Αντηλιακο εβαλες?Πολύ καλημέρα σας, Μάκη Στέλιο συγχαρητήρια στα παιδιά χθες το απόγευμα έκανα το πρωτο μου μπάνιο για φέτος το καλοκαίρι
Που τα βρισκεις ρε φιλεOριστε. Βιλατζ πιπολ καιντα θιγκ
Καλημέρα σας
Σήμερα ενώ ήμουν ευδιάθετος με τη σημερινή βόλτα με τα σκυλιά και ξεκίνησα το δρόμο της επιστροφής, χαλάστηκα βλέποντας έναν τύπο με το όπλο κρεμασμένο να περπατάει μαζί με δυο λαγόσκυλα. Με χαιρέτησε με παγωμένο βλέμμα, ενώ εγώ τον αγριοκοίταζα. Δηλαδή αν τον ρωτούσα τι κυνηγάει θα μου έλεγα ορτύκια; Τα λαγόσκυλα με πήραν στο κυνηγητό και εγώ έβγαλα φωτό. Στους κίτρινους κύκλους είναι τα σκυλιά και στον κόκκινο δεν διακρίνεται καλά ο τυφεκιοφόρος...
image posting
Αντηλιακο εβαλες?
Κατσε εκει,γιατι εισαι καταστροφη!
Συνεχεια στο "Σκεφτομαι ν'αγορασω"
σε βλεπω!
Αν τον συνοδεύεις με όπλο ναι...Δηλαδή εγώ το σκυλί μου μπορώ να το βγάλω στο βουνό μόνο αυτές τις τρεις μέρες?
οχι γιατι οπως παω εγω για αγριοπεριστερα στο βουνο ας τον συνοδευω με οπλο δεν τρεχει τιποτα η για φασσαΑν τον συνοδεύεις με όπλο ναι...
Αν είναι σκύλος ιχνηλάτης, που ανήκει στην ομάδα 6 δηλαδή, κανονικά απαγορεύεται Ευριπίδη...οχι γιατι οπως παω εγω για αγριοπεριστερα στο βουνο ας τον συνοδευω με οπλο δεν τρεχει τιποτα η για φασσα
Ε ρε Ευριπίδη δεν μίλησα για Σπρίνγκερ...ενταξει το springer δεν ειναι ιχνηλατης
Αν και ίσως δεν είναι εξειδικευμένο το τόπικ για τέτοια κουβέντα, να αναφέρω κάτι που μου έκανε εντύπωση.Αλλο που μπορεί να βγάζει τους λαγούς καλύτερα από ιχνηλάτη...
καλησπέρα στην παρέα,πώς τα πάτε ωρε παιδιά ;