Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σας καλυνηχτίζω και εγω παλικάρια μου.
Βρεθήκαμε τυχαία και με τον Σπύρο (Ωρίωνα) μιας και βρίσκεται στο νησί, τα είπαμε γισ λίγο στα όρθια και κανονίσαμε μες την εβδομάδα να τα πουμε πιο καλά και να πάμε την αλλη εβδομάδα κάνα κυνηγι.
*Να ενημερώσω το fun club του Σπύρου οτι σήμερα ενα τρυγονάκι το ξάπλωσε .sarcastic.

Σας καλυνηχτίζω και εγω παλικάρια μου.
Βρεθήκαμε τυχαία και με τον Σπύρο (Ωρίωνα) μιας και βρίσκεται στο νησί, τα είπαμε γισ λίγο στα όρθια και κανονίσαμε μες την εβδομάδα να τα πουμε πιο καλά και να πάμε την αλλη εβδομάδα κάνα κυνηγι.
*Να ενημερώσω το fun club του Σπύρου οτι σήμερα ενα τρυγονάκι το ξάπλωσε .sarcastic.

O Σπυρος ξερει τι κανει. Ερχεται για τα περασματιαρικα τα τρυγονια που ειναι πιο παχια.

Καλή εβδομάδα και καλή δύναμη.
Χθες το βράδυ η εθνική ήταν γεμάτη με αυτοκίνητα φορτωμένα μπαγκαζια.
Γύρισε ο κόσμος , το καλοκαιρακι τελειώνει αν και ο Σεπτεμβρης ειναι ο πιο όμορφος μήνας για ολιγοήμερες αποδράσεις.

Καλημερα σε ολους, καλη εβδομαδα. Επανοδο στην δουλεια και εμεις απο αυριο αφηνοντας πισω το ομορφο καλοκαιρακι.
Να ειμαστε τυχεροι να ειμαστε καλα ολοι μας και ο Σεπτεμβρης - οπως λεει και ο Διονυσης - εχει και αυτος τις ομορφιες του.
Καλη συνεχεια.

Καλημερα κ καλη εβδομαδα...
Σε ρυθμους μπασιματων αρχιζουμε να μπαινουμε πλεον και ηδη τα βραδινα βοριαδακια εχουν αρχισει να δουλευουν...
Μετα απο σχεδον ενα μην που ηταν Καλαματα ο AltairLusso σημερα θα με αφησει πλεον να δουλεψω μονο μου οπως μου αρεσει... .buy..ha ha ha. Ειδαμε κ παθαμε να γλιτωσουμε απο δαυτον... .hair..yelling.
Περα απο την πλακα, ειναι ωραια να κανεις τα πρωτα κυνηγια της χρονιας με αδελφικους φιλους, μακαρι να ειμασταν πιο κοντα να κυνηγαγαμε ακομα περισσοτερο παρεα... Περασα πολυ ωραια κ ριξαμε πολυ γελιο....shake hands. Σας περιμενουμε παλι φιλε οικογενειακως... .RESPECT.
Το ΣΚ να ειμαστε καλα εχει καρτερια σε Μανη και Βασιλιτσι κ ελπιζω να δω τα πρωτα να σκανε απο τη ρεματια... .love.

Status
Not open for further replies.
Back