Και εσυ καλα να περασης Γιαννη με την παρεα σουΚαλησπέρα σας φιλαράκια. Ξαπλωσα 2 ωριτσες και σε λίγο έχουμε εξόδου με φίλους σε καμμιά ταβερνούλα για κοψιδια. Καλά να περνάτε.
Και εσυ καλα να περασης Γιαννη με την παρεα σουΚαλησπέρα σας φιλαράκια. Ξαπλωσα 2 ωριτσες και σε λίγο έχουμε εξόδου με φίλους σε καμμιά ταβερνούλα για κοψιδια. Καλά να περνάτε.
Γεια σου άσωτε και άρρωστε με το .....757.
Εχουμε και μεσον για τα μπουζουκια ολοκληρος Τερζης λεμε τι ενα μπουκαλακι δεν θα το κεραση χαχαχα.xm.Φαγωθήκανε να πάνε στον Μάκη Τερζή γιατί οτι κι αν του πεις, σου λέει ναι. .xm.Λες ;
Μαρεσε πολυ ο Τερζης τωρα μου αρεσει περισσότεροΦαγωθήκανε να πάνε στον Μάκη Τερζή γιατί οτι κι αν του πεις, σου λέει ναι. .xm.Λες ;
Μικρε οι κωλοι μας αρεσουν.
Έχω ένα κεφάλι καζάνι δε βλέπω τι γράφω. Από 9 το πρωί έχω μπροστά μου και λύνω κάτι μαλακίες σαν τις παρακάτω, είμαι και με 3 ώρες ύπνο οπότε... Τουλάχιστον μην κάνω λάθος σε αυτά.
Βέβαια το browning δε με θέλει ποτέ να το γράψω σωστά. Στον Μάνο ,πριν το αγοράσω, που τον ρωτούσα το έγραφα 727. Τουλάχιστον όταν το λέω προφορικά το λέω σωστά.
Το 757 μ άρεσε να μπει στα παρατσούκλια.
Μικρε οι κωλοι μας αρεσουν.
Τα σκατα οχι ομως.
Ζαλιστηκα
Φεύγω και εγω , πάω για ουζακια στον Λουτροπυργο.
Σημερα θα υπενθυμίσω και στην κυρά το πόσο καλό παιδί ήμουν ολο το καλοκαίρι και πόσα εξοδοχαρτα με διανυκτερεύσεις δικαιούμαι ολη την κυνηγετική σεζόν
Οχι ακόμη.Κανε κάνα σιδέρωμα ,μερικά σφουγγαρίσματα ,λίγα μασάζ και μετά .Φεύγω και εγω , πάω για ουζακια στον Λουτροπυργο.
Σημερα θα υπενθυμίσω και στην κυρά το πόσο καλό παιδί ήμουν ολο το καλοκαίρι και πόσα εξοδοχαρτα με διανυκτερεύσεις δικαιούμαι ολη την κυνηγετική σεζόν
ΈκαναΟχι ακόμη.Κανε κάνα σιδέρωμα ,μερικά σφουγγαρίσματα ,λίγα μασάζ και μετά .
Διαβασες τα ημερομηνια, εχεις πληροφορια γκαραντι η....ετοιμαζεσαι για αποβαση?Καλησπερα παρεα. Μολις γυρισα στη τσιμεντουπολη. Φορτωσα και 2 κουτες 30αρι imperial 1 κουτα mezzo 30 αρι και μια uno prima. Βρηκα καπως καλες τιμες και πηρα. Θα τα λεμεεεε
Ετσι σε θέλω ,ζωηρό και δραστήριοΚαλησπερα σε ολα τα Παλικαρια
Χθες κατα τις 20.00 ο γειτονας μου αναψε τα καρβουνα
και με πηραν τα ντουμανια της ψητης μπριζολας μεχρι που λυσσαξα για ψητο μεχρι τις 23.00 που επεσα για υπνο .
Λεω κανε υπομονη μεχρι την Κυριακη που θα αναλαβεις υπηρεσια
Ελα ομως που δεν αντεξα την αναμονη
Οποτε αναλαβα δραση
img host
Έχω ένα κεφάλι καζάνι δε βλέπω τι γράφω. Από 9 το πρωί έχω μπροστά μου και λύνω κάτι μαλακίες σαν τις παρακάτω, είμαι και με 3 ώρες ύπνο οπότε... Τουλάχιστον μην κάνω λάθος σε αυτά.
Βέβαια το browning δε με θέλει ποτέ να το γράψω σωστά. Στον Μάνο ,πριν το αγοράσω, που τον ρωτούσα το έγραφα 727. Τουλάχιστον όταν το λέω προφορικά το λέω σωστά.
Το 757 μ άρεσε να μπει στα παρατσούκλια.
Αστον να νομίζει οτι πιλοτάρει το 757 .buy.Κωστα υπαρχει λυση, βαλε το στην υπογραφή σου για να μην το μπερδεύεις!! 725 ε...
Των φρονημων τα παιδια...... γεια σου Γιαννη ξεκινα γεμισμα αυτο σου λεω μονοΔιαβασες τα ημερομηνια, εχεις πληροφορια γκαραντι η....ετοιμαζεσαι για αποβαση?