Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Φιλε δεν γινεται στη βροχη το αλευρι ζυμαρι... Γινετε αν καποιος αφησει την τσαντα με τα φυσιγγια μεσα στη λουμπα με το νερο κ μετα τη βαλει στη σομπα να στεγνωσουν....fiurius..fiurius..buy buy..buy buy..buy buy.

.hit..hit..hit.

Καλησπέρα στα κουρασμένα και στα ξεκούραστα παλικάρια :)

Μόλις ξύπνησα για απόγευμα. :) Με έχει τεντώσει η δουλειά στον κήπο και άκρη δεν μπορώ να βγάλω, ο καιρός μας τα κάνει μούσκεμα συνέχεια.

Την καλησπέρα μου στην παρέα. .shake.

Μόλις ξύπνησα για απόγευμα. :) Με έχει τεντώσει η δουλειά στον κήπο και άκρη δεν μπορώ να βγάλω, ο καιρός μας τα κάνει μούσκεμα συνέχεια.

Την καλησπέρα μου στην παρέα. .shake.

Κώστα εδώ ακόμη δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα! Νερά και λάσπες παντού! Μόλις βγει για λίγες ημέρες ο ήλιος φοβάμαι ότι θα τρέχουμε με κήπους, χόρτα, βαψίματα και δεν θα φτάνουμε...

Και εδώ ο καιρός θυμίζει τέλη Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη... Και δεν ξέρω τι να κυνηγήσω, πρώιμες μπεκάτσες ή τα τελευταία τρυγόνια.sarcastic..goodboy..buy buy.

Και εδώ ο καιρός θυμίζει τέλη Σεπτέμβρη αρχές Οκτώβρη... Και δεν ξέρω τι να κυνηγήσω, πρώιμες μπεκάτσες ή τα τελευταία τρυγόνια.sarcastic..goodboy..buy buy.

Μην μπερδεύεσαι από τον καιρό. Τώρα είναι η εποχή της μέλισσας... .ha ha ha. .ha ha ha. .ha ha ha.

Status
Not open for further replies.
Back