Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα παρεακι ....αγχωτικη μερα σημερα με τον συναργεμο στο σπιτι να παθαινει κοκοπλοκο, τελικα πεσμενη μπαταρια ...αλλα μας αλλαξε τα φωτα αφου καθε ενα λεπτο χτηπαγε η σειρηνα για δευτερολεπτα αλλα δεν αντεχεται . Αποτελεσμα να ανεβω Αθηνα για μπαταριες και πρην λιγο τελειωσα.την τοποθετηση και εγιναν και οι καταλλληλες δοκιμες.......:rolleyes:
Τωρα περιμενω να ερθει και η παραγγελια με τα απετουμενα πιτογυρα και μπυρονια να στανιαρουμε....!!!ffff

Πριν λίγο μίλαγα με τον Μάκη και σε έβριζε

Ο Μάκης πατσατζής ..
Patsas.jpg

Ο Μάκης λοκατζής
t342.jpg

Ο Μάκης ...τεκνατζής .fff..asking.
6640_828905572_copy.jpg

αλλά και αγωνιστής .yelling.
AGROTOSINDIKALISTIS.jpg

Γειτονα ωραιος ο ψηστης σου κανα σαβατο βραδυ να μας τον δανεισης ρε φιλε να μας ψησει και σε μας κανα ζηγουρακι
Αμε με τα χαρας :D:D

Ο Μάκης πατσατζής ..
Patsas.jpg
.what..what..what.
Αυτος δεν ειναι πατσας ποιο πολυ για πουλοβερ μοιαζει .sarcastic..sarcastic.

Καλησπέρα ... Εμένα - περιέργως πως - πήγε καλά η μέρα μου σήμερα ... Πήγα σκοπευτήριο για να ξανατσεκάρω το δίκαννο στον πίνακα, έχοντας βάλει το φουλ τσοκ. Αλλά φτάνοντας εκεί βλέπω ότι ήταν 3-4 άτομα που είχανε κάνει "κατάληψη" στους πίνακες και "δοκιμάζανε" ένα σωρό φυσίγγια ... και δεν είχαν σκοπό να τελειώσουν σύντομα ... Βρήκα και το Βίκτωρα εκεί, που περίμενε υπομονετικά να κάμει κι αυτός τις δοκιμές του. Εγώ ήθελα να είμαι μόνος ή το πολύ οι δυο μας, ώστε να κάμω τις δοκιμές μου με την ησυχία μου, να βάλω και το αυτοκίνητο κοντά για στηρίζω το όπλο... Έτσι αποφάσισα να το αναβάλλω, πήγαμε και πήραμε καφέ και μετά εγώ πήγα στο 1ο πεδίο που παίζανε σπόρτινγκ, άλλαξα τσοκ βάζοντας τα συνήθη 2/10 και 5/10, πήρα σειρά και έριξα μιά πούλα ... Έκανα 20 στα 25, κι έφτιαξε η διάθεση και η ψυχολογία μου, αφού στο γήπεδο αυτό και στο συγκεκριμένο σχήμα τους τελευταίους 2 μήνες δεν μπορούσα να σπάσω πάνω από 12-13 δισκάκια !!! :) ... (Για την ιστορία, φυσίγγια NSI DUE Sporting) ...

Καλησπέρα παρέα!!

Καλησπέρα ... Εμένα - περιέργως πως - πήγε καλά η μέρα μου σήμερα ... Πήγα σκοπευτήριο για να ξανατσεκάρω το δίκαννο στον πίνακα, έχοντας βάλει το φουλ τσοκ. Αλλά φτάνοντας εκεί βλέπω ότι ήταν 3-4 άτομα που είχανε κάνει "κατάληψη" στους πίνακες και "δοκιμάζανε" ένα σωρό φυσίγγια ... και δεν είχαν σκοπό να τελειώσουν σύντομα ... Βρήκα και το Βίκτωρα εκεί, που περίμενε υπομονετικά να κάμει κι αυτός τις δοκιμές του. Εγώ ήθελα να είμαι μόνος ή το πολύ οι δυο μας, ώστε να κάμω τις δοκιμές μου με την ησυχία μου, να βάλω και το αυτοκίνητο κοντά για στηρίζω το όπλο... Έτσι αποφάσισα να το αναβάλλω, πήγαμε και πήραμε καφέ και μετά εγώ πήγα στο 1ο πεδίο που παίζανε σπόρτινγκ, άλλαξα τσοκ βάζοντας τα συνήθη 2/10 και 5/10, πήρα σειρά και έριξα μιά πούλα ... Έκανα 20 στα 25, κι έφτιαξε η διάθεση και η ψυχολογία μου, αφού στο γήπεδο αυτό και στο συγκεκριμένο σχήμα τους τελευταίους 2 μήνες δεν μπορούσα να σπάσω πάνω από 12-13 δισκάκια !!! :) ... (Για την ιστορία, φυσίγγια NSI DUE Sporting) ...

Η ψυχολογια είναι το παν πραγματικά σε όλα...

Θα ήταν τέλειο μια εφαρμογή του φόρουμ για κινητά τι λετε;

Γενικά θεωρώ ότι εφαρμογή χρειάζεται περισσότερο για Online κατάστημα. Θεωρώ πάντως πως τρέχει πολύ καλά στον browser στο κινητό χωρίς να κουράζει. Οποιαδήποτε βελτίωση φυσικά είναι πάντα καλοδεχούμενη!

...Από κέφια δεν είμαστε και στα καλύτερα μας αλλά το παλεύουμε!!!!:)

...Απο κέφια όντως δεν ξέρω αλλά δεν ξεκίνησε καλά η βδομάδα.........η μέρα δεν μου πήγε καλά .Τυχαίνουν διάφορα ,υπάρχουν και πολλοί στραβοί και ανάποδοι με πολύ διάθεση για να στραβώσουν και σένα ...
Μια από τα ίδια...

Status
Not open for further replies.
Back