Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
καλησπέρα παιδιά, το απόγευμα πήγα μια βόλτα με το τεαμ και ξανά σκότωσα λαγό.
Άψογο το λάμπρο φέλτρο
IMG_4823.jpg

Καλησπέρα σας!:)
Μπράβο Νίκο τον τσιγαρισες τον αυτιά...well done.
ΥΓ Μια χαρά τα πας αδελφέ..Τι αγχωνεσε για κώνους,καννες δεν ξέρω..;)
Όταν το μάτι κ το χέρι συνεργαστούν καλά κ η τουφεκιά πάει ντρετα τότε δεν γλιτώνει ούτε τρυποκάρυδο στα 40μετρα..:D:)

Άψογο το λάμπρο φέλτρο
IMG_4823.jpg
Μπράβο ρε Νικόλα!!!!
Μπορεί να είσαι νέος κυνηγός αλλά απ' οτι φαίνεται έχεις ψυχραιμία βετεράνου....well done.
Καλή και ανάλογη συνέχεια!!!!

Άψογο το λάμπρο φέλτρο
IMG_4823.jpg
Θα μας τρελάνεις εσύ τελείως.....RESPECT.
Βάλε το καρό ασπρόμαυρο πουκαμισακι και το μπλουζάκι με τα πορτοκαλί νερά και αντε να κρεμάσεις 10 φασες για την πλάκα σου....congrats.

Καλησπέρα σας!:)
Μπράβο Νίκο τον τσιγαρισες τον αυτιά...well done.
ΥΓ Μια χαρά τα πας αδελφέ..Τι αγχωνεσε για κώνους,καννες δεν ξέρω..;)
Όταν το μάτι κ το χέρι συνεργαστούν καλά κ η τουφεκιά πάει ντρετα τότε δεν γλιτώνει ούτε τρυποκάρυδο στα 40μετρα..:D:)

Χαχα ευχαριστώ Τάσο ! Δεν αγχώνομαι απλά απο φιλολογικής απόψεως ρωτάω να καταλάβω την μηχανική του όπλου ως προς την βλητικότητα του.
Την Δευτέρα το μεσημέρι βάρεσα με 8αρακι 32γρ φάσσα στα 54 βήματα μου (ειμαι 1.85) με τσοκ 3* καθόταν σε μια ψιλή αμυγδαλιά στα τέσσερα μέτρα ύψος περιπου. Ακαριαίος θάνατος, τα φυσίγγια θα τα στείλω στο CSI Μυρος Βίκτωρας, Ευριπιδης, Στέλιος για βαθιά ανάλυση ... Σκοτώνουν τα πάντα σε πτηνά και κοράκια.
Έχω την ιδέα ότι το όπλο μου ειναι μικρό και δεν ταιριάζει στο σωματότυπο μου έλεγα μήπως το αλλάξω να πάρω το ίδιο σε 71εκ.

Άψογο το λάμπρο φέλτρο
IMG_4823.jpg
Μπραβο Νικολη εισαι δυναμη .well done.
Για πες με τι ιχνηλατες κυνηγατε γιατι απογευμα και ντορος θελει καλες μυτες ;)

Έχω την ιδέα ότι το όπλο μου ειναι μικρό και δεν ταιριάζει στο σωματότυπο μου έλεγα μήπως το αλλάξω να πάρω το ίδιο σε 71εκ.
Παντως, από τις φώτο που βάζεις Νικόλα δεν φαίνεται κατι τέτοιο....sarcastic.

Ομαδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις...;)

Θα μας τρελάνεις εσύ τελείως.....RESPECT.
Βάλε το καρό ασπρόμαυρο πουκαμισακι και το μπλουζάκι με τα πορτοκαλί νερά και αντε να κρεμάσεις 10 φασες για την πλάκα σου....congrats.

Χαχα τι ρούχα ειναι αυτά ;
Το όπλο μου έρχεται γάντι στην επώμιση, ρίγα στόχαστρο θήραμα. Αλλα μου φαίνεται μικρό

..... πίσω μου σ'έχω σατανά, δηλαδή με 4αρια και φουλ, που θα σκοτωνες; .buy..cofee.
Δεν ξέρω, έχουμε καιρό να τα δούμε όλα, ο αδερφός μου ο μεγάλος που ηταν μαζί μου είχε φρικάρει, μου ζήτησε το φυσίγγι γιατι νόμιζε ότι κράταγα στα κρυφά Remington express.
Νομίζω ότι βρήκα τα σωστά φυσίγγια Νο8 για το όπλο μου.

Χαχα ευχαριστώ Τάσο ! Δεν αγχώνομαι απλά απο φιλολογικής απόψεως ρωτάω να καταλάβω την μηχανική του όπλου ως προς την βλητικότητα του.
Την Δευτέρα το μεσημέρι βάρεσα με 8αρακι 32γρ φάσσα στα 54 βήματα μου (ειμαι 1.85) με τσοκ 3* καθόταν σε μια ψιλή αμυγδαλιά στα τέσσερα μέτρα ύψος περιπου. Ακαριαίος θάνατος, τα φυσίγγια θα τα στείλω στο CSI Μυρος Βίκτωρας, Ευριπιδης, Στέλιος για βαθιά ανάλυση ... Σκοτώνουν τα πάντα σε πτηνά και κοράκια.
καμμια αναλυση. βαρα τη βαρβαρα αλυπητα. αφου εχεις τοσο καλα αυτια και αφομοιωνεις τοσο γρηγορα αυτα που σ ενδιαφερουνε και τα κρατας θα γινεις μεγαλο αστερι και θα μας φας λαχανο. μην ψαχτεις ποτε μα ποτε με τσοκ και προπαντως ΜΗΝ ΦΥΓΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΑΠ ΤΟ ΔΙΚΑΝΟ!!!!! χιλια μπραβο και συνεχισε ν ακους και να διαβαζεις. εχεις κανει τρομακτικα βηματα

Status
Not open for further replies.
Back