Αναμένω εναγωνίωςΤεο ετοιμάσου το σ/κ 15-16 να κάτσουμε κάνα καρτερακι

Αναμένω εναγωνίωςΤεο ετοιμάσου το σ/κ 15-16 να κάτσουμε κάνα καρτερακι
Καλημέρα κύριοι και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Μετά από μια μικρή βόλτα το σκ κατέληξα στο γεγονός ότι έχω πρόβλημα με τον υπολογισμό των αποστάσεων. Κανω τα τα 50 μέτρα 30 και μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορώ να σταυρώσω τουφεκιά....
Αν είναι πελάτης, προκειμένου να τα "σπρώχνει", λέγε του ότι και λίγα τα λέει....προχθές ήρθε στο μαγαζί ένας να μου πενέψει τον παλίκαρο του τι τούφεκος είναι,μου λέει Πάυλο να δεις τον Παναγιωτάκη να παίρνει αγριοπερίστερο στα 90 μέτρα με Νο8 32.5 ,, βρε τον κοίταζα καλά τον ξανακοίταζα απτόητος αυτός το είχε πιστέψει κιόλας
Μαστοράκο, όταν η ψαλίδα φαίνεται σαν τρυγονάκι, πόσα μετρα λες να είναι; ....Οταν δεις καποιες τσιχλες να περανεν στα 40 μετρα η σιλουετα τους αποτυπωνεται στο μυαλο σου κ αρχιζεις να μειωνεις το σφαλμα εκτιμησης...
συμφωνώ τα πουλιά μπαίνοντας στο μεγαλύτερο ποσοστό τους πιάνουν όπου βλέπουν δροσερό πράσινο και φρέσκο χορταράκι![]()
Αχαχαχα ενα μηδεν ο ΜητσοςΜηπως εχεις μπερδευτεί με τα γιδοπρόβατα;
Πουλάκια ειναι αυτά που πετάνε ψηλά στον αέρα.
μέρα μέρα καλημέρα
είμαι σε ρεπό κι έχω αέρα![]()
Βικτωρα πωρωνομαι τωρα για να ειμαι ψυχολογικα ετοιμος, την αλλη βδομαδα που θαμαι Ελλαδα για τις τσιχλιτσεςΓιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου;
Ετσι, ετσι. Κατι μπουλουκακια φασσες παντως κινηθηκαν σημερα εδωEσυ να ερθεις, μα να ερθουν και αυτες, ναι;
Βασικα για δουλεια ειμαι, αλλα τετοιες εποχες Νοτια Ευρωπη παντα πιανω ξενοδοχειο στο βουνο και ξυπναω καθε πρωι και παρακολουθω καμμια ωρα το περασμα. Μερικα πραγματα εχουν γινει συνηθεια!Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου;
Πολύ αποδημητικο πολυ φασσα...πολυ απο ολα εκει που σε Παυλο.Βικτωρα πωρωνομαι τωρα για να ειμαι ψυχολογικα ετοιμος, την αλλη βδομαδα που θαμαι Ελλαδα για τις τσιχλιτσες
Καλησπερα παιδες. Απο χθες εχω πιασει ποστο σε ξενοδοχειο σε βουνο λιγο εξω απο τη Βαρκελωνη και μετραω τα αποδημητικα που περνανε.
Ετσι, ετσι. Κατι μπουλουκακια φασσες παντως κινηθηκαν σημερα εδω