Όπως ο περσινός κύριος ...Ναυπλιώτης ο οποίος που έδωσε δυο ζευγάρια μποτάκια στην κλήρωση της Κ.Σ.Ε. στην outdoor και μετά σου έστελνε ότι νούμερο του είχε περισσέψει χωρίς να δέχεται αλλαγή.
Κοίτα τώρα πόσο σχετικά είναι όλα Μήτσο.
Κάποτε στην αγορά των κυνηγητικών ειδών είχε γίνει ντόρος για ένα μαγαζί που πούλαγε φθηνά φυσίγγια. Η τιμές του ήταν πολύ πιο χαμηλά από όλους τους άλλους και έχοντας ένα φιλαράκι στην περιοχή που ήταν το μαγαζί, τον παρακάλεσα να μου πάρει δύο κούτες 20άρες, δηλαδή 1000 φυσίγγια. Τα φυσίγγια που πήρα ήταν του Ναυπλιώτη τα Euromix.
Πάμε την πρώτη μέρα για κυνήγι, έρχονται 2 τρυγόνια και κάθονται μπροστά μου στα 20 μέτρα, σηκώνω το όπλο ... μπάμ...σηκώνεται το τρυγόνι .... μπαμ....μπαμ...τον γκιόνη. .kkk.
Περνάει μετά μια καρακάξα ... μπαμ...μπαμ...μπαμ...πάλι τον γκιόνη. Ρε τι γίνεται λέω τόσο λάθος είμαι; .what.
Το απόγευμα που γυρίζω σπίτι και σκεφτόμενος αυτά τα περιστατικά όλη μέρα, συνειδητοποιώ κάτι που κατά την διάρκεια της ημέρας δεν του είχα δώσει την δέουσα σημασία. Τα λιγοστά φυσίγγια που έβαλα στην θαλάμη της καραμπίνας έπρεπε να τα πιέζω για να μπούν μέσα. Τρέχω πιάνω την κάννη σκέτη, την γυρίζω προς τα κάτω, παίρνω ένα από τα εν λόγω φυσίγγια, το αφήνω να πέσει μέσα .... παπάρια....το φυσίγγι σφήνωνε το μισό μέσα στην θαλάμη, το μισό έξω. Ανοίγω ένα άλλο κουτί τα ίδια. Ανοίγω ένα άλλο τα ίδια.
Την άλλη μέρα φτιάχνω ένα mail και το στέλνω στον Ναυπλιώτη. Του εξηγώ τι έχει γίνει και ότι δεν με ενδιαφέρει αν θα βαρέσω 10 πουλιά λιγότερα αλλά φοβάμαι μην ανοίξει καμιά κάννη σε κάνα μπαμ.
Πριν προλάβω να αφήσω το χέρι μου σπό το send, χτύπαγε το τηλέφωνο μου. Ήταν ο Ναυπλιώτης. Μου ζήτησε να του στείλω 5 φυσίγγια από αυτά που θεωρώ ότι έχουν πρόβλημα και 3 κουτιά σφραγισμένα στην τύχη, με δική του χρέωση με currier. Σε τρεις μέρες με πήρε τηλέφωνο, μου είπε ότι είχα δίκιο, μου ζήτησε συγνώμη και μου είπε ότι θα κάνει έλεγχο στο στοκ του εν λόγω μαγαζιού. Μου έδωσε το τηλέφωνο του οδηγού του και την επόμενη μέρα που ήρθε Αθήνα να μοιράσει φυσίγγια στα μαγαζιά, βρεθήκαμε και αλλάξαμε τα προβληματικά φυσίγγια με καινούρια.
Σε μένα λοιπόν εξηγήθηκε πολύ καλά και είμαι πελάτης του όλα αυτά τα χρόνια