Αχχχχχχχχχ ερωτα αχχ ερωτα λεμε πολυ .ha ha ha.Χαιρετώ την παρέα.
Σήμερα λόγω του ότι ξέχασα το κινητό στο σπίτι σας έχασα.Τώρα μπόρεσα να μπω από υπολογιστή και να δω τι κάμετε καλά μου παιδάκια.
Αχχχχχχχχχ ερωτα αχχ ερωτα λεμε πολυ .ha ha ha.
Κολαζμενο κορμι.....
Ειναι αμαθα τα σκυλια,Βασιλη.Αν δεν τυχει να τον κουτουλησουν.....Αν και ίσως δεν είναι εξειδικευμένο το τόπικ για τέτοια κουβέντα, να αναφέρω κάτι που μου έκανε εντύπωση.
Προχτές το απόγευμα είχα πάει, όπως έγραψα για κυνήγι με κάτι φιλαράκια μου. Αυτά τα παιδιά έχουν δύο επανιέλ και κυνηγάνε κυρίως τσίχλα το χειμώνα και μπεκάτσες με τα ίδια σκυλιά. Κυνηγάνε και λαγό, αλλά με λαγόσκυλα. Αυτό που μου είπαν είναι ότι στα 10 χρόνια που έχουν τα σκυλιά, μόνο μια φορά έχουν βρει λαγό, και εκείνη η φορά ουσιαστικά παίζει να μην τον σήκωσαν και τα σκυλιά. Όσες φορές δηλ, έχω σηκώσει και εγώ με τον πατέρα μου που δεν έχουμε σκύλο. Υπόψιν η περιοχή μας έχει λαγούς και το λαγοκυνήγι τα τελευταία χρόνια έχει πάρει πολύ τα πάνω του. Γιατί συμβαίνει αυτό; δεν τον παίρνουν χαμπάρι τα σκυλιά, ή ο λαγός πάει σε τόσο διαφορετικές περιοχές από εκεί που κυνηγάμε τσίχλα και μπεκάτσα (που δεν το νομίζω γτ εκ πείρας συμπίπτουν πολλές φορές αυτά τα μέρη)
Tεκνο ο μπαγασας ο φιλος μουΕρωτας ; .xm. κάποτε τον είχα φωτογραφίσει αυτόν τον τύπο.
Καμιά αλλεργία μήπως...Καλησπέρα στη παρέα. Πήγα σήμερα τη σκυλίτσα στο κτηνιατρο για ένα τσεκαρισμα και γιατί κάποια επιφηκητιδα την ταλαιπωρή, μου έδωσε μία αλοιφή και σε 3-4 μέρες θα τον ενημερωσω πως πάει.
καλησπέρα σας
ο έρωτας είναι μαζί σας .ha ha ha.
Ζολώ θα σε.......μπιπ .smashfrak.
Αυτό μου είπε και ο γιατρός Σπύρο, είναι της εποχής.Καμιά αλλεργία μήπως...
Θα μου κορνάρεις ; μιιιπ μπιιιιιπ .....
καλησπέρα σας
ο έρωτας είναι μαζί σας .ha ha ha.
Ζολώ θα σε.......μπιπ .smashfrak.
Γιαννη εννοεις δερματικο προβλημα?Καλησπέρα στη παρέα. Πήγα σήμερα τη σκυλίτσα στο κτηνιατρο για ένα τσεκαρισμα και γιατί κάποια επιφηκητιδα την ταλαιπωρή, μου έδωσε μία αλοιφή και σε 3-4 μέρες θα τον ενημερωσω πως πάει.
Βασιλη ειναι σχεδόν αδύνατο να βγάζεις συχνα για λαγο σκυλια για δέκα χρονια κ ας εναι κ ασχετα κ να μην δινεις τυχαια σε ένα λαγο τον χρόνο .Αν και ίσως δεν είναι εξειδικευμένο το τόπικ για τέτοια κουβέντα, να αναφέρω κάτι που μου έκανε εντύπωση.
Προχτές το απόγευμα είχα πάει, όπως έγραψα για κυνήγι με κάτι φιλαράκια μου. Αυτά τα παιδιά έχουν δύο επανιέλ και κυνηγάνε κυρίως τσίχλα το χειμώνα και μπεκάτσες με τα ίδια σκυλιά. Κυνηγάνε και λαγό, αλλά με λαγόσκυλα. Αυτό που μου είπαν είναι ότι στα 10 χρόνια που έχουν τα σκυλιά, μόνο μια φορά έχουν βρει λαγό, και εκείνη η φορά ουσιαστικά παίζει να μην τον σήκωσαν και τα σκυλιά. Όσες φορές δηλ, έχω σηκώσει και εγώ με τον πατέρα μου που δεν έχουμε σκύλο. Υπόψιν η περιοχή μας έχει λαγούς και το λαγοκυνήγι τα τελευταία χρόνια έχει πάρει πολύ τα πάνω του. Γιατί συμβαίνει αυτό; δεν τον παίρνουν χαμπάρι τα σκυλιά, ή ο λαγός πάει σε τόσο διαφορετικές περιοχές από εκεί που κυνηγάμε τσίχλα και μπεκάτσα (που δεν το νομίζω γτ εκ πείρας συμπίπτουν πολλές φορές αυτά τα μέρη)