Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αρχ@δοselfie
IMG_4978.jpg
.bravo..vert funny..vert funny..crying smile..crying smile..very happy..very happy.

Τώρα έχω 4 λαγούς με 4 φυσίγγια με την πρώτη.
Τους δυο τελευταίους κάνω την επώμιση ψύχραιμα κοιτάζω το λαγό και σκοτώνεται ακαριαία, ούτε ρίγες ούτε σκόπευτρο, αυτό μου αφήνει την αίσθηση ότι ειναι λάθος, ενώ στα πουλιά αν δεν βάλω σκόπευτρο στο Ράμφος τους δεν τα σκοτώνω. Νιώθω περισσότερη ασφάλεια με το σκόπευτρο μπροστά στο θήραμα.
Μπραβο ρε Νικολή.
Σε χαίρομαι ρε φιλε .well done.
Το πρώτο που λες ειναι ο ορισμός ''κοντακι στα μετρα σου''.
Ετσι πρεπει.
Αν κάτσεις να δεις ακιδα το χασες εισαι οπουδηποτε αλλου.
Κρατα το κ μην κολωνεις .cool.
Κανα στιφάδο δεν θα φτιαξεις της παρεας στην συναντηση?.eat.

Χαιρετώ την παρέα!
Αρχ@δοselfie
IMG_4978.jpg
Είσαι ωραίος Νικόλα!!!!
Το μάτια σου ανοιχτά στον κυνηγότοπο και τα αυτιά σου στους έμπειρους της παρέας σου...;)
Καλησπέρα ρεμάλια μου λείψατε .kiss me.
Διονύση καλώς (ξανά)ήρθες!!!

Μπράβο ρε Νικολη πάντα τέτοια .congrats..congrats.
Εμείς ας απολαυσουμε τον παράδεισο που μας προσφέρει ή ζωη της Αττικης .buy buy..buy buy.
Γ@μω το μπουρδ@λο που βρέθηκαμε .buy buy.
Καλησπέρα Άρχοντες ;)
Τουλάχιστον οι μεγαλύτεροι μπορούσαν να ξεφύγουν ποιο εύκολα από το μπουρδ@λο, ή περίμεναν να πάρουν μια σύνταξη και να εξαφανιστούν μόνιμα.
εμείς θα πάρουμε αυτά που είναι στην φωτό του Νικολή:(

Καλησπέρα στην παρέα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να αφιερώσω όσο χρόνο θέλω στο forum αλλά προσπαθώ να σας διαβάζω όσο μπορώ.
Έχει πλακώσει πολύ δουλειά και μέχρι να βρω τον ρυθμό μου και να πάρω τα πάνω μου θα περάσει λίγος χρόνος καθώς πια είμαι σε θέση με ευθύνες και ουσιαστικά η ζωή μου τώρα αρχίζει, αν και είμαι από τα άτομα που προσαρμόζονται πολύ εύκολα σε καταστάσεις με πολύ άγχος και πίεση. Θα ήθελα να κάνω πολλά πράγματα όπως να δοκιμάσω φυσίγγια σε χαρτιά με τσοκ, αποστάσεις κλπ αλλά ο χρόνος που από δω και πέρα θα είναι περιορισμένος (βαράω 10ωρα-12ωρα). Βεβαία τα σκ σε λίγο που θα χειμωνιάσει θα είναι γεμάτα εξορμήσεις αλλά η δουλειά είναι δουλειά. Αισθάνομαι τυχερός και δεν θέλω να είμαι αχάριστος με τις απότομες αλλαγές που μου συμβαίνουν καθώς λίγοι είναι οι 25άριδες που έχουν κάποια σοβαρή δουλειά να ασχοληθούν και παράλληλα να την γουστάρουν, την σημερινή εποχή που η ανεργία βαράει κόκκινο.

Αυτά προς το παρών, θα προσπαθήσω να γράφω κάθε μέρα. :)

...λίγοι είναι οι 25άριδες που έχουν κάποια σοβαρή δουλειά να ασχοληθούν και παράλληλα να την γουστάρουν, την σημερινή εποχή που η ανεργία βαράει κόκκινο...

Μεγάλη ευλογία φίλε! Καλή δύναμη και καλή δουλειά. Δεν σε φοβάμαι!

Καλησπέρα σας

.

Status
Not open for further replies.
Back