Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Ένα μικρό διάλειμμα για φαγητό σε τάπερ και επιστροφή στη δουλειά.

Χθες το βράδυ είδα ένα περίεργο όνειρο, μάλλον έφτασε η στιγμή για ένα μικρό χνουδωτό σύντροφο στο κυνήγι, αλλά το θέμα έχει πολύ συζήτηση γιατί ενώ εγώ θέλω σέττερ δυστυχώς δεν κάνει για τα κυνήγια που κάνω και θα χαλάσει τζάμπα ο σκύλος αν τον έχω μόνο για απορτ. Θα δούμε… Έχω μπει σε σκέψεις.
επανιελ σπριγκερ κοκερ. αυτα ειναι τα σκυλια για τη δουλεια που θελεις. διαλεγεις και παιρνεις. προσωπικα θα συνιστουσα σπριγκερ. κανει τα παντα και συμφερει

όνειρο το έχω ενα σπριγκερ Ευριπίδη ...

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Ένα μικρό διάλειμμα για φαγητό σε τάπερ και επιστροφή στη δουλειά.
Χθες το βράδυ είδα ένα περίεργο όνειρο, μάλλον έφτασε η στιγμή για ένα μικρό χνουδωτό σύντροφο στο κυνήγι, αλλά το θέμα έχει πολύ συζήτηση γιατί ενώ εγώ θέλω σέττερ δυστυχώς δεν κάνει για τα κυνήγια που κάνω και θα χαλάσει τζάμπα ο σκύλος αν τον έχω μόνο για απορτ. Θα δούμε… Έχω μπει σε σκέψεις.

Κώστα δεν ξέρω τι κυνήγια κάνεις .. αλλα σίγουρα ειναι μια πολύ καλή και ΒΟΛΙΚΉ απο πολλές απόψεις επιλογή
*μέγεθος , πάθος, ισχυρό ένστικτο για να κάνει δυο δουλειές πολύ καλά . απο όσα ξέρω μπορείς να κυνηγήσεις σχεδόν τα πάντα.
ξέρω άνθρωπο που με κοκερ παει μια χαρά στα ορτύκια , μέχρι και σε μπεκάτσα εχει πάει . οκ δεν εχει φάρμα αλλά κανει πολλά .

όνειρο το έχω ενα σπριγκερ Ευριπίδη ...

Κώστα δεν ξέρω τι κυνήγια κάνεις .. αλλα σίγουρα ειναι μια πολύ καλή και ΒΟΛΙΚΉ απο πολλές απόψεις επιλογή
*μέγεθος , πάθος, ισχυρό ένστικτο για να κάνει δυο δουλειές πολύ καλά . απο όσα ξέρω μπορείς να κυνηγήσεις σχεδόν τα πάντα.
ξέρω άνθρωπο που με κοκερ παει μια χαρά στα ορτύκια , μέχρι και σε μπεκάτσα εχει πάει . οκ δεν εχει φάρμα αλλά κανει πολλά .
φιλαρακι βρες μου μια καλη και ομορφη νυφη και σου δινω κουταβι δωρο. ο δικος μου ειναι 60 π. στο υψος περιπου και βαρβατος.οποιος δε θελει φερμα το σπριγκερ ειναι μανα. και ψαχνει και ξεσηκωνει και κουβαλαει απο περδικα και μπεκατσα μεχρι λαγο και τσιχλες στο καρτερι

Τα επανιελ απο όσο ξερω κ φερμαρουν αλλά κ χρησιμοποιούνται στο καρτέρι για απορτ..
Δεν ειναι όμως κατεξοχήν φερμοσκυλα?
Ειναι και γ@μ@ τα φερμοσκυλα!!!!
Αδικημενη,λογω μεγεθους ρατσα!
Διαβολακι πραγματικο!

Τα επανιελ απο όσο ξερω κ φερμαρουν αλλά κ χρησιμοποιούνται στο καρτέρι για απορτ..
Δεν ειναι όμως κατεξοχήν φερμοσκυλα?
ακριβως τασο. φερμοσκυλα ειναι αλλα εδω τα χρησιμοποιουμε πολυ και στη τσιχλα λογω μεγεθους. εννοω οτι πολλοι τα εχουν μονο για απορτ. γι αυτο διαλεξα σπριγκερ. το σκυλι εχει τετοια ενστικτα που εκει που κανεις περπατητο στη τσιχλα σου σηκωνει λαγο η μπεκατσα για πλακα. ασε με και την επαθα περυσι ετσι. περπατουσα και δεν ειχε πουλια και χωρις να τον παρω χαμπαρι χωθηκε μεσα σε κατι πυκνες πορτοκαλιες και μου σηκωσε την μπεκατσα πισω απ τη πλατη μου ο κερατας και τραβουσα τα μαλια μου γιατι δεν προλαβα να γυρισω

φιλαρακι βρες μου μια καλη και ομορφη νυφη και σου δινω κουταβι δωρο. ο δικος μου ειναι 60 π. στο υψος περιπου και βαρβατος.
.buy buy......φιλαράκι ,το ύψος μας το είπες.Αν όμως ήταν βαρβατος οπως ισχυρίζεσαι,θα μας έδινες και το μήκος.
Ταζεις σκυλιά παντού ,ε;.xm.

Status
Not open for further replies.
Back