N
Nikolis
Συμφωνώ αλλά rendering και λαπτοπ ειναι κακός συνδυασμός. Εκτος και αν αναφερθούμε με πολύ μικρούς χρόνους επεξεργασίας.
Ένα - είναι το λειτουργικό που δεν έχει αυτό με ότι αυτό συνεπάγεταιΡίχνοντας μια ματια στο Σκρουτζ με τα παραπανω χαρακτηριστικά οι τιμές πάνε στο χιλιάρικο.
Προσωπικα θα επερνα αυτόν εδώ 580€ και θα πρόσθετα μνήμη και ενα ssd 100€ Ακόμα.
http://www.skroutz.gr/s/8843050/Lenovo-IdeaPad-300-17ISK-i5-6200U-4GB-1TB-No-OS.html
Ειναι πολύ εύκολο να προσθέσεις μνήμη και δίσκο στο φορητό.
Τον υπάρχων θα τον έκανα εξωτερικό για ταινίες και φωτογραφίες.
Τι θα έβαζεςΈνα - είναι το λειτουργικό που δεν έχει αυτό με ότι αυτό συνεπάγεται
Καλησπέρακαλησπεριζω την παρεα
Το θέμα είναι ποιο χρειάζεται για να χρησιμοποιήσει τα προγράμματα της σχολής του.Τι θα έβαζες
Βασίλη να είναι γερός και καλότυχος ο γιός και να τον δεις όπως επιθυμείς!!!!!Σας ευχαριστω ολους μαγκες μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας.Ο μπεμπης βγηκε μια χαρα και ζωηρος ζωηρος.Λεω απο δεκεμβρη να τον ξεκινησω στην τσιχλα να μαθαινει.........
Θα πάμε βοσκοπούλαπροετοιμάζουν γι αυτό που περιμέναμε με λαχτάρα.
Καθολουμπορεί και υπερέβαλα.Ό
Καθολου
Αυτο ειπα κ εγώ σήμερα,μυρίζοντας το χώμα στα χωράφια έπειτα από την χθεσινή βροχή..
Ρίξε κ μια ματιά στον καιρό να δεις τι γίνεται στη Ρωσία!Χαιρετώ την παρέα.
Αν έλεγα ότι μύρισε φθινόπωρο,μπορεί και υπερέβαλα.Όμως αυτά τα σύννεφα και τα χρώματα του ουρανού ,είναι αυτά που αρχίζουν να μας αναστατώνουν και να μας προετοιμάζουν γι αυτό που περιμέναμε με λαχτάρα.
Η C++ είναι το τελευταίο που σε νοιάζει όλα τα υπόλοιπα είναι βαριά προγράμματα που επωφελούνται και από μνήμη και από πολλούς πύρινες σε αντίθεση με το gaming.
Ότι είπαμε μέχρι εδώ ισχύει, αν και το laptop δεν είναι ότι καλύτερο για τέτοια δουλειά. Καλύτερα ένα desktop και να κρατήσεις το παλιό laptop για ταινίες και μια ώρα ανάγκης - ταξίδι
Πολυ ωραια αισθηση η μυρωδια του χωματος και της φυσης στα πρωτοβροχια....Καθολου
Αυτο ειπα κ εγώ σήμερα,μυρίζοντας το χώμα στα χωράφια έπειτα από την χθεσινή βροχή..