Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
.xm.
makis_terzis.jpg

.crying smile..crying smile.

Γεια σου άσωτε και άρρωστε με το .....757. .sarcastic.

.yelling.

Έχω ένα κεφάλι καζάνι δε βλέπω τι γράφω. Από 9 το πρωί έχω μπροστά μου και λύνω κάτι μαλακίες σαν τις παρακάτω, είμαι και με 3 ώρες ύπνο οπότε... Τουλάχιστον μην κάνω λάθος σε αυτά.

Βέβαια το browning δε με θέλει ποτέ να το γράψω σωστά. Στον Μάνο ,πριν το αγοράσω, που τον ρωτούσα το έγραφα 727. Τουλάχιστον όταν το λέω προφορικά το λέω σωστά.
Το 757 μ άρεσε να μπει στα παρατσούκλια.
.sarcastic.

Φαγωθήκανε να πάνε στον Μάκη Τερζή γιατί οτι κι αν του πεις, σου λέει ναι. .xm.Λες ;

makis_terzis.jpg
Εχουμε και μεσον για τα μπουζουκια ολοκληρος Τερζης λεμε τι ενα μπουκαλακι δεν θα το κεραση χαχαχα.xm.

Last edited:
.yelling.

Έχω ένα κεφάλι καζάνι δε βλέπω τι γράφω. Από 9 το πρωί έχω μπροστά μου και λύνω κάτι μαλακίες σαν τις παρακάτω, είμαι και με 3 ώρες ύπνο οπότε... Τουλάχιστον μην κάνω λάθος σε αυτά.

Βέβαια το browning δε με θέλει ποτέ να το γράψω σωστά. Στον Μάνο ,πριν το αγοράσω, που τον ρωτούσα το έγραφα 727. Τουλάχιστον όταν το λέω προφορικά το λέω σωστά.
.sarcastic.
Μικρε οι κωλοι μας αρεσουν.
Τα σκατα οχι ομως.
Ζαλιστηκα .sarcastic.

Και γω παληκαρια μου θα σας αφησω εχουμε συναντησει τα μπατζανακια (βλεπεισ τεσσερα κοριτσα ο πεθερος μου χαχαχα )με μεζε και παγωμενες οποτε σαν αφηνω.....καλη συνεχια σε ολους
και αν δεν τα ξαναπουμε σημερα καληνυχτα και καλο ξημερωμα .bbq..beer..micle.

Φεύγω και εγω , πάω για ουζακια στον Λουτροπυργο.
Σημερα θα υπενθυμίσω και στην κυρά το πόσο καλό παιδί ήμουν ολο το καλοκαίρι και πόσα εξοδοχαρτα με διανυκτερεύσεις δικαιούμαι ολη την κυνηγετική σεζόν .sarcastic.

Σημερα θα υπενθυμίσω και στην κυρά το πόσο καλό παιδί ήμουν ολο το καλοκαίρι και πόσα εξοδοχαρτα με διανυκτερεύσεις δικαιούμαι ολη την κυνηγετική σεζόν .sarcastic.

Ε Ε έρχεται η παντόφλα..yelling.

Οχι ακόμη.Κανε κάνα σιδέρωμα ,μερικά σφουγγαρίσματα ,λίγα μασάζ και μετά .

Καλησπερα παρεα. Μολις γυρισα στη τσιμεντουπολη. Φορτωσα και 2 κουτες 30αρι imperial 1 κουτα mezzo 30 αρι και μια uno prima. Βρηκα καπως καλες τιμες και πηρα. Θα τα λεμεεεε
Διαβασες τα ημερομηνια, εχεις πληροφορια γκαραντι η....ετοιμαζεσαι για αποβαση?

Καλησπερα σε ολα τα Παλικαρια ;)
Χθες κατα τις 20.00 ο γειτονας μου αναψε τα καρβουνα .bbq.
και με πηραν τα ντουμανια της ψητης μπριζολας :( μεχρι που λυσσαξα για ψητο μεχρι τις 23.00 που επεσα για υπνο .hair..
Λεω κανε υπομονη μεχρι την Κυριακη που θα αναλαβεις υπηρεσια .bbq.
Ελα ομως που δεν αντεξα την αναμονη .sarcastic.
Οποτε αναλαβα δραση .sarcastic..bbq.
img host

Καλησπερα σε ολα τα Παλικαρια ;)
Χθες κατα τις 20.00 ο γειτονας μου αναψε τα καρβουνα .bbq.
και με πηραν τα ντουμανια της ψητης μπριζολας :( μεχρι που λυσσαξα για ψητο μεχρι τις 23.00 που επεσα για υπνο .hair..
Λεω κανε υπομονη μεχρι την Κυριακη που θα αναλαβεις υπηρεσια .bbq.
Ελα ομως που δεν αντεξα την αναμονη .sarcastic.
Οποτε αναλαβα δραση .sarcastic..bbq.
img host
Ετσι σε θέλω ,ζωηρό και δραστήριο .sarcastic.

.yelling.

.sarcastic.

Κωστα υπαρχει λυση, βαλε το στην υπογραφή σου για να μην το μπερδεύεις!! 725 ε...

Status
Not open for further replies.
Back