Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τελικά όχι μόνο ισχύει αυτό που ανέβασα χθες για τους άνω των 30, αλλά οι κάτω των 30 τις μαγειρεύουμε εμείς. .sarcastic.
Να την παρακαλάς να βγείτε έξω για φαγητό και να μην θέλει. Τι για τσίπουρα είπα, τι κρασιά είπα , τι σούβλες, τίποτα…
Αύριο θα ανάψω κάρβουνα στην ταράτσα δεν έχει ρύζι και μαλακιές..bbq.

Καλή όρεξη σε όλους, πάω να ταΐσω την κυρά μου.

.my man.Σε παχνί την ταίζεις ;

.my man.Σε παχνί την ταίζεις ;

Ε τώρα... Αφού πρέπει να τα βάλω σε τάπερ για να πάω σπίτι της να φάμε. Οπότε σε παχνί Μήτσο μ. Έχε χάρη που έχει κωλάρα αλλιώς πιτόγυρα θα έτρωγα μόνος μου..sarcastic.

Κάτι τέτοιοι βγαίνουνε στην πιάτσα και μας χαλάνε τις γυναίκες....sarcastic.

Έτσι πες τα γιατί έχει χαλάσει η πιάτσα. .sarcastic.
Βλέπουν την καθεμιά στο δρόμο κορνάρουν, λένε και μια ατάκα και μετά ψωνίζεται η άλλη..ha ha ha.

Εγώ μόνο το σιδέρωμα δε μπορώ. Με τα υπόλοιπα τα πάω καλά. Αφού με βλέπεις ρε Βασίλη είμαι έτοιμος για οικογένεια..yel.

Ναι το έμαθα και εγώ ότι εκεί που λες έχει καλό μπάσιμο.sarcastic.
Άμα προλάβω θα πάω και εγώ :D

Καλημέρες :)
Μην πας είναι σκέτη απογοήτευση
Δεν ψωνισα τίποτα και έφυγα καρφί για τον Σκλαβενιτη και άμα ξανά πατήσω στην συγκεκριμένη πολυεθνικη αλυσιδα εμένα να μου γράψουν
Εντάξει απευθύνονται σε άλλο κοινό και ειδικά στην συγκεκριμενη περιοχη αλλά ρε φίλε μην το παρακάνεις το θέμα στις τιμές
Δεν μπορεί να μου χρεωνεις τα κρεμμύδια Εύβοιας 2,5 ευρώ το κιλό τα οποία ήταν και τελειωμενα
και τα ίδια ακριβώς ο Σκλαβενιτης να τα χρεώνει 50 λεπτά
Βασιλοπουλος πατάτες Αχαιας 1,05
Σκλαβενιτης 0.49
Ζήτησα κοτόπουλο Θρακης για φέτες τοστ και ή απάντηση ήταν δεν συνεργαζομαστε με την συγκεκριμένη εταιρεία
Ρε ουστ
Αυτό που έκανε τρομερή εντύπωση
ήταν τα λαχανικά και τα κρεατικά που ψωνιζαν
Οι περισσότεροι έπαιρναν αυτές τις σαλάτες που βρίσκονται στην συσκευασία μαρουλι-λαχανο-ντοματες τουρλου τουρλου
Πως τα τρώνε αυτά ρε μάγκες ?
Είναι δύσκολο να πάρεις το μαχαίρι και να κόψεις μία σαλάτα ?
Για τα κρέατα δεν συζηταω
Πήγαινε το εισαγωγής σύννεφο μάλλον για οικονομία
παρόλο που έξω στο πάρκινγκ περίμενε ή μερσεντα και το Cherokee .sarcastic.

Φίλε 2 χρόνια τώρα δεν ξέρω τι θα πει σίδερο.very funny.εκεί που κωλώνω είναι το πλύσιμο των πιάτων, το βαριέμαι αφάνταστα. Να μαγειρεύω μου αρέσει πολύ. Κατά περιόδους βέβαια τρώω καλά....my man.

Έτσι κι εγώ δεν έχω πιάσει ποτέ σίδερο. Όλα ασιδέρωτα. Τα μπλουζάκια τα δίνω σε καμία φίλη ή κοπέλα μου και τα πουκάμισα τα στέλνω στη μάνα μου.
Όπως λέει και ένας φίλος. Εγώ η γυναίκα μου θέλω να κάνει 3 πράγματα σωστά. Να μαγειρεύει, να ξέρει να σιδερώσει πουκάμισο και να κάνει καλές .ghe.

.sarcastic.

Καλησπέρα σας...χάθηκα λίγο γιατί ο Αύγουστος ήταν πραγματικα πολύ δυνατός από θέμα κόσμου κ δουλειάς... Από δευτέρα διακοπές κ κατά τις 20 επιστροφή στην βάση μου

Σε περιμένουμε ομορφάντρα!!.my man.

Καλησπέρα παιδιά !
Διαβάζω το υλικά για ίδιο γόμωση και έχω εκστασιαστεί, ο πατέρας μου γέμιζε τα φυσίγγια μόνος του και ένας καθηγητής μου στο Urbino, τώρα καταλαβαίνω, αλλα από που να αρχίσω και που να τελειώσω.

Και γω στη λίστα παρακαλώ. :)
Αλλά θα μου φέρεις και "σύκα" Διονύση..yelling.
Δηλώστε συμμετοχή να κλείσω όλο το ξενοδοχείο:)
Θα κανονίσω και μασάζ με επαγγελματίες του είδους από την γείτονα για να σας ξεκουράσουν από το τουφεκίδι.sexy girl.

Αχ ωχ, ξύπνημα 5 και κάτι, τώρα τελείωσα με τις βαλίτσες κλπ και δεν μου κάνει κέφι να πάω πουθενά, θα κάτσω εδώ με την παρέα σας. Ας μην τρομάξω άλλα τρυγόνια για φέτος .yel. αφού το χούφτωσα και το καλοείδα και με τη συνδρομή του πατέρα όλα καλά, να 'μαστε γεροί και του χρόνου και καλή συνέχεια στους πιο τολμηρούς ;)

Αχ ωχ, ξύπνημα 5 και κάτι, τώρα τελείωσα με τις βαλίτσες κλπ και δεν μου κάνει κέφι να πάω πουθενά, θα κάτσω εδώ με την παρέα σας. Ας μην τρομάξω άλλα τρυγόνια για φέτος .yel. αφού το χούφτωσα και το καλοείδα και με τη συνδρομή του πατέρα όλα καλά, να 'μαστε γεροί και του χρόνου και καλή συνέχεια στους πιο τολμηρούς ;)
Με το καλό πάλι τον χειμώνα Bill που θα έχουν έρθει και οι τσιχλίτσες...;) .shoot.
Καλησπέρα στην παρέα.

Καλησπέρα σας...χάθηκα λίγο γιατί ο Αύγουστος ήταν πραγματικα πολύ δυνατός από θέμα κόσμου κ δουλειάς... Από δευτέρα διακοπές κ κατά τις 20 επιστροφή στην βάση μου
Τζιμάρα καλή ξεκούραση και καλά να περάσεις!

Κόνιτσα ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; .xm.

Καλησπέρα σας

Status
Not open for further replies.
Back