Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Έκανα ένα απίστευτο πιάτο που δεν περίμενα να έχει τόση επιτυχία. Το άκουγα χρόνια αλλά δεν το είχα επιχειρήσει ποτέ. Το είχα δοκιμάσει την περασμένη εβδομάδα σε ένα Ιταλικό και δεν με είχε ενθουσιάσει, οπότε αφού φιλτράρισα κάμποσες συνταγές και έβαλα τις πινελιές μου, είχε μεγάλη επιτυχία. Πένες με σολομό και βότκα ... .eat. .love.

Που είσαι Αντώνη, Ιταλέ μου φίλε, με την προφορά που σκοτώνει να σου κάνω το τραπέζι ... .big smile..love.

Έκανα ένα απίστευτο πιάτο που δεν περίμενα να έχει τόση επιτυχία. Το άκουγα χρόνια αλλά δεν το είχα επιχειρήσει ποτέ. Το είχα δοκιμάσει την περασμένη εβδομάδα σε ένα Ιταλικό και δεν με είχε ενθουσιάσει, οπότε αφού φιλτράρισα κάμποσες συνταγές και έβαλα τις πινελιές μου, είχε μεγάλη επιτυχία. Πένες με σολομό και βότκα ... .eat. .love.

Που είσαι Αντώνη, Ιταλέ μου φίλε, με την προφορά που σκοτώνει να σου κάνω το τραπέζι ... .big smile..love.

Αλεπουδιάρη όταν τελειώνει το κυνήγι το ρίχνεις στη μαγειρική η το χεις όλο τον χρόνο ;
Εγώ σήμερα ήθελα να κάνω για δοκιμή τις λεμονάτες τσίχλες με πιλαφάκι κατά τη συνταγή σου οι οποίες μου άρεσαν πολύ.Βέβαια έκανε και αρκετές τηγανιτές που τις τρώνε σίγουρα οι μαντράχαλοι αλλά και ο μικρός.
Είχα και παγωμένο κρασάκι Λήμνου από μοσχάτο Αλεξάνδρειας .

Αλεπουδιάρη όταν τελειώνει το κυνήγι το ρίχνεις στη μαγειρική η το χεις όλο τον χρόνο ;
Όλο το χρόνο το έχω απλά όταν τελειώνει το κυνήγι έχω χρόνο τα ΣΚ. Στην καλύβα με παίρνουν για να τους μαγειρεύω, όχι γιατί ξέρω να βαράω τα παπιά. Το έγραψα μόνος μου για να μην προλάβει και το γράψει ο αδερφικός μου φίλος ....ha ha ha..love.

Όλο το χρόνο το έχω απλά όταν τελειώνει το κυνήγι έχω χρόνο τα ΣΚ. Στην καλύβα με παίρνουν για να τους μαγειρεύω, όχι γιατί ξέρω να βαράω τα παπιά. Το έγραψα μόνος μου για να μην προλάβει και το γράψει ο αδερφικός μου φίλος ....ha ha ha..love.

Χα χα ...το μυρίστηκες το κακό και τον πρόλαβες .ha ha ha.

δείτε στην εκπομπή του Alpha <<στην υγειά μας ρε παιδιά>> αφιέρωμα στα μουσικά σχολεία
καταπληκτική εκπομπή

δεν τελειώνουν όλα υπάρχει ακόμη κοινωνία ανάμεσα μας .well done..well done.

Οι άνδρες όταν αποφασίσουν να ασχοληθούν με την κουζίνα φτιάχνουν αριστουργήματα.
Ο πατέρας μου δεν έχει διαβάσει ποτέ του συνταγές , φτιάχνει όμως απίστευτα φαγητά , πολλές φορές αυτοσχεδιάζοντας την ώρα που μαγειρεύει.
Δεν είναι τυχαίο που οι καλύτεροι σεφ στον κόσμο είναι άνδρες.

Καλημέρες :)

Ειναι Καλαματιανα Ιταλικα αυτα που μιλαει ο Αντωνης... .hit..hit.

Πένες με σολομό και βότκα ... .eat. .love.
Σε αυτα τα Gourmet πιατα εισαι φωτια... Ενας θεος ξερει τι εμπνευσεις εχει δοκιμασει αυτη η Γιωργια....buy.

Στην καλύβα με παίρνουν για να τους μαγειρεύω, όχι γιατί ξέρω να βαράω τα παπιά. Το έγραψα μόνος μου για να μην προλάβει και το γράψει ο αδερφικός μου φίλος ....ha ha ha..love.
Το φοβο μου να εχεις... .goodboy..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic. Στην μαγειρικη εισαι μπουκα- φωτια δεν μπορω να πω... .eat.

Χα χα ...το μυρίστηκες το κακό και τον πρόλαβες .ha ha ha.
Τους εχω εκπαιδευσει καλα Δημητρη μου... .banana..buy..buy..yel..yel.

Καλημερα σε ολους... Ηθελα να παω κανα σκοπευτηριο σημερα, ειχα φτιαξει κ κατι φυσιγγακια να δοκιμασω, ειχα φορτωθει με τενεκεδες αλλα ο καιρος μα την εκανε... .fiurius..fiurius.

Να με συμπαθάτε αλλά δεν άντεξα!!!!!!!!!

Σε λίγες μέρες θα έχουμε Πάσχα .
Θα πλημμυρίσουμε απο συναισθήματα αγάπης προς την πλησίον μας και αφου κάνουμε το χρέος μας σαν καλοί Χριστιανοί κλπ , θα πάμε να σουβλίσουμε τον οβελία ........και προς το απόγευμα θα πιούμε και καμια δεκαριά σόδες να χωνέψουμε την υπερβολική ποσότητα τροφής που καταναλώσαμε.

Για να δούμε τι γίνεται δίπλα μας όμως.........

Status
Not open for further replies.
Back