Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα σε όλους, δεν μπήκε καλά η Μ. Εβδομάδα φέτος, το απόγευμα ήμουν στην κηδεία της γιαγιάς του πνευματικού μου αδερφού...
Επί τη ευκαιρία λοιπόν ΚΟΨΤΕ ΟΛΟΙ (όσοι φουμάρετε) ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!!!!!

Καλησπέρα σε όλους, δεν μπήκε καλά η Μ. Εβδομάδα φέτος, το απόγευμα ήμουν στην κηδεία της γιαγιάς του πνευματικού μου αδερφού...

Συλλυπητήρια Βασίλη. Όπως τα λες είναι μεγάλη βλακεία το τσιγάρο, ευτυχώς δεν το έμαθα ποτέ αλλά κι όσοι το έχουν μάθει ας το κόψουν σήμερα. Όλα θα πάνε προς το καλύτερο μετά.

• Like
Reactions: DrV
τα συλλυπητήρια μου Βασίλη
το τσιγάρο το έχουν κόψει πολλοί,το άγχος κανείς :(

• Like
Και αυτό σωστό κύριε Μάκη!!!
Αυτά τα δύο αν έβγαιναν από τις ζωές μας, όλα θα ήταν πολύ καλύτερα!!!

καλημερα σε ολα τα παιδια.. με υγεια

ΥΓ Βασιλη να ζησετε να την θυμοσαστε την γυναικα... ελαφρυ το χωμα ..

• Like
Βασιλη συλληπητηρια...

Καλημερα σ ολους κ ειδικα:
α) Στον φιλο μου "σε λιγο καιρο δεν θα αλλαζεις κυνηγετικο ταιρι...το ξερεις..." .hit..hit..hit. Μην με απειλεις εμενα....kkk. Θα κατσω ησυχος....sarcastic.
και...
β) Στον "αμα πιασει καμια βροχη γινεται ο αλευρι...ζυμαρι"....asking. Φιλε δεν γινεται στη βροχη το αλευρι ζυμαρι... Γινετε αν καποιος αφησει την τσαντα με τα φυσιγγια μεσα στη λουμπα με το νερο κ μετα τη βαλει στη σομπα να στεγνωσουν....fiurius..fiurius..buy buy..buy buy..buy buy..yelling. Αφου δεν φουσκωσε κιολας το "φαριν-απ" τυχερος εισαι....sarcastic.

• Like
συλλυπητηρια Βασιλη...!

αυτο το τσιγαρο ολους θα μας φαει...και ουτε καν προσπαθεια να το κοψω...πηρα και ενα ηλεκτρονικο απλα για να μειωσω λιγο τον καπνο...αλλα λυση δεν ειναι...

• Like
Status
Not open for further replies.
Back