Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να με συμπαθάτε αλλά δεν άντεξα!!!!!!!!!

Σε λίγες μέρες θα έχουμε Πάσχα .
Θα πλημμυρίσουμε απο συναισθήματα αγάπης προς την πλησίον μας και αφου κάνουμε το χρέος μας σαν καλοί Χριστιανοί κλπ , θα πάμε να σουβλίσουμε τον οβελία ........και προς το απόγευμα θα πιούμε και καμια δεκαριά σόδες να χωνέψουμε την υπερβολική ποσότητα τροφής που καταναλώσαμε.

Για να δούμε τι γίνεται δίπλα μας όμως.........

Εδώ δεν αντιλαμβανόμαστε τι συμβαίνει στον ακριβώς διπλανό μας ,εσύ περιμένεις να καταλάβουμε τι συμβαίνει εκεί κάτω ; Είναι πολύ μακριά Διονύση ........:(

Το θέμα Διονύση δεν είναι τι γίνεται δίπλα μας συριο και μεθαύριο ...Αγιες Μέρες γάρ... αλλά κάθε μέρα
Αν ο καθένας απο εμας έχει εκτιμήσει την υγεία του και το δώρο του να βλέπει τους αγαπημένους του να είναι καλά...
Αν το ψωμί και το τυρί που έχει στο σπίτι του το τρώει και λέει δοξα τον Θεό...

Αν μπορεί από το υστέρημα του να διαθέσει για τους λιγότερο τυχερούς και αν προβληματίζεται όπως εσυ τωρα, για αυτους που πεθαίνουν απο την πείνα και τη δίψα εν έτει 2015...
Καταλήγω...
Το βίντεο που αναπαρήγαγες καλό είναι να το σκεφτόμαστε κάθε μέρα και να κάνουμε ότι μπορεί έκαστος στον μικρόκοσμο του για τον άλλον..
Να εκτμάμε τη ζωή μας... Λιγότερος εγωισμός περισσότερη αγάπη για τον άλλον

Καλησπέρα στην παρέα.
Άρτι αφιχθείς από Χαλκιδική όπου ήμουν το Σ/Κ.
Είχα εργασίες στο σπίτι για να είναι έτοιμο το Πάσχα.
Όπως καταλαβαίνεται μπροστά μου ''βλέπω'' μόνο κρεβάτια.....sarcastic. .sleepy.

Ααχχχ ωωωχχχ 2-0 ο ΠΑΣας μας βάρεσε... .buy buy..hit.

Βασίλη η άποψή μου είναι ότι όσο αυτά τα αποτελέσματα έρχονται πάντα, μόνο στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος τόσο μεγάλη θα είναι και η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Ααχχχ ωωωχχχ 2-0 ο ΠΑΣας μας βάρεσε... .buy buy..hit.
Το πρωί γύριζα από την Μαλακάσα και έλεγα, "μην ξεχάσεις να περάσεις από το πρακτορείο να παίξεις τζόκερ και 10€ τον άσσο στα Γιάννενα" .. ε το θυμήθηκα μόλις πάρκαρα και μετά βαρέθηκα να πάω ... .buy buy..buy buy.

• Like
Reactions: DrV
Βασίλη η άποψή μου είναι ότι όσο αυτά τα αποτελέσματα έρχονται πάντα, μόνο στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος τόσο αντίστοιχα μεγάλη θα είναι και η κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου...
Μεγάλη κουβέντα και πρέπει να γίνει με ρετσίνες μετά το Πάσχα στο μέρος που λέγατε!:D.beer..bbq.

Status
Not open for further replies.
Back