Κώστα για εδώ (Νομό Ροδόπης) βγάλανε απόφαση για κλειστά σχολεία από εχθές το βράδυ. Πάντως βλέπω χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες για όλη τη εβδομάδα. Για να δούμε...Καλημέρα σέ όλους απο τη χιονισμένη Ξάνθη....
Αναμένουμε απόφαση για τα σχολεία....
Δεν πειράζει η αστοχία φίλε. Είναι δύσκολο και καχύποπτο και παρατηρητικό πουλί. Όταν βόσκει το κοπάδι είναι και κάποια-κάποιες που κάνουν τους παρατηρητές. Συνήθως πλησιάζονται μόνο με καταδρομικό τρόποΑσε φίλε,δε μπορω να κοιμηθώ κ είναι αυτό αιτία.Σήμερα χιονι παντου,εκτος απο νοτια Κρητη που ημουν.Λεω κατσε να παω το σκυλο βολτα για καμια μπεκατσα.0 στο πηλικο.Ειχα χρονο κ ορεξη,ειχε λιγες τσιχλες,τουφεκαω 0/2.Ε ρε τα νευρα μ..βλεπω 3 κουρουνες μακρια βεβαια,τουφεκαω 0/2.Λεω καλλιά! Για μπεκατσα ξεκινησα,το γυρνω σε τσιχλα κ μετα κουρουνες.0/4 βολες ως τωρα.Ξεκινω με τ αμαξι να γυρισω..κ το κανει ο διαολος κ περνα ενα κοπαδι χηνες 8-10 πουλια κ παει κ καθεται καμια 500αρα μετρα πιο περα.Ολα αυτα σε υψομετρο 400 μετρα περιπου.Αφηνω τ αμαξι κ ξεκινω..που παω που δεν ειχα φυσεκια;; το πιο χοντρο που ειχα ηταν ενα 2αρι 100metri,το βαλα πρωτο μπας κ τις δω καθιστες κ το επομενο..6αρι!! Τι να κανω,δε μου χει τυχει να τουφεκισω παπια,οχι χηνα! Που να προνοησω..! Τεσπα,παω κ σηκωνονται στα 40-50 μετρα..χαιρεταω κ μενω μλκας να κοιταω.Αυτη την αστοχια κ τη μη προνοητικοτητα δ θα μου τη συγχωρησω ποτε! Το πιο πιθανο ειναι να μη ξαναδω ποτε χηνα εδω κατω.Εχω αστοχησει σε μπεκατσες,περδικες,λαγους (εναν μαλιστα τον εχασα κ τραυματια φετος)δε με πειραξε τοσο..,οι χηνες μου κατσανε στο λαιμο.Οσο ζω θα τις θυμαμαι!!
Καλημέρα! Το 2αρι το είχα πρώτο,αλλά ηταν το 100metri κ στα 40-50 μετρα θα πηγε σαν μονοβολο,μετα ειχα ενα 6αρι αλλα σε τετοια αποσταση κ σκαγι να φαγανε θα τις γαργαλισε.3ο ειχα παλι 6αρι αλλα δ το εριξα.2 κυνηγετικα απωθημένα εχω,grouse σε Highlands και υδροβια σε Β.Ελλάδα (μια κ εδω απαγορευονται σχεδον παντου).Οποτε τωρα που παρουσιαστηκε κ σε μενα η ευκαιρια κ τη σπαταλησα καταλαβαινεις τον καημο μου!!Για δεν επαιξες το δυαρι σε καποια;
Καλημερα και απο μενα. Κρυσταλλο οι δρομοι, δυστυχως σημερα αν δεν ξεπαγωσουν δεν μπορω να φυγω
Άσε ρε Χρήστο, δεν μπορεσω κι εγω να κοιμηθώ απο τις εικόνες που είδαμε. Συνέχεια σκεφτόμουν με ποιο τρόπο έπρεπε να πλησιάσω στο κοπαδι που βοσκουσε στο σιταρι, τι λάθος έκανα και με ειδαν και πέταξαν, τι φυσιγγια έπρεπε να βάλω κλπ.Κώστα για εδώ (Νομό Ροδόπης) βγάλανε απόφαση για κλειστά σχολεία από εχθές το βράδυ. Πάντως βλέπω χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες για όλη τη εβδομάδα. Για να δούμε...
Κοιμήθηκες καλά; Εγώ είχα στον νου μου συνέχεια την εικόνα με τις κοπαδάρες από τις χήνες...
Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους.
.
Σωστα καταλαβες..εντωμεταξυ τις ειχαν δει κ προχθες εκει τις χηνες λεει..65χλμ πηγαινε κ αλλα τοσα ελα ειναι..πρεπει να περασω μερικα χιονισμενα χωρια..αν δεν ειχα δουλειες σημερα θα ξαναπηγαινα μηπως και ...Αν δεν το έριξες συμφωνώ με τον Βίκτωρα. Εγώ κατάλαβα ότι το έριξες και απλά αστόχησες-"χαιρέτησες" ...![]()
Δεν ξεχασα τιποτα......Γιαυτο παω για κυνηγι....ha haaaΚατι ξεχασες??? ρωταω απλως![]()