Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αρχ@δοselfie
IMG_4978.jpg
Μπραβο Νικολη

κι εσύ όπως όλοι .... αρπαγμένος ε;; :p
εκει βέβαια είμαι εκ των πρώτων...

Μεγάλη τρέλλα το κυνήγι βασικό στοιχείο της συγκεκριμένης παρέας. Μεγάλη ευτυχία να είμαστε μαζεμένοι όλοι ομότρελλοι! Ακόμη πιο μεγάλη η ευτυχία όταν είσαι μαζί με ομότρελλους ΦΙΛΟΥΣ. :)

Μεγάλη τρέλλα το κυνήγι βασικό στοιχείο της συγκεκριμένης παρέας. Μεγάλη ευτυχία να είμαστε μαζεμένοι όλοι ομότρελλοι! Ακόμη πιο μεγάλη η ευτυχία όταν είσαι μαζί με ομότρελλους ΦΙΛΟΥΣ. :)
ναι ρε τρελιάρη...

Καλησπέρα παλικάρια μου. Δυστυχώς δεν προλαβαινω να είμαι μαζί σας όσο θα ήθελα, ή δουλειά έπεσε στο μισό αλλά τα άτομα είναι λιγότερα πλέον οπότε και πάλι αργω να τελειώσω, τέλος πάντων.
Γέμισε το τοπικ τρίχα και αρ@€%%ια.........sarcastic.. Μπράβο Νικολη.......well done.

Δε ξέρω Χρήστο... δεν είμαστε και εμεις κατι το τρελό μη νομίζεις...
αλλά ελπίζω να το συνεχίσουμε απο εκει που το αφησαμε πέρσυ....

Δυστυχώς όπως έχω ξαναπεί, με τα ψέματα ομάδα δεν γίνεται.. Ας αρκεστούμε στον χαβαλέ αλλά ας ευχηθούμε και για ίση μεταχείριση!!!

Μήτσο γερά... αντε να ξεκινήσουν να ρχονται να σε βγάλω για περπάτημα...
Έχω μείνει απροπόνητος .Με όλα αυτά έχω 10 μέρες να πάω για τρέξιμο.Όμως αύριο έχει εγερτήριο στις 5.Το πρωινό με αυτή τη δροσιά είναι μεγάλη ...............απολαυση

Ωραίος .RESPECT.

Μπράβο Νικολή και καλή συνέχεια.
Θέλω όμως μια χάρη.Να μου κρατήσεις δυο απο αυτά τα @rχιd@kia ,για να τα δώσω σε κάποιον από δω μέσα. .sarcastic.
Μπράβο Νικολή, αλλα ρε φιλε τα τέτοια του μας δείχνεις;; .sarcastic.

Μπράβο Νικολή και καλή συνέχεια.
Θέλω όμως μια χάρη.Να μου κρατήσεις δυο απο αυτά τα @rχιd@kia ,για να τα δώσω σε κάποιον από δω μέσα. .sarcastic.
Έγραψε και θα πάρεις και παρατσούκλι μου φαίνεται ..sarcastic.

μπραβο νικολη. εξελισεσαι σε master

Μπραβο ρε Νικολή.
Σε χαίρομαι ρε φιλε .well done.
Το πρώτο που λες ειναι ο ορισμός ''κοντακι στα μετρα σου''.
Ετσι πρεπει.
Αν κάτσεις να δεις ακιδα το χασες εισαι οπουδηποτε αλλου.
Κρατα το κ μην κολωνεις .cool.
Κανα στιφάδο δεν θα φτιαξεις της παρεας στην συναντηση?.eat.

Ζητειται νηπιοκομικος σταθμος στην Κρητη να ερθω με σκυλιά και οικογενεια για κυνηγι λαγου 3 μερες.
Τον λαγο θα τον βρω .
Που να αφησω τους υπόλοιπους ειναι το θεμα .sarcastic.
Αα και ενα πλαγιο για ενοικιαση :)

Χαιρετώ την παρέα!

Είσαι ωραίος Νικόλα!!!!
Το μάτια σου ανοιχτά στον κυνηγότοπο και τα αυτιά σου στους έμπειρους της παρέας σου...

Την φώτο του Νικολή θέλω και γω να την αφιερώσω κάπου .... .vert funny..... δεν ξέρω αν μπαίνει εδώ μέσα αλλά θα τον ενημερώσω να την δει .,,,,,.

Μπράβο ρε Νικολη πάντα τέτοια .congrats..congrats.
Εμείς ας απολαυσουμε τον παράδεισο που μας προσφέρει ή ζωη της Αττικης .buy buy..buy buy.
Γ@μω το μπουρδ@λο που βρέθηκαμε .buy buy.
Καλησπέρα Άρχοντες ;)

Τουλάχιστον οι μεγαλύτεροι μπορούσαν να ξεφύγουν ποιο εύκολα από το μπουρδ@λο, ή περίμεναν να πάρουν μια σύνταξη και να εξαφανιστούν μόνιμα.
εμείς θα πάρουμε αυτά που είναι στην φωτό του Νικολή:(

Γεια σου Νικολή με τα καλαμπαλίκια του λαγού ...
Καλησπέρα σε όλους

Καλησπέρα παιδιά ! Τι έκανα εδώ ; φωτιά έβαλα στο αγαπημένο μας φορουμ ;

Τα προσωρινά αποτελέσματα οφείλονται στις δικές σας συμβουλές masters είστε εσείς Ευριπιδη, εγώ ειμαι student.

Last edited by a moderator:
Status
Not open for further replies.
Back