Αλλη μια μερα τρεξιμο.
Ξέρεις πόσα χλμ έχουν να ρίξουν σήμερα τα λαγοσκυλα κ οι λαγοί..
Αλλη μια μερα τρεξιμο.
Ε άντε ντε μας έσκασεςΓεια σας παιδιά !
Μόλις γυρίσαμε με 2 λαγουδάκια, το πρώτο τον σκότωσα εγώ Αρσενικός με κατι αρ@@@δες να !
Το δεύτερο ο αδερφός μου ο μικρός, εγώ με φυσίγγι tricolor στα 30 κατι μέτρα. Αυτοί λένε 33-35μ.
Θέλετε φωτογραφία ;
Στα ταιρια τους!Σιγα σιγα να τους τρυγατε,Νικολα!Θα τους τελειωσετε!!Γεια σας παιδιά !
Μόλις γυρίσαμε με 2 λαγουδάκια, το πρώτο τον σκότωσα εγώ Αρσενικός με κατι αρ@@@δες να !
Το δεύτερο ο αδερφός μου ο μικρός, εγώ με φυσίγγι tricolor στα 30 κατι μέτρα. Αυτοί λένε 33-35μ.
Θέλετε φωτογραφία ;
Ξεχνα το στοχαστρο!!!!!!!!!Τώρα έχω 4 λαγούς με 4 φυσίγγια με την πρώτη.
Τους δυο τελευταίους κάνω την επώμιση ψύχραιμα κοιτάζω το λαγό και σκοτώνεται ακαριαία, ούτε ρίγες ούτε σκόπευτρο, αυτό μου αφήνει την αίσθηση ότι ειναι λάθος, ενώ στα πουλιά αν δεν βάλω σκόπευτρο στο Ράμφος τους δεν τα σκοτώνω. Νιώθω περισσότερη ασφάλεια με το σκόπευτρο μπροστά στο θήραμα.
Εχει λαγούς αρκετούς κ. Γιάννη απλά δεν κατέχουν το άθλημα όλοι, εγώ προς το παρών σημαδεύω, το οποίο δεν ειναι το μυστικό για τους λαγούς αλλά το στήσιμο στο βουνό. Οι λογάδες δεν με αφήνουν λεπτό απο τα ματια τους και συνεχώς επεμβαίνουν στο να με διορθώνουν με νοήματα στις πολύ μεγάλες αποστάσεις μεταξύ μας στο καρτέρι. Το σχεδιάγραμμα κατάληψης του βουνού βγαίνει στο αυτοκίνητο πηγαίνοντας. Την πρώτη θέση και την πιο εύκολη σε έκταση καθαρού τόπου την έχω εγώ, μετά οι υπόλοιποι πάνε τυχαία σε θέσεις ωρατές 200-300 μέτρα ο κάθε ένας μας.Στα ταιρια τους!Σιγα σιγα να τους τρυγατε,Νικολα!Θα τους τελειωσετε!!
Ξεχνα το στοχαστρο!!!!!!!!!
ΩραίοςΑρχ@δοselfie