Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τι να κάνω ρε παλικάρια πίνω φραπεδιά στο μπαλκόνι και έχουν περάσει δύο φάσσες ένα τρυγονακι και πολλά κοράκια!!!!έβγαλα τα όπλα και είναι όλα έτοιμα hosting image
Να κάνω μια παρανομία;;;;;; είμαι εκτός κυνηγετικής ζώνης .badboys.

Να κάνω μια παρανομία;;;;;; είμαι εκτός κυνηγετικής ζώνης
Καλησπερα σε όλους!!
Εγω στην θέση σου φίλε μου δεν ξέρω αν θα άντεχα τόσο μεγάλο πειρασμό..Είναι μεγάλη η πρόκληση...sarcastic.
Αν είσαι έξω απο χωριό βγες απο το σπίτι και κοίτα καλά αριστερά δεξιά μπρος και πίσω,Αν όλα είναι οκ επέστρεψε σπίτι και μπουμπουνησε την...sarcastic..sarcastic.

Πάντως αυτο το croissant που κρατά στον ώμο του ο Άρης ειναι best seller και εδώ σε εμάς.
Παντου ειναι best seller γιατί ειναι χορταστικό και φθηνό!
Δεν μου αρέσει τόσο πολυ η σοκολάτα του ομως.
Molto max και 7days super max τα κορυφαία για μένα..

Καλησπερα σε όλους!!
Εγω στην θέση σου φίλε μου δεν ξέρω αν θα άντεχα τόσο μεγάλο πειρασμό..Είναι μεγάλη η πρόκληση...sarcastic.
Αν είσαι έξω απο χωριό βγες απο το σπίτι και κοίτα καλά αριστερά δεξιά μπρος και πίσω,Αν όλα είναι οκ επέστρεψε σπίτι και μπουμπουνησε την...sarcastic..sarcastic.
Τάσο ειλικρινά σου μιλάω σκέφτομαι να στείλω την γυναίκα μου στης μάνας της με τα παιδιά, να κάνω καρτέρι μια ωρίτσα.

Μάγκες καλησπέρα. Θα ήθελα την βοήθεια των παιδιών από τα Χανιά. Ένας γνωστός μου πέρασε στο πολυτεχνείο και θέλει αν βρει σπίτι. Υπάρχουν κάποιες περιοχές που είναι κακές ή καλές για να του πω να ψάξει εκεί? Δυστυχώς τα 5 χρόνια που ήμουν Ηράκλειο την μόνη επαφή που είχα με τα Χανιά ήταν κάτι γκόμενες που μου έψησαν το ψάρι στα χείλη κιόλας .sarcastic. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
βασιλη η μονη περιοχη που θα του πεις να μην ψαξει ειναι το κουμ καπι γιατι εχει γινει πολυ χαλι. επισης μακρια απο τις χανιωτισσες γιατι ναι μεν ειναι ωραια γκομενακια αλλα το πανε πολυ σοβαρα το θεμα ρε φιλε

Η Fabarm η 368 huntet το marocchi το πρωτο μου οπλο και η benelli 121.
Ρε Μύρο μόλις ειδα την φωτο με τα όπλα το μάτι μου επεσε στο s.p. και ήθελα να σε ρωτήσω αν ειναι marocchini.Πανω στις κάνες απο δεξιά γραφει VICKERS WHITWORTH ARMSTRONG &CO ;

Παντου ειναι best seller γιατί ειναι χορταστικό και φθηνό!
Δεν μου αρέσει τόσο πολυ η σοκολάτα του ομως.
Molto max και 7days super max τα κορυφαία για μένα..

Ούτε εγω είμαι φίλος των γλυκών, στο βουνό προτιμώ βραδείας αποδέσμευσης υδατάνθρακες.

Βασιλη, περιοχες γυρω απο τα Κουνουπιδιανα θα τον βολεψουν οσον αφορα την μεταβαση στο Πολυτεχνειο. Δυστυχως ομως η συγκοινωνια για το να κατεβει Χανια δεν ειναι και η καλυτερη/τακτικοτερη, οποτε ας ειναι προετοιμασμενος. Απο την αλλη, περιοχες ΣΟΔΥ ή Χαλεπα εχουν αρκετες γκαρσονιερες αλλα οι τιμες ειναι τσιμπημενες

Οσο για τα γκομενακια, ουτε μακρια ουτε κοντα. Ας κανει το παιχνιδι του, απλα να το χει στο πισω μερος του μυαλου του οτι μπορει να τραβηξει ζορι.

Ρε Μύρο μόλις ειδα την φωτο με τα όπλα το μάτι μου επεσε στο s.p. και ήθελα να σε ρωτήσω αν ειναι marocchini.Πανω στις κάνες απο δεξιά γραφει VICKERS WHITWORTH ARMSTRONG &CO ;
Δημήτρη είναι marocchi πάνω στις καννες γράφει μόνο marocchi όχι marocchini spa italy LICENCE και το βάρος των καννων και τον αυλό. Τίποτα αλλο

Δημήτρη είναι marocchi πάνω στις καννες γράφει μόνο marocchi όχι marocchini spa italy LICENCE και το βάρος των καννων και τον αυλό. Τίποτα αλλο
20_2013_3.jpg

Τάσο ειλικρινά σου μιλάω σκέφτομαι να στείλω την γυναίκα μου στης μάνας της με τα παιδιά, να κάνω καρτέρι μια ωρίτσα.
Πες στη γυναικα .....αγαπη μουυυυυυ..!!!!!!!..και δωσε και σ'αυτη ενα στο καρτερι...hunter.1
ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! Δεν πρεπει να εχει προηγηθει φαγουρα μεταξυ σας.....sarcastic. .sarcastic.

Πες στη γυναικα .....αγαπη μουυυυυυ..!!!!!!!..και δωσε και σ'αυτη ενα στο καρτερι...hunter.1
ΠΡΟΣΟΧΗ...!!! Δεν πρεπει να εχει προηγηθει φαγουρα μεταξυ σας.....sarcastic. .sarcastic.

Ελα που η δικιά μου είναι εξοικειωμένη με τα όπλα και ριχνει κιόλας.Οταν ειμαστε στο χωριο ,καμιά φορά ενώ εγώ λείπω ,ερχονται κοτσύφια και τσιχλες σε έναν τεραστιο πλάτανο πισω απο το σπιτι που έχει κισσό.Βουτάει το μονόκανο και ......ΜΠΑΜΜΜ .......
Ο πατέρ4ας μου μου λεγε χαριτολογώντας οταν τα πρωτα χρόνια τηε έδινα και έριχνε "..κακο του κεφαλιού σου ,αν ήξερες τι κάνεις ...".sarcastic.

Όπως?
Προτιμώ ξηρούς καρπούς (υδατάνθρακες + λιπαρά) καμία φορά με μέλι, τα λιπαρά απελευθερώνουν μεγαλύτερα ποσά ενέργειας απο την ζάχαρη, αλλα δεν παρέχουν άμεση ενέργεια σε περίπτωση υπογλυκαιμίας.
1g λίπους ισούται περιπου με 9kcal, ενώ η ζάχαρη 6kcal. Η πρωτεΐνες ακόμα λιγότερες θερμίδες.
Καλύτερη και μεγαλύτερη παροχή ενέργειας κάνοντας μικρά και πολλά γεύματα.

Status
Not open for further replies.
Back