιστικός στόχος.

Status
Not open for further replies.
Back