Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα στην παρέα.
Παρασκευή χαλάει ο καιρός με νοτιάδες και το Σάββατο καθαρίζει και το γυρνάει σε καθαρό βόρειο...
Αν όντως επαληθευτεί την Κυριακή προβλέπεται να μπαίνουν οι τσιχλίτσες σε ικανοποιητικούς αριθμούς.

Μην κοιτατε τον καιρο,μονο στον ελλαδικο χωρο.Απο καπου πρεπει να ξεκινησουν και πρεπει να εχουν λογο για να ξεκινησουν!;)
Παίζουν ήδη μονοψηφιες θερμοκρασίες στην κεντροανατολικη Ευρώπη αλλά θα παίξουν και κάποιες καταιγίδες στα Βαλκάνια που θα φέρουν εδώ ΝΑ ανέμους μέχρι το ΣΚ.
Από Δευτέρα όμως αρχίζει να κατεβαίνει ένα ψυχρό κύμα από Ρωσία προς τα δυτικα που πιστεύω θα τα σπρώξει τα πουλιά.
15-16 τους έχω κλείσει πρώτο ραντεβού!
.my man.

αντε πηγαινετε εσεις στο πρωτο ραντεβου γιατι εμενα λογω φορτου εργασιας μεταφερεται η αδεια ελπιζω για 24 οκτωβρη εκτος αν ακυρωθει τελειως οποτε την ηπιαμε τη πορτοκαλαδα
Ολα καλα θα πανε!:)
Θα εισαι εκει που πρεπει,οταν πρεπει!;)

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Ένα μικρό διάλειμμα για φαγητό σε τάπερ και επιστροφή στη δουλειά.

Χθες το βράδυ είδα ένα περίεργο όνειρο, μάλλον έφτασε η στιγμή για ένα μικρό χνουδωτό σύντροφο στο κυνήγι, αλλά το θέμα έχει πολύ συζήτηση γιατί ενώ εγώ θέλω σέττερ δυστυχώς δεν κάνει για τα κυνήγια που κάνω και θα χαλάσει τζάμπα ο σκύλος αν τον έχω μόνο για απορτ. Θα δούμε… Έχω μπει σε σκέψεις.

Status
Not open for further replies.
Back