Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παυλο αυτο που συμβαίνει φέτος με τις βασίλισσες είναι απερίγραπτο. Κυριολεκτικά είναι παντού, στα περπατητα για κιχλοκοτσυφα τις σηκώνουν από τα καθαρά. Αν ακούσεις για μπεκάτσες στο Λιστόν μην παραξενευτεις..........sarcastic.

To παραδοξο Γιαννη αποτι ακουω ειναι οτι στο περπατητο για τσιχλες σηκωνεις περισσοτερες αποτι καποιος με σκυλους στα κλασσικα μπεκατσοτοπια. Και δεν εχουμε χιονοκαλυψη.

IMG_5735.jpg
Αύριο θα έχει μπασιμο φασσας στο Πεδίον Άρεως .sarcastic..my man.
Μπροστά μου σήκωσα κοντά 30 φασσες .sarcastic.

Χαίρεται.....
Ευριπίδη, ο πισινός ;) οφείλει να κρατά απόσταση ασφαλείας.....εάν όχι, πληρώνει.
Αν ομως φτασετε δικαστηρια, εκτιμώ θα υπάρξει συνυπευθυνοτητα την οποια θα κερδισει με γαλιφιες ο δικηγόρος του.....
Δεν το νομιζω Βασιλη, μολις παρει ο Ευριπιδης το χαρτι απο την τροχαια και γραφει οτι ηταν σταθμευμενος θα πεσει το παραδακι. Αλλα και να μην το γραφει παλι θα πεσει. Οι ασφαλιστικες δεν εμπλεκονται σε δικαστηρια μεταξυ τους οταν γνωριζουν οτι η δικη θα χαθει. Μονο αν ο Ευριπιδης δεν συμφωνησει με το ποσο της αποζημιωσης τοτε ο Ευριπισης θα τους παει στα δικαστηρια. Πιστευω να εχει ο Ευριπιδης νομικη καλυψη. :)

η τροχαια πλεον δεν βγαζει πορισμα απλα καταγραφει το συμβαν. το χαρτι το εχω οπως και ο αλλος εμπλεκομενος στο ατυχημα και γραφει ξεκαθαρα οτι η γυναικα μου ηταν σταθμευμενη και οτι ο αλλος επεσε πανω της. το κακο ειναι οτι η ιντερσαλονικα που εχει ο αλλος δεν ανηκει στις εταιρειες των φιλικων διακανονισμων και κατα ενα μερος ο βασιλης εχει δικιο. αφου ο πελατης τους δεν αναγνωριζει υπαιτιοτητα ειναι στην κριση τους αν θα με καλυψουν

η τροχαια πλεον δεν βγαζει πορισμα απλα καταγραφει το συμβαν. το χαρτι το εχω οπως και ο αλλος εμπλεκομενος στο ατυχημα και γραφει ξεκαθαρα οτι η γυναικα μου ηταν σταθμευμενη και οτι ο αλλος επεσε πανω της. το κακο ειναι οτι η ιντερσαλονικα που εχει ο αλλος δεν ανηκει στις εταιρειες των φιλικων διακανονισμων και κατα ενα μερος ο βασιλης εχει δικιο. αφου ο πελατης τους δεν αναγνωριζει υπαιτιοτητα ειναι στην κριση τους αν θα με καλυψουν
είναι μεγάλη η ζημιά Ευριπίδη;

Ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, λοξά παρκαρισμένο λόγω βλάβης, χωρίς να έχει βάλει τρίγωνο.......
(Ελπίζω ο δικηγόρος του φταίχτη να μην είναι μέλος μας :p)
δεν ηταν λογω βλαβης. λογω ολισθιροτητας οδοστρωματος και ο αλλος δεν πατησε καν φρενο γιατι εχασε κι αυτος τον ελεγχο

Ευριπίδη έχεις νομική προστασία ?

Status
Not open for further replies.
Back