Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Απο τα χιονισμένα Τζουμέρκα τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.
Αύριο λέω να παω για φάσσες.
Καλά χριστούγεννα. .drunk.

Γεια σου Λευκέ Μάγε... ήτοι ασπρομάλλα αλεπού και πρόεδρα του φαν κλάμπ Παντελής Παντελίδης...

Αφιερωμένο το προσωρινό μου varvatar στον Μαικ για να του θυμησει μια από τις μεγαλές ταινίες του ... εκει στο Ρούπελ...
ελατε να τα παρετε..... ελατεεεεεεεεεε ααααααααααααααααα

Λαμόγιο ακούς;;;

Μαστρο-Πάνο είσαι τυπάρα και μορφάρα!:D

Και μεγάλη τρελάρα .Ελα πεστο,μην τον ντρέπεσαι .Μάλλον στιο Λονδίνο κάτι συνέβει αλλά ακόμη να το εξακριβώσω.
Που θα πάει όμως........
..xm.

Και μεγάλη τρελάρα .Ελα πεστο,μην τον ντρέπεσαι .Μάλλον στιο Λονδίνο κάτι συνέβει αλλά ακόμη να το εξακριβώσω.
Που θα πάει όμως........
..xm.
Η ζωή θέλει τρέλα:D (και ο φρέντο καπουτσίνο κανέλλα.yel.)
Εγώ όποτε τον διαβάζω μου φτιάχνει την διάθεση:D.banana.

Πες τα του του παλαιόφουστα Βασίλειε...

Αποχωρώ κύριοι... την καληνύχτα μου

• Like
Reactions: DrV
Η ζωή θέλει τρέλα:D (και ο φρέντο καπουτσίνο κανέλλα.yel.)
Εγώ όποτε τον διαβάζω μου φτιάχνει την διάθεση:D.banana.

Και μένα μου φτιάχνει την διάθεση αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε πριν χειροτερέψει.
.goodboy.

• Like
Βάλτε του χέρι.big smile.
Όπως μου έλεγε ένας τσιγγάνος γνωστός στο λύκειο, είχανε ένα θείο τρελό και τον δέρνανε όλοι εκ περιτροπής για να ηρεμήσει.............

Ο οποίος μου είχε πει και το αλήστου μνήμης...
"Ο άντρας ό,τι και να κάνει κάποτε θα την σπάσει στο ξύλο την γυναίκα του, έτσι δεν είναι;"
Παιδιά να μου τα λέει και να πρέπει να κρατηθώ σοβαρός, ενώ θέλω να πέσω κάτω από τα γέλια!!

Ο οποίος μου είχε πει και το αλήστου μνήμης...
"Ο άντρας ό,τι και να κάνει κάποτε θα την σπάσει στο ξύλο την γυναίκα του, έτσι δεν είναι;"
Παιδιά να μου τα λέει και να πρέπει να κρατηθώ σοβαρός, ενώ θέλω να πέσω κάτω από τα γέλια!!

Και συ Βασίλη τι του απαντούσες ; Σωστόοοοοος .......και αυτός ένοιωθε ικανοποίηση με την επιβεβαίωσή σου ..sarcastic.

Ο Πανουτσος δεν στρώνει.....
Ευτυχως δηλαδή .......ετσι τον θελουμε...:)

.....και οι υπόλοιποι δεν πάτε πίσω.asking..violin.

• Like
Status
Not open for further replies.
Back