Γεια σου Μάκη μουκαλησπέρα στην παρέα![]()

Γεια σου Μάκη μουκαλησπέρα στην παρέα![]()
έχεις πιεί κάτι;;;;;Γεια σου Μάκη μου![]()
Γιατί θες και εσύ;;;;.xm.έχεις πιεί κάτι;;;;;![]()
Καινούργια και γνήσια όλα !!! ... Πάντως ο κολλητός μου που με πήγε σ' αυτούς, τους ξηγήθηκε από την αρχή ... να βρουν τρόπο να τα "κανονίσουν", γιατί δεν θα πάρουν τίποτα παραπάνω από αυτά που θα βγάλει η ασφάλεια, το πολύ ένα 50ρικο !!! ...αν τ ανταλακτικα ειναι ιμιτασιον η μεταχειρισμενα θα τα παρεις ολα.αν ειναι καινουργια θα βαλεις κι απ τη τσεπη σου
μακαρι ρε στελιο να μην τους δωσεις φραγκο.αρκετα κερατιατικα πληρωνουμε στις κωλοασφαλειεςΚαινούργια και γνήσια όλα !!! ... Πάντως ο κολλητός μου που με πήγε σ' αυτούς, τους ξηγήθηκε από την αρχή ... να βρουν τρόπο να τα "κανονίσουν", γιατί δεν θα πάρουν τίποτα παραπάνω από αυτά που θα βγάλει η ασφάλεια, το πολύ ένα 50ρικο !!! ...Και μου "απαγόρευσε" να τους δώσω παραπάνω, ούτε και προκαταβολή ...
![]()
δημητρη χειροτερεψε η κατασταση?Χαιρετώ την παρέα.
Μόλις μαζεύτηκα μετά από μια δύσκολη μέρα.Η κούταση ειναι το τελευταίο που με νοιάζει.Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το χειρότερο .
Μόλις έφαγα λίγη σαρδελίτσα στο φούρνο ,αφού το μεσημέρι δεν εφαγα τίποτα και μόλις τωρα έβαλα να πιω ενα "ευριπίδη"![]()
ΡακίΚρασί ;
Αγαντα Μητσοοο!!Χαιρετώ την παρέα.
Μόλις μαζεύτηκα μετά από μια δύσκολη μέρα.Η κούταση ειναι το τελευταίο που με νοιάζει.Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το χειρότερο .