Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αμα σας πω την συνταγή θα με φιλοξενησετε αμα μπορεσω να ρθω κρητη δυο μερες? .sarcastic.
Δεν το βλεπω σύντομα ομως :)
Λοιπον ...ο μπαμπας της νυφης...παει και της αγοράζει ενα κοστουμακι αγριοπεριστερου....και την ποτιζει και δυο ρακες.
Ο μπαμπας του γαμπρου τον αφηνει νηστικο μια μερα και τους παει εκει που πηγατε κυνηγι .
Ασε τους μονους..και σε 60 μερες κανονιστε την βάπτιση. .sarcastic.

καλησπερα περα γιαπερα........ ερωτηση¨ο κουνιαδος μου περυσι ειχε βγαλει χαρτια για αγορα οπλου οπλο δεν πηρε τα χαρτια ληξανε και τα επεστρεψε στο ασ.τμ. το χαρτι του γιατρου ισχυει το ποινικο μητρωο ισχυει? κανε καινουργια αιτηση και θα δουμε του λενε .xm.

Αμα σας πω την συνταγή θα με φιλοξενησετε αμα μπορεσω να ρθω κρητη δυο μερες? .sarcastic.
Δεν το βλεπω σύντομα ομως :)
Λοιπον ...ο μπαμπας της νυφης...παει και της αγοράζει ενα κοστουμακι αγριοπεριστερου....και την ποτιζει και δυο ρακες.
Ο μπαμπας του γαμπρου τον αφηνει νηστικο μια μερα και τους παει εκει που πηγατε κυνηγι .
Ασε τους μονους..και σε 60 μερες κανονιστε την βάπτιση. .sarcastic.
εσυ ολο λογια εισαι. ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΚΡΗΤΙΚΟΙ?????? αυτο ξεπλενεται μονο με τσικουδια. επαναστασηηηηηηηηηηη
.shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot.

καλησπερα περα γιαπερα........ ερωτηση¨ο κουνιαδος μου περυσι ειχε βγαλει χαρτια για αγορα οπλου οπλο δεν πηρε τα χαρτια ληξανε και τα επεστρεψε στο ασ.τμ. το χαρτι του γιατρου ισχυει το ποινικο μητρωο ισχυει? κανε καινουργια αιτηση και θα δουμε του λενε .xm.
το ποινικο μητρωο δεν ξερω την ισχυ του. το χαρτι του γιατρου ισχυει 3ετια

το ποινικο μητρωο δεν ξερω την ισχυ του. το χαρτι του γιατρου ισχυει 3ετια
το χαρτι του γιατρου το ξερω ευριπιδη το αλλο μας ενδιαφερει γιατι διαφορετικα θα παρει κανα 20ημερο ευχαριστω.

για κοιταξε απανω στο χαρτι του μητρωου το ιδιο. συνηθως σναγραφουν χρονικη διαρκεια. εμας παντως στη δουλεια μας ζητανε ποινικο μητρωο καθε 10 χρονια η παρε σ ενα κεπ τηλ. να ρωτησετε. αυτοι δεν γινεται να μην ξερουν

για κοιταξε απανω στο χαρτι του μητρωου το ιδιο. συνηθως σναγραφουν χρονικη διαρκεια. εμας παντως στη δουλεια μας ζητανε ποινικο μητρωο καθε 10 χρονια η παρε σ ενα κεπ τηλ. να ρωτησετε. αυτοι δεν γινεται να μην ξερουν
το ποινικο μητρωο δεν το εχω παει υπερησιακα τωρα για το κεπ ωραια ιδεα συντεκνε απο ρεθυμνο ριζες σε ακης........και εγω;)

Status
Not open for further replies.
Back