Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α να μην το ξεχάσω επειδή σας έχω καλομάθει με φωτογραφίες του «κώλου» ορίστε κάτι σημερινό όχι πολύ καλό αλλά τίμιο για την ηλικία της.
(εντάξει ξέρω σας έχω μάθει σε καλύτερα .ha ha ha.)
Πότε θα βγει κανένας γνωστός και θα πει ρε μαλάκα αυτή είναι η κοπέλα/γυναίκα μου .sarcastic.

Ρε τον κύριο Μιλφιάδη, ωραίος .sarcastic. (είδες ορολογία που βγάλαμε με την παρέα μου για να μην μας πιάνουν.my man.)

Καλησπερίζω την παρέα!
Διπλή χαρά σήμερα, μετά τη γκαντεμιά των τελευταίων εβδομάδων: πέρασε ο ανιψιός μου στη σχολή που ήθελε, Μηχανικών Ορυκτών Πόρων στο Πολυτεχνείο εδώ στα Χανιά ...
μεγάλες χαρές κι εμείς ο ανηψιός μου πέρασε Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πολυτεχνείο Πάτρας

Τα συγχαρητήρια μου στα παιδιά, είναι η επιβεβαίωση και η ηθική δικαίωση των κόπων τους!
Φίλοι μου καλοί θελω να μοιραστω μαζί σας τον προβληματισμό μου για το φαινόμενο της επιδειξομανίας οχι προς ΄Θεου στο δικό μας φορουμ που ειναι αξιοπρεπέστατο αλλα στο fB για όσους διαθετουν λογαριασμό.Καταντα αηδία ο καθημερινός βομβαρδισμος με φωτογραφίες τρυγονιών αραδιασμένα κατα εκατοντάδες πανω σε αγροτικά η τζίπ.Σήμερα δεν άντεξα και για να μην ανοιξω κουβέντα με τους συγκεκριμένους εντός εισαγωγικών συναδερφους , προτίμησα να κανω like σε μια φυσιολογική πολλη ωραία φωτογραφια με καμια 10ρια τρυγονια ενος συναδερφου , και ταυτόχρονα με ωραιο τρόπο να υποδειξω στους επιδειξομανείς πως καπως ετσι δεν προκαλουν ., και προέτρεψα τον διαχειριστή της ομάδας να τους μαζέψει ορισμένους.Καποια στιγμή μου την επεσε ο διαχειριστης και με κεφαλαία γραμματα απαιτησε να σταματήσω την κουβεντα αυτη , εγω πολυ ευγενικα του είπα να μην φωνάζει και επειδη εχουμε δημοκρατία μπορω να σχολιαζω ελευθερα χωρις υβρεις .Η απάντηση ηταν να σβησει την συζήτηση αυτή και εγω φυσικά να αποχωρησω απο τη ομαδα του διακριτικα και να αφήσω χωρο σε κάποιους αλλους του επιπέδου του να μπουν.Τα σχόλια δικά σας.
Φώτη μην ασχολείσαι, δεν αξίζει να χαλιέσαι γιατί οτι και να λες δε θα καταλάβουν τίποτα...
Ξέχασες τους Καίσαρες .

kaisaras_copy.jpg
Εγω το' χω πεί, εσεις δε με ακούτε...ο Μάκης είναι ηγετική φυσιογνωμία....sarcastic.
Καλησπερα Παλικαρια ;)
Σε λιγο ετοιμαζεται να μπει στο φουρνο με κοφτο μακαρονακι ffff.seveys.

free photo hosting
Άρωμα!!!!!
Ευκαιρίας δοθείσης μια ερώτηση κι ας είναι βλακεία, ως γνωστόν νοστιμότερο είναι το φρέσκο ψάρι αλλά όταν λέω φρέσκο εννοώ 2 ώρες αφού το ψάρεψες ο ίδιο, ισχύει κάτι παρόμοιο με τα πουλιά;;;
Απο προσωπική αποψη...Ναι ισχύει...

Πάμε στα ευχάριστα τώρα, σφάξαμε τώρα το απόγευμα μια προβατίνα 23 κιλά καθαρή χωρίς τη συκωταριά .sarcastic.
.buy buy.
Ρε Μπίλλη τα λένε αυτά εδω μέσα...
Ωρε λαϊκό προσκύνημα θα γίνει έξω από το σπίτι...Τι να σου κανουν 23 κιλά...ffff.sarcastic.
ποτάκια οπλάκια μωράκια κι απο κάτω ποιόοοοοοοος;;;;;; ο blanco .banana.
εγώ είμαι πίσω από το φακό .ha ha ha.
Ε...που θα 'σουν εσύ... πίσω απο το φακό (από) πίσω απο τα μωρακιά....banana..sarcastic.
Πότε θα βγει κανένας γνωστός και θα πει ρε μαλάκα αυτή είναι η κοπέλα/γυναίκα μου .sarcastic.
Το να στο πεί εδω μέσα Κώστα δεν τρεχει και τίποτα, μη σε περιμένει στην πόρτα να το συζητήσετε....smashfrak..vah.

Last edited:
Καλησπέρα σε μικρούς και μεγάλους. :)

Έβγαλα τα μάτια μου σήμερα όλη μέρα στον υπολογιστή να τελειώσω μια παρουσίαση που κάνω.

Πεινάω πολύ αλλά τις επόμενες μέρες προβλέπεται μεγάλη κραιπάλη από κρέας οπότε για σήμερα το βράδυ μόνο ντοματοσαλάτα και λευκό κρασί.

Πέρα από το λευκό κρασί θα φας και λευκά σταφύλια ;

kostas.jpg

καλησπέρα στην παρέα
μεγάλες χαρές κι εμείς ο ανηψιός μου πέρασε Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πολυτεχνείο Πάτρας
Στέλιο συγχαρητήρια και για τον δικό σου ανηψιό .congrats.

Μύρο πού την βρήκες μωρέ;;;;; την είχα ξεχάσει
ποτάκια οπλάκια μωράκια κι απο κάτω ποιόοοοοοοος;;;;;; ο blanco .banana.
εγώ είμαι πίσω από το φακό .ha ha ha.

Μακη συγχαρητηρια στον ανιψιο σου! .shake.

Καλησπερα σας

Ξέχασες τους Καίσαρες .

kaisaras_copy.jpg
Πέρα από το λευκό κρασί θα φας και λευκά σταφύλια ;

kostas.jpg
.crying smile..crying smile.
.xm. Ο Δημήτρης έχει καλλιτεχνικο οιστρο απόψε...
Κατσε να βάλω μεζέ και μπύρα, γιατί η βραδιά έχει δρόμο μπροστά της....sarcastic.

Στέλιο Μάκη καλή σταδιοδρομία να έχουν αλλά εγώ θα σας συμβουλεύσω αυτό που προσωπικά έμαθα, προέχει η δουλειά και δίπλα πάνε οι σπουδές. Να τελειώσουν εννοείται με τα πτυχία τους αλλά πρωτίστως να ψάξουν να βρουν έστω και για ένα χαρτζιλίκι δουλειά σε αυτό που σπουδάζουν. Εύκολο δεν είναι αλλά δεν είναι και πολλοί αυτοί που πραγματικά ψάχνουν κάτι τέτοιο.

Last edited:
Καλησπέρα στη παρεα. Δεν ήθελα να φύγω απο τα Βόρεια το απόγευμα μιας και το ελαφρύ βοριαδάκι που έπιασε ηταν απολαυστικο.
Βορείως του Υψηλού ήσουν Γιάννη ή νοτίως, στα μέρη σου...
Κάνα πουλάκι ειχε?

......αλλά πρωτίστως να ψάξουν να βρουν έστω και για ένα χαρτζιλίκι δουλειά σε αυτό που σπουδάζουν. Εύκολο δεν είναι αλλά δεν είναι και πολλοί αυτό που πραγματικά ψάχνουν κάτι τέτοιο.
είπες κάτι που λίγοι το σκέφτονται μπράβο ρε μάγκα .RESPECT.
εγώ π.χ. είμαι στους πολλούς .xm.

Status
Not open for further replies.
Back