Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην παρέα!
Χαιρετώ την παρέα.
Μόλις μαζεύτηκα μετά από μια δύσκολη μέρα.Η κούταση ειναι το τελευταίο που με νοιάζει.Το ψυχολογικό κομμάτι είναι το χειρότερο .
Σε καταλαβαίνω ρε φίλε...:(
Τι να πω...κουράγιο!!!!!
Και μια ξεχωριστή καλημέρα στον έναν από τους λίγους φίλους μου, τον Πανούτσο, που ζήτησε χθες την διαγραφή του,
:(...Ο Πάνος, όπως τον γνώρισα απο τα γραφόμενά του μέσα στο ΦΟΡΟΥΜ, είναι ένα πνευματώδη άτομο με υψηλή ποιοτητα χαρακτήρα, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ (κάτι που δείχνει ευφυΐα) με μια παρουσία που τη χαρακτήριζε το ήθος, η ευγένεια και ο σεβασμός στον συνομιλητή του...
Αν και δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά (θα το ήθελα κάποια στιγμή) μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις...
Ελπίζω να το ξανασκεφτεί...
Πάνο να είσαι καλά σε ότι κάνεις και να περνάς καλά!!!

Last edited:
Καλημέρα κύριοι και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Μετά από μια μικρή βόλτα το σκ κατέληξα στο γεγονός ότι έχω πρόβλημα με τον υπολογισμό των αποστάσεων:(. Κανω τα τα 50 μέτρα 30 και μετά αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορώ να σταυρώσω τουφεκιά....
Θεόφραστε πάρε το θήραμα που κυνηγάς...π.χ μια κίχλα...
φτιάξε ένα πλαίσιο με σύρμα έτσι που να την ''κραταει'' με ανοιχτά τα φτερά...
βαλτην σε απόσταση 25,30,35,40,45 μέτρα επωμισε το όπλο σου και παρατήρησε το μέγεθός της σε σχέση με την ρίγα-στοχαστρο...
Αν και στο κυνήγι υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που επηρεάζουν την εκτίμηση της απόστασης του θηραματος όπως διαύγεια ατμόσφαιρας, φόντο κ.α, τουλάχιστο θα χεις, μια κάποια, εικόνα της σιλουέτας του θηράματος σε κάθε απόσταση σε σχέση με την εικόνα της ρίγας-στοχάστρου του όπλου σου...

images

καληνύχτα

Status
Not open for further replies.
Back