Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τρεχαματα με τη μάνα είχα το απόγευμα, πριν λίγο γυρισαμε από το νοσοκομείο μιας και έπαθε κοληκό. Αφόρητοι οι πόνοι πήγαμε στο νοσοκομείο έμεινε στη βραχεία νοσηλεία, τις έκαναν μια παυσιπονη ενεση και πριν λίγο την έφερα σπίτι μιας και η νύχτα θα ειναι δύσκολη, έχει υποχωρήσει ο οξύς πόνος, εύχομαι να την βοηθήσουν τα παυσίπονα, αν και πρέπει να πίνει νερό με το σταγονόμετρο μιας και το πολλή νερό προκαλεί περισσότερο πόνο.
Καλό σας βράδυ και ας έχουμε όλοι καλό ξημέρωμα.
Περαστικά της Γιάννη και σύντομα!

Καλημέρα μάγκες μου.
Ο καιρός που θα την κοπανάω Σ/Κ πλησιάζει και πρέπει να εξασφαλίσω "αναίμακτα" εξοδόχαρτα , οπότε εδώ και καιρό έχω αρχίσει τις γλύκες και τις εξυπηρετήσεις .sarcastic..
Χθες το βράδυ όμως δεν μου βγήκε .buy buy.

Τηλεφωνώ στην γυναίκα μου και της λέω ...." Ελα μωρό μου θα ερθω να σε πάρω απο την δουλειά με την μηχανή , δεν θέλω να μου κουραστείς" .sarcastic.

Κατά τις 9 ξεκινάω για κέντρο Αθηνα και ενω τρωω μια χοντρη ψιχάλα στο κεφάλι , λεω μπα δεν νομίζω και φεύγω χωρις αδιάβροχο χωρίς τιποτα.
Από Αθήνα μέχρι Αιγάλεω πρέπει να έπεσε πάνω μας ένας τόνος νερό:eek:
Όταν φτάσαμε σπίτι και κατέβηκε απο την μηχανή μου λεει ...." Ευχαριστώ για το βραδυνό μπανάκι" .big smile.

καλημέρα,
Πολύ αντάρα στα νότια της Αθήνας. Εγώ πρόλαβα και τη γλύτωσα με λίγη μόνο βροχή....
Και αίτηση για εξοδόχαρτο έκανα και έφαγα και κοιμήθηκα....κάποιοι άλλοι μαθαίνω δεν έκαναν την αίτηση, δεν έφαγαν και κοιμήθηκαν με...τη Σπίθα .sarcastic.

Τρεχαματα με τη μάνα είχα το απόγευμα, πριν λίγο γυρισαμε από το νοσοκομείο μιας και έπαθε κοληκό. Αφόρητοι οι πόνοι πήγαμε στο νοσοκομείο έμεινε στη βραχεία νοσηλεία, τις έκαναν μια παυσιπονη ενεση και πριν λίγο την έφερα σπίτι μιας και η νύχτα θα ειναι δύσκολη, έχει υποχωρήσει ο οξύς πόνος, εύχομαι να την βοηθήσουν τα παυσίπονα, αν και πρέπει να πίνει νερό με το σταγονόμετρο μιας και το πολλή νερό προκαλεί περισσότερο πόνο.
περαστικά της ρε Γιάννο :)

καλημερα κυριοι. καλο σ/κ σε ολους. γιαννη περαστικα στη μητερα κι αγυριστα

Καλημέρα στην παρέα και καλό σκ. Καλές εξορμήσεις σε βουνά και ταβέρνες.:)
Αυτό το σκ δυστυχώς δεν έχω χρόνο για κυνήγι αν και πιστεύω το επόμενο θα είναι πολύ καλύτερο οπότε το ξημέρωμα θα με βρει στα 1.100μ υψόμετρο να ακούσω τα πρώτα τσικ με το καλό.

Που'σαι εσύ μωρή πέρδικα?

Ευτυχώς που δεν με είπες φάσσα, γιατί πτάνες τις ανεβάζω πτάνες τις κατεβάζω..sarcastic.
Ούτε να κλασω δεν προλαβαίνω Βασίλη, βαράω 10-12 ώρες δουλειά την μέρα για αυτό χάθηκα λίγο τον τελευταίο καιρό.

Καλημερα και καλο Σαββατοκυριακο σε ολους, με υγεια και χαρα στις οικογενειες σας.
Αν και ταλαιπωρημενος, μια βολτουλα θα την κανω το πρωι, καλη εξοδο λοιπον σε οσους βγουν, με ασφαλεια πρωτα και ομορφα
καλωσορισματα....

Γιαννη περαστικα στην μητερα σου, ειναι οτι πολυτιμοτερο!!!

Γιάννη περαστικά στη μητέρα σου φίλε.

Καλημέρα σας και καλό Σ/Κ σε όλους

Νυχτερινή έντονη βροχή μεγάλης διάρκειας. Η γη διψούσε και ήταν απλά σαν να δρόσισε. Σήμερα πεντακάθαρος ουρανός, βοριαδάκι. Κάτι μου λέει ότι αύριο θα έχουμε κινητικότητα...

Καλημερίζω την παρέα και καλό ΣΚ να' χουμε!
Σηκώθηκα μες στις 07:00 σήμερα, άνοιξα το παράθυρο και είχε μια ομίχλη '' να την κόψεις με το μαχαίρι''...
Είχα όρεξη όμως να πιώ τον καφέ μου στον καθαρό αέρα και έτσι έκανα καφέ και μες στις 08:00 ανηφόρισα σε κατι υψώματα 15-20 λεπτά από το σπίτι....cofee.
Είπα μήπως δω και την 1η γαλάζια της χρονιάς ή ακούσω το 1ο τσίν...
ΝΔ καιρός με ομίχλη και στα ψηλά το πρωί...
20161008_084708.jpg

αργότερα άνοιξε λίγο...
20161008_090430.jpg

και μες στις 09:00-09:00+ ξανάκλεισε...
20161008_094355.jpg

Αφού ούτε τα γαλάζια κορίτσια, ούτε τα πιτσιλωτά μου καναν το χατίρι να τα πάρω λίγο ''μάτι''...Πήρα τον αέρα μου, ήπια και το καφεδακι μου, απόλαυσα και τη μελωδία απο τα τροκάνια που μου προσέφεραν 2 κανελί λαγόσκυλα παραδίπλα και μες 10:00 κατηφόρισα για σπίτι να αναλάβω τα οικοκυρικά μου καθήκοντα....wash..bbq..sarcastic.

Εντύπωση μου έκανε ότι δεν άκουσα παγάνα για γουρούνια στην γύρω περιοχή...συνήθως τουλάχιστο 2 παγάνες ακούγονται από τις γύρω ρεματιές...
Αρκετά και τα ντοπιάρικα κοτσύφια, αλλά εκεί που υπαρχει εμφανή εξαρση πληθυσμού, είναι οι κίσσες...βλέπεις παντού να πετανε κίσσες με βαλάνια από δέντρο ή περναρι στο στόμα...
Αντε να δούμε τι θα βρουν να φάνε και αυτές οι έρμες οι φασσούλες που θα΄ρθουν κουρασμένες και πεινασμένες απο το ταξίδι....sarcastic.

Το γιλέκο ΑΕΤΟΣ πάντως, βολικότατο για καφέ στο βουνό...σου ''λύνει'' τα χέρια....sarcastic.

20161008_102928.jpg

Status
Not open for further replies.
Back