Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλό βράδυ σε όλους.

copy.jpg

Στελιο και Μακη να χαιρεστε τους ανηψιους σας,καλες σπουδες να εχουν και καλη σταδιοδρομια! Φωτη ειναι μεγαλο θεμα αυτο που λες! Οι ανθρωποι εχουν σοβαρο ψυχιατρικο προβλημα ,υπαρξιακα προβληματα!
Δεν καταλαβαινουν την ζημια που κανουν στο κυνηγι..βεβαια υπαρχουν και οι εμποροι που βαζουν τετοιες φωτο για να διαφημιζουν την πραματεια τους..αυτοι εννοειται δεν εχουν ψυχολογικα προβληματα αλλα κανουν την δουλεια τους..αλλα
για ποσο ακομα; Ξεχνουν οτι μπηκαν (Βουλγαρια) στην Ευρωπαικη Ενωση και η Ευρωπη με τετοια αν τα βαλει στο ματι δεν παιζει..θα τους κλεισει το κυνηγι για 2-3 χρονια και θα στρωσουν..

Καλημέρα σε όλους. Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για τον ανιψιό μου. Μάκη συγχαρητήρια και στον δικό σου, να τον χαίρεστε. Υγεία και πάντα χαρές σε όλα τα παιδιά του κόσμου.

Ήρθε ήδη και το δίκαννο από τον "γιατρό" !!! Τώρα μίλησα με το γιο του Ευριπίδη, για να κοιτάξει αν ήρθε και να το αφήσει στα γραφεία της κουριερ (ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ) να το πάρω επιστρέφοντας σπίτι το μεσημέρι (είναι στο δρόμο μου) και μου είπε ότι το βρήκε ήδη!
Το θέμα τώρα είναι πως θα περάσει η μέρα ... και ειδικά σήμερα μάλιστα δεν μπορώ να την κοπανήσω νωρίτερα !!! :(
Εντυπώσεις και λεπτομέρειες το απόγευμα - και φωτογραφίες, αν καταφέρω να βγάλω καμιά της προκοπής !!! ;)

καλημερα κυριοι. επεσε δουλειτσα σημερα. απο τις 6 μεσα και θα τελειωσουμε κατα τις 9 το βραδυ. στελαρα καλως το δεχτηκες το πακετο και περιμενουμε εντυπωσεις και φωτο. βικτωρα ο κολητος μας ο μαυρος τουφεκισε ενα τρυγονακι σημερα αλλα ηταν μακρινο και δεν το βρηκε

Status
Not open for further replies.
Back