Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και συ Βασίλη τι του απαντούσες ; Σωστόοοοοος .......και αυτός ένοιωθε ικανοποίηση με την επιβεβαίωσή σου ..sarcastic.
Δάγκωνα χείλη, έσφιγγα φρύδια και έλεγα έτσι είναι .very funny..very funny..very funny.
Σκεφτείτε τι περνάνε και τι βλέπουνε αυτά τα παιδιά εκεί μέσα... η απουσία παιδείας σε όλο της το μεγαλείο...:eek:

Ο Πανουτσος δεν στρώνει.....
Ευτυχως δηλαδή .......ετσι τον θελουμε...:)

.....και οι υπόλοιποι δεν πάτε πίσω.asking..violin.

Εσύ τώρα γιατί πετάχτηκες ; Επιτετραμμένος της Λονδρέζας είσαι ; .yelling.

Δάγκωνα χείλη, έσφιγγα φρύδια και έλεγα έτσι είναι .very funny..very funny..very funny.
Σκεφτείτε τι περνάνε και τι βλέπουνε αυτά τα παιδιά εκεί μέσα... η απουσία παιδείας σε όλο της το μεγαλείο...:eek:
ο

Σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλα είδαμε Βασίλη και την παιδεία των πολιτισμένων ελληναράδων σε πολλά θέματα.
Αυτοί τουλάχιστον έχουν και ελαφρυντικά .

Γεια σου φιλαράκι.
Να το μειώσεις ρε φίλε .Θα σε λιώσει στην κυριολεξία.

.banana..banana..banana..banana.
κανόνισε την Κυριακή να μας γράψεις πάλι κάποια περιπέτεια ότι σου έφυγε τ αρνί
δεν θα τ αντέξω .guitar.

κανόνισε την Κυριακή να μας γράψεις πάλι κάποια περιπέτεια ότι σου έφυγε τ αρνί
δεν θα τ αντέξω .guitar.

Όλα μπορεί να συμβούν .Ακόμη και να σπάσει η σούβλα.
Πάω να την πέσω σιγά σιγά .......ωχ!

Καλημέρα λεβέντες! Μην μου πειράζετε τον πανούτσο μου..Είναι που έχει να φάει χοιρινη απο την αρχή της Σαρακοστής..δεν ειναι τπτ .sarcastic.

Kαλημερα σε ολους...
Ο Πανουτσος Πρεκας ομως ειναι καλη προκληση για Photoshop δημιουργιες απο τα χερια του ειδικου επι των θεαματων Ζολώ....my man.
Οσο για τα παιδακια που θα φτιαξουν παρεακι "amatuer-pending" ενα εχω να πω... Ωραια που θα περασουμε κ φετος το χειμωνα... .buy..buy..ha ha ha..ha ha ha..buy buy..buy buy.

Σήμερα αποφάσισα να βγάλω από το υπόγειο στην αυλή και στα μπαλκόνια τα φυτά που ξεχειμώνιασαν μέσα καθώς και τα τραπεζοκαθίσματα. Ξεκίνησα με λίγο ήλιο. Μόλις ντύθηκα και βγήκα έξω συννέφιασε. Στο πρώτο δρομολόγιο άρχισε να ψιχαλίζει. Τα υπόλοιπα τα έβγαλα με ψιλό χιονάκι... .fff. .what..hit. Τώρα ψιχαλίζει και έβγαλε ξαφνικά παπιοβοριά... .fiurius..sarcastic.

Καλημερίζω την παρέα και ειδικά τον Πρεκαπανούτσο.
Πολύ κρύο σήμερα αφού χθες απο το απόγευμα και όλο το βράδυ χιόνιζε .
Σήμερα απο το πρωί προσπαθώ να βάλω τάξη στην ζούγκλα που περιτριγυρίζει το σπίτι.
Ωραία αίσθηση να είσαι στη φύση και να ασχολείσαι μαζί της.Ομως κοιτάζω τα χιόνια και με πιάνει μια τάση φυγής για τα φασσοτόπια.
Σας αφήνω γιατί εδω γίνεται χαμός και πρέπει να βάλουμε τάξη.Αν μπορέσουμε.

Aυτο το κακο συνηθειο νο ανοιγουν οι ουραννοι τις μερες κ ωρες που ειναι ανοιχτο το σκοπευτηριο πρεπει να σταματησει... .fiurius..fiurius..fiurius..fiurius..kkk..kkk..kkk. Εχω κ κατι ιδιογομωτικες δημιουργιες αριστουργημα που πρεπει να δοκιμαστουν κ τις βλεπω καθε μερα διπλα απο το πληκτρολογιο κ με πιανει πιο εντονα το στερητικο μου... .buy buy.
Την επομενη Κυριακη με βλεπω να πηγαινω Πυργο και να ριχνω μεχρι να βαρεθει ο Καλυκάς να μου πεταει δισκους....my man.

Status
Not open for further replies.
Back