Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα ...............
Σήμερα πήγα στο συνεργείο και πήρα τα τιμολόγια για την επισκευή του Jimny από το τρακάρισμα ... 1600 € και κάτι ψιλά ... σχεδόν 1200 τα ανταλλακτικά και 400 κάτι η εργασία... Αύριο μάλλον θα τα στείλω στην ασφάλεια και θα δούμε τι θα πάρω και πότε ... .xm.Τουλάχιστον δεν πλήρωσα τίποτα προς το παρόν, η συμφωνία εξαρχής ήταν να τους πληρώσω όταν δώσει τα λεφτά η ασφάλεια ...

αν τ ανταλακτικα ειναι ιμιτασιον η μεταχειρισμενα θα τα παρεις ολα.αν ειναι καινουργια θα βαλεις κι απ τη τσεπη σου
Καινούργια και γνήσια όλα !!! ... Πάντως ο κολλητός μου που με πήγε σ' αυτούς, τους ξηγήθηκε από την αρχή ... να βρουν τρόπο να τα "κανονίσουν", γιατί δεν θα πάρουν τίποτα παραπάνω από αυτά που θα βγάλει η ασφάλεια, το πολύ ένα 50ρικο !!! ... .yel. Και μου "απαγόρευσε" να τους δώσω παραπάνω, ούτε και προκαταβολή ... :D

Καινούργια και γνήσια όλα !!! ... Πάντως ο κολλητός μου που με πήγε σ' αυτούς, τους ξηγήθηκε από την αρχή ... να βρουν τρόπο να τα "κανονίσουν", γιατί δεν θα πάρουν τίποτα παραπάνω από αυτά που θα βγάλει η ασφάλεια, το πολύ ένα 50ρικο !!! ... .yel. Και μου "απαγόρευσε" να τους δώσω παραπάνω, ούτε και προκαταβολή ... :D
μακαρι ρε στελιο να μην τους δωσεις φραγκο.αρκετα κερατιατικα πληρωνουμε στις κωλοασφαλειες

Status
Not open for further replies.
Back