Και καλά παστέλια.Με έχει τρελάνει στο παδστελι ο κυρ Γιάννης.Η Φυστιξ ΑΕ διανέμει....φυσίγγια![]()
Καλοριζικο Ευριπο και πάντα γεμάτο.να πω οτι τσιμπησα και καινουργιο καρεκλακι αετος με πολλες τσεπες και μεγαλο σακο για φυσιγια και πολλα αλλα +αλλη μια εσωτερικη τσεπη με φερμουαρ στα 30 ευρα. και φτηνο και ελληνικο και καλο
Καλορίζικο... για βαλε μια φωτο να δουμε... ή τουλαχιστον ενα linkνα πω οτι τσιμπησα και καινουργιο καρεκλακι αετος με πολλες τσεπες και μεγαλο σακο για φυσιγια και πολλα αλλα +αλλη μια εσωτερικη τσεπη με φερμουαρ στα 30 ευρα. και φτηνο και ελληνικο και καλο
ΠΟΙΕΣ σειρηνες???Μόλις ήχησαν δοκιμαστικά οι σειρήνες πολέμου. Και μόνο που τις ακούς έστω και δοκιμαστικά σου έρχεται ρίγος...
Θα τα κανει χορηγία η Α.Ε ΦΥΣΤΙΞ ;
Η Φυστιξ ΑΕ διανέμει....φυσίγγια![]()
καλησπερα σας![]()
Εύχομαι να μην γνωρίσουμε τον πόλεμο, ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας.Μόλις ήχησαν δοκιμαστικά οι σειρήνες πολέμου. Και μόνο που τις ακούς έστω και δοκιμαστικά σου έρχεται ρίγος...
Καλοριζικο Ευριπιδη !!!!να πω οτι τσιμπησα και καινουργιο καρεκλακι αετος με πολλες τσεπες και μεγαλο σακο για φυσιγια και πολλα αλλα +αλλη μια εσωτερικη τσεπη με φερμουαρ στα 30 ευρα. και φτηνο και ελληνικο και καλο
τι λινκ και πρασινα αλογα. φωτο θα σας βαλω πιο μετα γιατι τωρα εχω δρομολογιοΚαλορίζικο... για βαλε μια φωτο να δουμε... ή τουλαχιστον ενα link![]()
αστο παρμενιωνα ειχε σημερα αλλα ουτε εδω χανια δουλεψανε. και τιποτα να γινει θα μας φανε λαχανοΠΟΙΕΣ σειρηνες???
ΕΧΩ κανει 2 στην θιτηα μου και εναν στην δευτερη φορα επιστρατος.αστο παρμενιωνα ειχε σημερα αλλα ουτε εδω χανια δουλεψανε. και τιποτα να γινει θα μας φανε λαχανο
Εύχομαι να μην γνωρίσουμε τον πόλεμο, ούτε εμείς ούτε τα παιδιά μας.
ουουουοουουουουο ρε