Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειναι κυνηγι αυτο?
Ειναι κυνηγοι αυτοι?
Αυτες ειναι εκκαθαριστικες επιχειρησεις!!
Ξεθεμελιωνουν τον τοπο,σκουπιζουν το θηραμα και την επομενη χρονια παραπονιουνται για το αποτελεσμα, που εφεραν οι πραξεις τους!!!
Δεν αγαπανε,αυτο που "κυνηγανε"!
Αυτό ακριβώς.
Δεν το αγαπανε.
Αυτό που αγαπανε είναι το δειξιμο κ το κορδομα οτι είναι μεγαλοι κυνηγοι.
Που το βλεπουν τσυτοχρονα με την καρπωση.
Οπως θέλει σε τον παρουν το λαγο
Αρκεί να ' μετρηθει'

Αστα φιλε κάποια πρσματα που γινονται είναι να αρωσταινεις

Κώστα, αν έχεις την καλοσύνη σε θέματα που αφορούν προσωπικές επιλογές του καθένα, καλό θα ήταν να μην μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία δημόσια. Πιστεύω η διακριτικοτητα είναι το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις και στο λέω με όση ειλικρίνεια διαθέτω. Θα στο ζήταγα και αν αφορούσε τον εαυτό μου. Κινήσεις αυτοπροβολης του στυλ ίσως φύγω, ίσως μείνω, αν δεν βρέξει θα χιονίσει κτλ μόνο πρόβλημα μπορούν να δημιουργησουν.
Ελπίζω να με καταλαβαινεις και είμαι πάντα στην διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.
Φιλικά και με εκτίμηση!

Γιώργο δηλαδή τώρα με το παραπάνω μήνυμα δεν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία δημόσια; Το χειρίστηκες διακριτικά όταν γράφεις " Κινήσεις αυτοπροβολης του στυλ ίσως φύγω, ίσως μείνω, αν δεν βρέξει θα χιονίσει κτλ μόνο πρόβλημα μπορούν να δημιουργησουν.";
Σε ρωτάω εντελώς ειλικρινά και φιλικά. Αυτό βρήκες να γράψεις για τον Μάκη;
Γιώργο νομίζω ότι αυτή σου η φράση δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι το post του Κώστα.
Μπορεί να διαφωνούμε σε μερικά, να συμφωνούμε σε άλλα, αλλά πιστεύω πως γνωρίζεις ότι σε εκτιμώ και σε τιμώ. Όσες φορές ήρθαμε σε αντιπαράθεση έγινε φαντάζομαι με κόσμιο τρόπο και ήταν για συγκεκριμένο λόγο και όχι γενικευμένα. Αν μου επιτρέπεις θέλω να σου πω πως αυτή η φράση σου είναι τουλάχιστον άδικη για τον Μάκη...
Φιλικά και με εκτίμηση!

Όλα εμπειρία είναι Μήτσο, σήμερα με απόχη, την επόμενη με μαγιό, αντηλιακό και μια πετσέτα. Θα ήταν δύσκολο να βγάζεις τα μποτάκια, να βουτάς και να πιάνεις τα πουλιά;

Στο σημειο που ήμουνα τα βράχια ήταν ψηλά απο τη θάλασσα .Δεν ήταν εύκολο μιας και τα πουλιά είχαν πέσει αρκετά μέσα και όλο απομακρυνόταν.
Δεν είμαι και ο Γιαννιώτης .

Γιώργο θα σεβαστω την παρατήρηση σου
όπως έγραψα και ποιο πάνω δεν μου πέφτει λόγος
απλά για εμένα εδώ μέσα
ο Μακης ο Τάκης ο Σακης ο Μητσος και ο Κωστακης ή όπως και αν τον λενε
αποτελούν μία οικογένεια
που μοιραζομαι σε καθημερινή βάση
τους προβληματισμούς μου
τις θεωρίες μου και τις αρλουμπες μου
οπότε δεν μπορώ να το προσπερασω τόσο απλά και δεν αφορά μόνο τον Μακη αφορά όλα τα παλικάρια που συμμετέχουν στο hunterslife από την Κυπρο έως την Ορεστιαδα

Δεν θα πω τιποτα ουτε κ ξερω πραγματικα κ στον λογο της τιμής μου εαν το διαλειμα του Μακη οφείλεται σε καποια διάφορα η σε κατι οικογενειακο.
Το σίγουρο ομως είναι οτι ο ο Μάκης δεν εχει καμια αναγκη αυτό προβολής.
Φιλε ελπίζω να ναι ολα.καλα ειδικά από θεμα υγειας κ στην οικογενεια σου.

Γιώργο δηλαδή τώρα με το παραπάνω μήνυμα δεν μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία δημόσια; Το χειρίστηκες διακριτικά όταν γράφεις " Κινήσεις αυτοπροβολης του στυλ ίσως φύγω, ίσως μείνω, αν δεν βρέξει θα χιονίσει κτλ μόνο πρόβλημα μπορούν να δημιουργησουν.";
Σε ρωτάω εντελώς ειλικρινά και φιλικά. Αυτό βρήκες να γράψεις για τον Μάκη;
Γιώργο νομίζω ότι αυτή σου η φράση δημιουργεί μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι το post του Κώστα.
Μπορεί να διαφωνούμε σε μερικά, να συμφωνούμε σε άλλα, αλλά πιστεύω πως γνωρίζεις ότι σε εκτιμώ και σε τιμώ. Όσες φορές ήρθαμε σε αντιπαράθεση έγινε φαντάζομαι με κόσμιο τρόπο και ήταν για συγκεκριμένο λόγο και όχι γενικευμένα. Αν μου επιτρέπεις θέλω να σου πω πως αυτή η φράση σου είναι τουλάχιστον άδικη για τον Μάκη...
Φιλικά και με εκτίμηση!
Χρήστο και γω σε εκτιμώ και σε σέβομαι, σου απαντώ λοιπόν όσο πιο ευθέως μπορώ. Ναι αυτό βρήκα να πω και η παρακάτω παράθεση ελπίζω να σου δώσει την απάντηση.
Από σελίδα 7 στο θέμα "Τουφεκιές στα όρια" !
Όλα τ άλλα Δημήτρη είναι η άγνοια(που δεν την έχεις γιατί γνωρίζεις πάρα πολλά και το έχεις αποδείξει)η είναι αυτοπροβολή το οποίο είναι δικαίωμα του καθενός από μένα σεβαστό και λέω ένα απλό <<ναι>>
αυτά από μένα προσωπικά και δεν θα συνεχίσω άλλο στην συζήτηση φοβούμενος κάποια κόντρα η παρεξήγηση...ευχαριστώ

Κάθε κυνηγετική έναρξη του λαγού
έρχεται στο μυαλό μου
ο συγχωρεμενος ο Μπαρμπας μου
μέγας λαγοκυνηγος κοντά στα 50 χρόνια όργωνε βουνά και ραχουλες και πάντα με το μεράκι και το σεβασμό στο θηραμα
Μαζί με τον Πατέρα μου γύρω στα 40 χρόνια
αποτελούσαν το τέλειο δίδυμο στο λαγοκυνηγι και ποτέ δεν τούς χώρισε τιποτα
και ήταν το κλικ και οι δύο τους
που μου κόλλησαν αυτήν την λοξά που λέγεται κυνήγι
Πάνε 9 χρόνια που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι από την παλιό αρρώστια αλλά κάποιες αξίες όσα χρόνια και να περάσουν δεν ξεχνιούνται
Θα βάλω ένα ασμα που λάτρευε
από μία φωνή που κοσμούσε μόνιμα το ράδιο κασετόφωνο του
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα
Αύριο έχει εξόρμηση μαζί με τον Πατέρα μου για τον αυτιά ή πρώτη της σεζόν
και ας ελπίζουμε ότι θα ακουστούν τα κλαφουνισματα της τζενης σε όλες τις βουνοκορφές ;)

Κάθε κυνηγετική έναρξη του λαγού
έρχεται στο μυαλό μου
ο συγχωρεμενος ο Μπαρμπας μου
μέγας λαγοκυνηγος κοντά στα 50 χρόνια όργωνε βουνά και ραχουλες και πάντα με το μεράκι και το σεβασμό στο θηραμα
Μαζί με τον Πατέρα μου γύρω στα 40 χρόνια
αποτελούσαν το τέλειο δίδυμο στο λαγοκυνηγι και ποτέ δεν τούς χώρισε τιποτα
και ήταν το κλικ και οι δύο τους
που μου κόλλησαν αυτήν την λοξά που λέγεται κυνήγι
Πάνε 9 χρόνια που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι από την παλιό αρρώστια αλλά κάποιες αξίες όσα χρόνια και να περάσουν δεν ξεχνιούνται
Θα βάλω ένα ασμα που λάτρευε
από μία φωνή που κοσμούσε μόνιμα το ράδιο κασετόφωνο του
Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα
Αύριο έχει εξόρμηση μαζί με τον Πατέρα μου για τον αυτιά ή πρώτη της σεζόν
και ας ελπίζουμε ότι θα ακουστούν τα κλαφουνισματα της τζενης σε όλες τις βουνοκορφές ;)
Καλη αρχή ΚΩΣΤΉ.
Εισαι ωραιος φίλε μου.

Χρήστο και γω σε εκτιμώ και σε σέβομαι, σου απαντώ λοιπόν όσο πιο ευθέως μπορώ. Ναι αυτό βρήκα να πω και η παρακάτω παράθεση ελπίζω να σου δώσει την απάντηση.
Από σελίδα 7 στο θέμα "Τουφεκιές στα όρια" !

Γιώργο ας δεχτούμε ότι τα περί αυτοπροβολής είναι αληθή και στις δυο περιπτώσεις. Ξέρεις όμως ποια είναι η διαφορά κατά τη γνώμη μου; Ο Μάκης γράφει ότι οι κινήσεις αυτοπροβολής είναι δικαίωμα του καθενός και εσύ γράφεις ότι μόνο πρόβλημα μπορούν να δημιουργήσουν...
Τι καθόμαστε και γράφουμε τώρα; Μετά κι από το ποστ του Διονύση νομίζω πως τα προηγούμενα έχουν μικρή πλέον αξία... :(

Γιώργο ας δεχτούμε ότι τα περί αυτοπροβολής είναι αληθή και στις δυο περιπτώσεις. Ξέρεις όμως ποια είναι η διαφορά κατά τη γνώμη μου; Ο Μάκης γράφει ότι οι κινήσεις αυτοπροβολής είναι δικαίωμα του καθενός και εσύ γράφεις ότι μόνο πρόβλημα μπορούν να δημιουργήσουν...
Τι καθόμαστε και γράφουμε τώρα; Μετά κι από το ποστ του Διονύση νομίζω πως τα προηγούμενα έχουν μικρή πλέον αξία... :(
Χρήστο την απάντηση μου στην έδωσα. Αν δεν σε καλύπτει δεν φταίω εγώ. Μετάφραση του τι εννοεί ο καθένας δεν θα κάνω.

Οταν αποφάσισα πριν 1 χρόνο, να συμμετέχω στο ΦΟΡΟΥΜ, (1η φορά στα 40 μου συμμετέχω σε κατι ανάλογο) ήταν γιατί μετά από κανα 8μηνο που το παρακολουθούσα ''ζήλεψα'' την φιλική-παρεϊστικη διάθεση των μελών με κοινό την αγάπη για το κυνήγι και τις υπαίθριες δραστηριότητες...

Με λύπη μου βλέπω πως αυτό το κλίμα πάει -ή έχει- χαλάσει με αφορμή συζητήσεις του τύπου πιο όπλο ή πιο φυσίγγιο κόβει μακρύτερα ή ποιος ντουφεκάει καλύτερα, συζητήσεις δηλ. που γίνονταν, γίνονται και θα γίνονται στα κυνηγετικά στεκια μεταξύ ''οίνου και τύρου'' και στο τέλος φεύγουν όλοι μια παρέα...

Εδώ το κάναμε μεσανατολικό...

Είναι κρίμα να χαλάει το κλίμα που έχει φτιαχτεί εδώ μέσα, από τέτοιο είδους συζητήσεις που σαφώς εμπεριέχουν διαφορετικές απόψεις...αλίμονο κι ολας αν είχαμε όλοι την ίδια άποψη...αρκεί αυτές να διατυπώνονται ξεκάθαρα, με σεβασμό προς το συνομιλητή, χωρίς υπαινιγμούς και ειρωνείες...

Αν υπάρχει άλλο παρασκήνιο δεν τον ξέρω και ούτε με νοιάζει να το μάθω...

Ελπίζω να είναι μια κακή παρένθεση...

Οπως και να' χει με λυπούν οι αποχωρήσεις του Μάκη (ελπίζω προσωρινή) και του Διονύση...

Σπύρο για το τελευταίο που γίνονται όλα αυτά ευθύνονται οι συζητήσεις για όπλα και τα σχετικά.
Μπορεί να μην είχες τον χρόνο να ασχοληθείς τον τελευταίο μήνα με αυτά που γινόντουσαν αλλά για κάποιον που τα παρακολουθεί στενά, έβγαζε μάτια μια συντονισμένη προσπάθεια δημιουργίας προβλημάτων.
Ευλογες οι απορίες σου πάντως.

Status
Not open for further replies.
Back