Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα σας και καλή συνέχεια
μίλησα με φίλο στον Αρι Μεσσηνίας,κλείσαμε γρήγορα γιατί ήταν πολύ αγχωμένος,τα χωράφια όλα μέσα στο νερό αν μείνουν 2 μέρες αποφυλλώνονται και χάνει την παραγωγή σε λάδι και ξυνά το μεγάλο μέρος από το ετήσιο εισόδημα
κάνε το σταυρό σου χάθηκαν άνθρωποι του είπα και κλείσαμε .xm.

Last edited:
To μεσημερι η πολη με τη λιακαδα ειχε μια πιο ηρεμη οψη... Τα αυτοκινητα ηταν ακομα πανω στα πεζοδρομια κ στα μαγαζια σε καποιες περιοχες και οι ανθρωποι μπαζοεβγαζαν ολα τα πραγματα απο τα μαγαζια τους στο δρομο για να καθαρισουν... Κριμα γιατι οι εποχες ειναι δυσκολες...
Εγω ασχοληθηκα ολο το μεσημερι με τον καθαρισμο του αμαξιου της Στελλας... Κανονικα πρεπει να παει σε φανοποιο, να βγουν οι ταπετσαριες να πληθουν κ να ξαναμπουν αλλα μαλλον θα δοκιμασουμε τον ευκολο τροπο... Το καλο ειναι οτι δειχνει να λειτουργει φυσιολογικα, η εξατσμιση βγαζει λασπες συνεχεια με καθε γκαζια... Θα δουμε...
Μακαρι να αποκατασταθουν οι ζημιες οσο πιο "ανωδυνα" γινεται σε οσους ειχαν σοβαρες...
Αρι μια φιλικη συμβουλη
Πηγαινε το αμαξι σε ενα συνεργειο να του αλλαξεις αμεσα τα λαδια και το φιλτρο λαδιου
Μην το κινεις σε αυτην την κατασταση γιατι υπαρχει περιπτωση να εχει παρει νερα μεσα στον κινητηρα και να εχουν νερωσει τα λαδια
Το καλυτερο που εχεις να κανεις αν ειναι καινουργιο και θελεις να το κρατησεις
να το πας σε ενα πλυντηριο που κανει και βιολογικους καθαρισμους και να σου βγαλουν τα λασπονερα
Και να στεγνωσει η μοκετα απο κατω κραταει υγρασια θα το καταλαβεις το χειμωνα οταν θα ανοιγεις το καλοριφερ
Η υγρασια αυτη μετατρεπεται σε σκουρια και σαπισμα στο σασι

Αριστο ελπίζω να ηρεμησατε λίγο. Δεν είχα πάρει χαμπάρι, μέχρι που με πήρες τηλέφωνο το μεσημερι. Η Θουρία έπαθε μεγάλη ζημιά, πνίγηκε και ένας ταλαιπωρος ηλικιωμένος με κινητικά προβλήματα.
Η πλάκα είναι ότι πέρσι ή πρόπερσι είχαν ξαναγίνει τα ίδια και από ότι φαίνεται δεν έγινε κάτι από τότε.

Καλημερα σε ολους...
Δυσκολα ξεκινησε η σημερινη μερα για την Καλαματα κ για μενα μιας κ οι βροχες εκαναν μεγαλες ζημιες σε πολλες περιοχες... Δεν μου ειχε ξανατυχει κατι τετοιο, ασχημο συναισθημα να ζεις αυτα που βλεπεις στην τηλεοραση τοσα χρονια κ τους ανθρωπου να παλευουν να σωσουν την περιουσια τους...
Εχθες εμεινα στο σπιτι της κοπελας μου που ηταν σε περιοχη που πληγηκε κ ευτυχως και εγω κ αυτη ειχαμε παρκαρει σε διαφορετικο απο το συνηθησμενο μερος... Στο δρομο που παρακαραμε συνηθως τα αυτοκινητα ειχαν παρασυρθει ολα κ ειχαν γινει μια μαζα...
Τα δικα μας ευτυχως ηταν στη θεση τους, το δικο μου ηταν ψηλο κ ειχε παρει μονο λιγο λασπονερο στην καμπινα του συνοδηγου, της κοπελιας που ειναι ΙΧ τα πατωματα της καμπινας ειχαν 10 ποντους λασπονερο... Τα αδειασα σιγα σιγα κ θα δουμε το απογευματακι πως θα καθαριστει σωστα... Ελπιζω να μην υπαρχει κ μηχανικο θεμα μονο...
Πολυ ασχημη εικονα κ ακομα πιο ασχημη η απελπισια στα ματια των ανθρωπων...
Δυστυχως ειχαμε κ νεκρους...
Πω πω λυπαμαι φιλε ευχομαι να ειναι τελευτεα και να μην εχετε θυματα.......:(

Καλησπέρα. Έφτιαξε ο καιρός εδω σήμερα, απο προβλήματα με τη χθεσινή νεροποντή μόνο υπόγεια πλημμύρισαν και έπεσαν κάποια δέντρα αλλου ομως διαβάζω έγιναν σοβαρές υλικές ζημιές και το χειρότερο οτι χάθηκαν ανθρώπινες ζωές. Μεγάλο κρίμα.

Καλησπέρα στην παρέα!! Υπομονή στους πληγέντες! Κρίμα πραγματικά για τους ανθρώπους που εζησαν τα τελευταία τους λεπτά με αγωνία και φόβο!!! :(:(

Και για να το ελαφρύνουμε λίγο...μην τον φοβάστε ρε τον Αρι....ειναι υδρόβιος!!! ;)

καλό νράδυ σε όλους
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.jpg

Status
Not open for further replies.
Back