P
PANOUTSOS
Καλησπέρα σας
.
Εισαι ο ;;
Καλησπέρα σας
.
Μπραβο ΝικοληΑρχ@δοselfie
Αν ήξερα, εδώ μέσα θα ήμουν;Εισαι ο ;;
κι εσύ όπως όλοι .... αρπαγμένος ε;;Αν ήξερα εδώ μέσα θα ήμουν;
κι εσύ όπως όλοι .... αρπαγμένος ε;;
εκει βέβαια είμαι εκ των πρώτων...
ναι ρε τρελιάρη...Μεγάλη τρέλλα το κυνήγι βασικό στοιχείο της συγκεκριμένης παρέας. Μεγάλη ευτυχία να είμαστε μαζεμένοι όλοι ομότρελλοι! Ακόμη πιο μεγάλη η ευτυχία όταν είσαι μαζί με ομότρελλους ΦΙΛΟΥΣ.
ναι ρε τρελιάρη...
Δε ξέρω Χρήστο... δεν είμαστε και εμεις κατι το τρελό μη νομίζεις...
αλλά ελπίζω να το συνεχίσουμε απο εκει που το αφησαμε πέρσυ....
Μήτσο γερά... αντε να ξεκινήσουν να ρχονται να σε βγάλω για περπάτημα...Χαιρετώ την παρέα.
Απόψε παίζω μπάλα εντός έδρας.
Έχω μείνει απροπόνητος .Με όλα αυτά έχω 10 μέρες να πάω για τρέξιμο.Όμως αύριο έχει εγερτήριο στις 5.Το πρωινό με αυτή τη δροσιά είναι μεγάλη ...............απολαυσηΜήτσο γερά... αντε να ξεκινήσουν να ρχονται να σε βγάλω για περπάτημα...
Ωραίος
Μπράβο Νικολή και καλή συνέχεια.
Θέλω όμως μια χάρη.Να μου κρατήσεις δυο απο αυτά τα @rχιd@kia ,για να τα δώσω σε κάποιον από δω μέσα.
Μπράβο Νικολή, αλλα ρε φιλε τα τέτοια του μας δείχνεις;;
Θέλω όμως μια χάρη.Να μου κρατήσεις δυο απο αυτά τα @rχιd@kia ,για να τα δώσω σε κάποιον από δω μέσα.
Έγραψε και θα πάρεις και παρατσούκλι μου φαίνεται .
μπραβο νικολη. εξελισεσαι σε master
Μπραβο ρε Νικολή.
Σε χαίρομαι ρε φιλε
Το πρώτο που λες ειναι ο ορισμός ''κοντακι στα μετρα σου''.
Ετσι πρεπει.
Αν κάτσεις να δεις ακιδα το χασες εισαι οπουδηποτε αλλου.
Κρατα το κ μην κολωνεις .cool.
Κανα στιφάδο δεν θα φτιαξεις της παρεας στην συναντηση?.eat.
Ζητειται νηπιοκομικος σταθμος στην Κρητη να ερθω με σκυλιά και οικογενεια για κυνηγι λαγου 3 μερες.
Τον λαγο θα τον βρω .
Που να αφησω τους υπόλοιπους ειναι το θεμα
Αα και ενα πλαγιο για ενοικιαση
Χαιρετώ την παρέα!
Είσαι ωραίος Νικόλα!!!!
Το μάτια σου ανοιχτά στον κυνηγότοπο και τα αυτιά σου στους έμπειρους της παρέας σου...
Την φώτο του Νικολή θέλω και γω να την αφιερώσω κάπου .... .... δεν ξέρω αν μπαίνει εδώ μέσα αλλά θα τον ενημερώσω να την δει
Μπράβο ρε Νικολη πάντα τέτοια
Εμείς ας απολαυσουμε τον παράδεισο που μας προσφέρει ή ζωη της Αττικης .buy buy..buy buy.
Γ@μω το μπουρδ@λο που βρέθηκαμε .buy buy.
Καλησπέρα Άρχοντες
Τουλάχιστον οι μεγαλύτεροι μπορούσαν να ξεφύγουν ποιο εύκολα από το μπουρδ@λο, ή περίμεναν να πάρουν μια σύνταξη και να εξαφανιστούν μόνιμα.
εμείς θα πάρουμε αυτά που είναι στην φωτό του Νικολή
Γεια σου Νικολή με τα καλαμπαλίκια του λαγού ...
Καλησπέρα σε όλους
Έψαχνα να βρω αν είχε γράψει κάπου το όνομα μου, αλλα δεν βρήκαΜπράβο Νικολή, αλλα ρε φιλε τα τέτοια του μας δείχνεις;;
Για πες !Έγραψε και θα πάρεις και παρατσούκλι μου φαίνεται .