.buy buy..buy buy. .hit.
.buy buy..buy buy. .hit.
Διονυση τετοια ρακι πινεις πριν κανεις τους τσιχλοχρισμους. ?Καλησπέρα σας.
Το μεσημέρι παρέλαβα ένα δέμα που είχε καλούδια τριών αγαπημένων φίλων:
Φιλαράκια σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά! .shake. .shake. .shake.
- Φυσίγγια OSCAR GOLD από τον Μάκη
- Φυσίγγια ALECTORIS CLUB από τον Πανούτσο
- Ρακί διπλής απόσταξης από τον Διονύση
free photo hosting
Απ τις κακές παρέες σου ήρθε η καταστροφή σου....Καλησπέρα σας.
Το μεσημέρι παρέλαβα ένα δέμα που είχε καλούδια τριών αγαπημένων φίλων:
Φιλαράκια σας ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά! .shake. .shake. .shake.
- Φυσίγγια OSCAR GOLD από τον Μάκη
- Φυσίγγια ALECTORIS CLUB από τον Πανούτσο
- Ρακί διπλής απόσταξης από τον Διονύση
free photo hosting
Ασε ρε λαμογιο κάθε χρόνο τα ίδια... Εχω μαζέψει 60 κούτες φυσίγγιαΘα σας τα πω όλα γιατί φέτος τα "σημάδια" είναι πολύ ισχυρά και η πιθανότητα λάθους μηδενική .
Κάντε λίγο υπομονή μόνο , έχω συνάντηση αύριο με μία χαρτορίχτρα γύφτισσα να επιβεβαιώσω κάποια πράγματα
Σε εμένα σαν λουκάνικο μου φάνηκε...Το κουτί του μακη μυριζει καρβουνο κ ριγανη η οχι?
Για καμμιά φάσσα ή σε κανένα πονηρό χωραφάκι για παπιά...Το πενταρι σκαι τι το θες?
Ου ρε που θα σας πω και τι κυνηγάω
Το μόνο που μπορώ να σας πω ότι κυνηγάω τριχωτά ....άλλες φορές στα βουνά και άλλες φορές στις θάλασσες και στους κάμπους , ανάλογα τις εποχές
Και σενα τι σε νοιάζει αν φαει τσαπού ; Τι εισαι ,ο πισινός του ;Ε ρε και να διαβασει η Φωτεινή... τσαπου που θα φας γέρο...
Εχω λάβει τα μέτρα μου για παν ενδεχόμενοΕ ρε και να διαβασει η Φωτεινή... τσαπου που θα φας γέρο...
Σε βλέπω με περούκα να ψαχνεις λάστιχα στην μοτοσυκλέτα.Εχω λάβει τα μέτρα μου για παν ενδεχόμενο
Της έχω πει ότι στο φόρουμ γράφει ένας Διονύσης με τον οποίο ούτε έχω άλλα ούτε θέλω καμία σχέση
Μου περισσεύουν κατι σφαλιάρες και λιγες κλωτσιές...Και σενα τι σε νοιάζει αν φαει τσαπού ; Τι εισαι ,ο πισινός του ;
Μου περισσεύουν κατι σφαλιάρες και λιγες κλωτσιές...
Αν και υπερήλιξ και κατρουλής στον ύπνο σου... Ψήνεσαι;;;