Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα είμαι με πολύ ανεβασμένη διάθεση και όχι αδικαιολόγητα.
Μετά απο πολλέ ςπροσπάθειες ,βρήκαμε μια καταπληκτική γυναίκα για την μάνα μου.Ενας άνθρωπος ,που απο την πρώτη στιγμή σε κερδίζει με το βλέμμα ,την ομιλία ,το χαμόγελο .Νομίζω οτι δεν θα πέσουμε έξω.
Ετσι το ηθικόν απο καταπεπτωκόν έγινε ακμαιότατον . Το γιατί με με ρωτάτε το ξέρετε.
Στο βάθος Τζουμέρκα .
Ε ρ χ ο μ α ι ......
IMG_5129.jpg
αντε μπραβο ρε μητσαρα. σου χρειαζεται λιγο καθαρος αερας

Μετά απο πολλές προσπάθειες ,βρήκαμε μια καταπληκτική γυναίκα για την μάνα μου.Ένας άνθρωπος ,που από την πρώτη στιγμή σε κερδίζει με το βλέμμα ,την ομιλία ,το χαμόγελο .Νομίζω οτι δεν θα πέσουμε έξω.
Ετσι το ηθικόν απο καταπεπτωκόν έγινε ακμαιότατον . Το γιατί με με ρωτάτε το ξέρετε.
Στο βάθος Τζουμέρκα .
Ε ρ χ ο μ α ι ......
IMG_5129.jpg
Μπράβο ρε τρελέ! Μακάρι όλα να πάνε καλά με την μητέρα σου :) Για τα Τζουμέρκα δεν σου λέω κάτι γιατί ξέρω ότι θα πας και θα περάσεις τέλεια!

Μετά απο πολλές προσπάθειες ,βρήκαμε μια καταπληκτική γυναίκα για την μάνα μου.Ένας άνθρωπος ,που από την πρώτη στιγμή σε κερδίζει με το βλέμμα ,την ομιλία ,το χαμόγελο .Νομίζω οτι δεν θα πέσουμε έξω.
Στο βάθος Τζουμέρκα .
Ε ρ χ ο μ α ι ......
IMG_5129.jpg
Μπράβο ρε φίλε, τα καλύτερα έρχονται...
Στο βάθος της φώτο, γαλάζια κορίτσια είναι αυτά που διακρίνονται....buy..sarcastic.

Όταν διαβάζω αυτο το περιβοητο "30αρι" αμέσως σκέφτομαι τα lambro tordo!!
Ανυπομονώ να τα μπουμπουνησω ...hunter.1Κυριακή κοντή γιορτη,η ουρά έμεινε..:)
Κι εγω ανυπομονώ να έρθει η ώρα να λειώνω κάτω απ τη βροχή, ώρες ατελείωτες.....ha ha ha.

Κι εγω ανυπομονώ να έρθει η ώρα να λειώνω κάτω απ τη βροχή, ώρες ατελείωτες.....ha ha ha.
Ξέρω ένα μέρος στον Αμαζόνιο, που βρέχει 300 μέρες το χρόνο....yel.
Αλλα εκεί μόνο γαλάζιους παπαγάλους έχει...ενδιαφέρεσαι....ha ha ha..sarcastic.

Ευριπίδη νομίζω οτι η περιπτωση του παραπάνω φίλου ειναι χειρότερη από την δική μου,Ακου να λιώνει στην βροχή..κύριε ελεησον.pop.
...και οι φασσες να μου τραγουδούν
...με πιασε βροχή στο δρόμο ,μα εγω δε στάθηκα
σαν πουλί στην αγκαλιά σου ήρθα και ζεστάθηκα ...
.hit..hit..hit.

.hit..hit..hit.
Α εσύ πρέπει να έρθεις επειγόντως κεφαλονια,Η γιατρεια σου θεωρείτε δεδομένη...sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.

.hit..hit..hit.
.crying smile..crying smile..crying smile.
Μήπως να άρχιζες να διαβάζεις τα ''ψηλά βουνά'' του Παπαντωνίου, μπας και γλυκάνεις λίγο την αναμονή της μέρας που θα πάρεις και ΄συ τα όρη και τα βουνά...

Χεραιτω τη παρεα. Μιας και σχολασα νωρίς και εχει βοριαδάκι σέκο, παω να βγαλω τα σκυλάκια μια βόλτα μέχρι το λιβάδι να ξεπιαστουν και αυτά. Φρεσκαρε ,για τα καλά ο καιρος, κατι μουλεει πως αύριο θα εχει ενδιαφέρον........pop..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
*Χρυσανθε στο νεφρό ειναι η πέτρα.

Status
Not open for further replies.
Back