Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
η νεα ειναι ωραια αλλα η καυμενη η γριουλα ξανανοιωσε ειναι εξοπλισμενη με 2 κανες και ξαναελεγχθηκαν ενδελεχως ολα τα ελατηρια. ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα μαγκες. το καλο πλεον ειναι οτι εχω 2 οπλα απολυτως του γουστου μου. καμμια δεν θα μεινει παραπονεμενη

Καλησπέρα παρέα. Μεγάλη μέρα η αυριανή, το πρωτο μας κυνήγι μαζί με τον πιτσιρίκο μου. Ειναι μέσα τώρα και κάνει μπάνιο (να'ναι και μπανιαρισμένος στη παρθενική του έξοδο .sarcastic.)
Εχει ετοιμάσει τα ρουχα του, τα παπούτσια του, το σκαμνακι του και το κολατσιό του και γενικά ειναι σε εγρήγορση, μου δήλωσε πως μόλις βγει θα πιει το γαλα του θα φάει ενα τοστ και θα πέσει για ύπνο, γιατί πρεπει να ξυπνήσουμε νωρις. Σαν χτες θυμαμαι τον εαυτό μου που μετραγα τις ώρες μεχρι να σηκωθεί ο πατέρας μου και φυσικά πριν χτυπήσει το ρολόι ημουν έτοιμος ντυμένος, που να μου κολλήσει ύπνος, εδω τώρα μετά απο τόσα χρόνια και ακόμα λαγοκοιμαμαι.....sarcastic.
Το μεσημέρι ανοίξαμε τον οπλοβαστο και του λέω: ποιό όπλο να πάρουμε; και μου δείχνει τη χραπα χρουπα ( σιγουρευτηκα οτι ειναι δικό μου παιδί .sarcastic.) τελικά μετά απο συμβούλιο αποφασίσαμε να πάρουμε το 725 και το 20αρι. Θα πάμε για κάνα τρυγονάκι μπας και είναι γουρλης ο μικρός .big smile. αλλά και να μην περασουν δεν μας χαλάει γιατι μετα θα ανέβουμε και απο το σκοπευτήριο. Ζάχαρη θα περάσουμε αυτό ειναι σίγουρο.
Το ονειρο καθε κυνηγου πατερα....

Σ'ευχαριστω Κωνσταντινε μου. Ή φώτο με το μπιμπελό αύριο στα ορτύκια.....sarcastic.
Γεια σου Γιαννη με τον λεβεντη σου ,ευχομαι να μεγαλωσει και να ακολουθησει τον μπαμπα του και να εχετε ευτυχισμενες κηνυγιτικες στιγμες..!!!!

οριστε λοιπον κυριοι το εργαλειο
QiDX9Ta.jpg
Κουκλα..!! .sexy girl.

Κουκλα..!! .sexy girl.
φιλε αργυρη ενα θα σου πω.ξεχνα τα τσοκ και τα φυσιγγια και οτιδηποτε αλλο.μολις και αν εχεις την οικονομικη ανεση ξεκινα στη δικαναρα που εχεις το φτιαξιμο του κοντακιου σου.θα δεις αααααααλλααααααα πραματα

Να το χαίρεσαι Γιάννη !
Μην ξεχνάς ωτοασπίδες για το παιδί, έστω και σφουγγαράκι τις πιο απλές
Ευχαριστώ Νικολη, πολλή σωστή παρατήρηση.
Γεια σου Γιαννη με τον λεβεντη σου ,ευχομαι να μεγαλωσει και να ακολουθησει τον μπαμπα του και να εχετε ευτυχισμενες κηνυγιτικες στιγμες..!!!![/QUOTE
Το ονειρο καθε κυνηγου πατερα....
Ευχαριστώ παιδιά να' στε καλά.

Καλησπέρα στην παρέα!
Καληδπερα παλικάρια μου. Ωραία περάσαμε σήμερα με τον μικρό μου στη παρθενική του έξοδο, μπορεί τα τρυγόνια να ήταν απών αλλά το χάρηκε και ήταν ευτυχισμένος, μετά ανεβήκαμε και στο σκόπευτηριο και επίσης ξετρελαθηκε, περιτω να πω που έβλεπε το μπαμπά του να σκονιζει τα πιατακια με το 725 και μου δήλωσε πως όταν μεγαλώσει θα γίνει δικό του.....sarcastic.
Ή έκπληξη ήρθε κατά τις 09:30 που φευγαμε από το κάμπο πάνω στο μονοπάτι ένας λαγαρος ερχόταν χαλαρός προς τα πάνω μας, λέω του μικρού να μείνει ακίνητος και ο λαγός μας έφτασε κοντά στα 10 μέτρα, κοκαλωσε και σήκωσε τα τεράστια αυτιά του και μειναμε κοντά μισό λεπτό να τον θαυαμαζουμε, μόλις κιυνηθηκε λίγο ο μικρός εκανε ένα σαλτο και χώθηκε στο διπλανό πυκνό. Στην ερώτηση του γιατί δεν τον χτυπησα του εξήγησε ότι είχαμε βγει κυνήγι για αλλο θηραμα και δεν σηκώνουμε όπλο σε ότι βλέπουμε.
* Περιμένοντας τα (άφαντα) τρυγόνια.
image hosting free
Ωραίος ο μικρός Γιάννη να τον χαίρεσαι!
Βλέπω να σου γίνεται κολλιτσίδα φέτος....sarcastic.
Αλλά και 'συ ρε παιδί μου το 80ποντο βρήκες να του δώσεις, κανα άλλο στα μέτρα του δεν είχες....sarcastic.
Δεν ξέρω τι του είπες εσύ για το λαγό, αλλά να ξέρεις του χρόνου που θα τον αναλάβω εγώ, δε θα 'χει τέτοια...
Είμαστε κυνηγοί και ότι βγεί μπροστά μας -απο τη στιγμή που δεν παραβαίνουμε τους γραπτούς και άγραφους νόμους του κυνηγιού- θα ''θερίζεται''....shoot.
Τι θα πεί τρυγονοκυνήγι, μπεκατσοκυνήγι, λαγοκυνήγι...όλα κυνήγια είναι και από τη στιγμή που στο ''δίνει'' η φύση το εκμεταλευεσαι...είμαστε κυνηγοί χωρίς πρόθεμα...;)
οριστε λοιπον κυριοι το εργαλειο
QiDX9Ta.jpg
Ωραίο Ευριπίδη!!!
Φουλ πιστολέ με έντονο τελείωμα στο κατω μέρος...
Απόλυτη λαβή, πρέπει να ταιριάζει ακριβώς στην παλάμη...αλλά αν ταιριάζει....ha ha ha.
Η ράχη είναι λίγο χαμηλή ή μου φαινεται?

Ολα καλά Δημήτρη?
Τι καλά ; ειναι σε μόνομο παραλογισμό.Νομιζε οτι οδηγει ο πατέρας μου , ζήταγε νερό για βρέξει τα μαρούλια ,τραβαγε την πορτα του αυτοκινήτου να παει βόλτα ...και άλλα παρα πολλά.
Η Αννα έμεινε εκεί και θα συνεχίσει να μένει για λίγα βραδυα ,μέχρι να αξιολογηθεί η κατάσταση .Αν τα βράδια δεν έχει πρόβλημα και ειναι ήσυχη θα δούμε τι θα κάνουμε για την μέρα,με κάποια γυναίκα και με μας πάνω κάτω.Τώρα αν συνεχίσει κι εδω να κανει τα βραδυα οτι και στην Κέρκυρα καήκαμε.
Δεν τα βλέπω όμως καθόλου τα πράγματα Σπύρο.

Τι καλά ; ειναι σε μόνομο παραλογισμό.Νομιζε οτι οδηγει ο πατέρας μου , ζήταγε νερό για βρέξει τα μαρούλια ,τραβαγε την πορτα του αυτοκινήτου να παει βόλτα ...και άλλα παρα πολλά.
Η Αννα έμεινε εκεί και θα συνεχίσει να μένει για λίγα βραδυα ,μέχρι να αξιολογηθεί η κατάσταση .Αν τα βράδια δεν έχει πρόβλημα και ειναι ήσυχη θα δούμε τι θα κάνουμε για την μέρα,με κάποια γυναίκα και με μας πάνω κάτω.Τώρα αν συνεχίσει κι εδω να κανει τα βραδυα οτι και στην Κέρκυρα καήκαμε.
Τι να πω ρε φίλε, δύσκολη κατάσταση...
Θέλει γερό στομάχι και υπομονή...
Ευχομαι με όλη μου την καρδια να καλυτερέψουν τα πραγματα...

Δημήτρη γερά....

Δυναμη και κουραγιο ρε Μητσο!!!

Κουράγιο Δημήτρη, ψυχοφθόρα κατάσταση ρε γαμωτο, τα εχω περάσει με την γιαγιά μου

Status
Not open for further replies.
Back