Κρήτη χανια!Για ποιό σκοπευτήριο λέτε;
Κρήτη χανια!Για ποιό σκοπευτήριο λέτε;
Δεν με βολεύει ρε φιλαράκι αυτή την Κυριακή.....
Ούτε την άλλη....
Με την λήξη του κυνηγιού (αν ξανά ανοίξει)
Θα το καθιερώσουμε.....τουλάχιστον μια φορά τον μήνα! !!!
καλοφάγωτεςΠεριμενοντας την γυναικα να σχολασει και μια και δεν ειχαμε κατι για μασα ,αναψα το τζακι πηρα 10 πιτσιλωτες που τις ειχα βγαλει σπο την καταψυξη το μεσημερι. Τις μαριναρισα με σκορδο ριγανη πιπερακι λιγο λαδακι ,τις γεμισα και με τυρακι και τις πασπαλισα στο τελος με φρυγανια.
Μολις βγηκαν ηρθε και η γυναικα σερβιρω και θα σας πω εντυπωσεις
Συνταγη που πηρα απο τον Μακη...φιλε στην υγεια σου..
post images
Ωραιος ο Αργυρης καλοφαγωτες φιλε.......και γεια μας με ροζε μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμΠεριμενοντας την γυναικα να σχολασει και μια και δεν ειχαμε κατι για μασα ,αναψα το τζακι πηρα 10 πιτσιλωτες που τις ειχα βγαλει σπο την καταψυξη το μεσημερι. Τις μαριναρισα με σκορδο ριγανη πιπερακι λιγο λαδακι ,τις γεμισα και με τυρακι και τις πασπαλισα στο τελος με φρυγανια.
Μολις βγηκαν ηρθε και η γυναικα σερβιρω και θα σας πω εντυπωσεις
Συνταγη που πηρα απο τον Μακη...φιλε στην υγεια σου..
upload a picture
περαστικά της φίλε και καλή ξεκούρασηΜωλις γυρισα απο το νοσοκομειο που εβαλα την μητερα μου λογω πυρετου εδω και πολλες μερες. Παιδια μονο την υγεια μας να εχουμαι πραγματικα. Ειναι τα νοσοκομεια ...... αχ. Τι τραβαει και το προσωπικο.... παω να κανω ενα ζεστο μπανιο γιατι νομιζω οτι εχω aids. Αν εχω κουραγιο ξαναμπαινω αλλιως καλο βραδυ με υγεια.
Περαστικά της Νίκο!Μωλις γυρισα απο το νοσοκομειο που εβαλα την μητερα μου λογω πυρετου εδω και πολλες μερες. Παιδια μονο την υγεια μας να εχουμαι πραγματικα. Ειναι τα νοσοκομεια ...... αχ. Τι τραβαει και το προσωπικο.... παω να κανω ενα ζεστο μπανιο γιατι νομιζω οτι εχω aids. Αν εχω κουραγιο ξαναμπαινω αλλιως καλο βραδυ με υγεια.
Περαστικα της Νικολα!!Μωλις γυρισα απο το νοσοκομειο που εβαλα την μητερα μου λογω πυρετου εδω και πολλες μερες. Παιδια μονο την υγεια μας να εχουμαι πραγματικα. Ειναι τα νοσοκομεια ...... αχ. Τι τραβαει και το προσωπικο.... παω να κανω ενα ζεστο μπανιο γιατι νομιζω οτι εχω aids. Αν εχω κουραγιο ξαναμπαινω αλλιως καλο βραδυ με υγεια.
Περαστικα της Νικο!Μωλις γυρισα απο το νοσοκομειο που εβαλα την μητερα μου λογω πυρετου εδω και πολλες μερες. Παιδια μονο την υγεια μας να εχουμαι πραγματικα. Ειναι τα νοσοκομεια ...... αχ. Τι τραβαει και το προσωπικο.... παω να κανω ενα ζεστο μπανιο γιατι νομιζω οτι εχω aids. Αν εχω κουραγιο ξαναμπαινω αλλιως καλο βραδυ με υγεια.
Η φτωχια θελει καλοπεραση....lazy. Τσιμαρα !!!Ωραιος ο Αργυρης καλοφαγωτες φιλε.......και γεια μας με ροζε μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ
Μπραβω φιλε απο τις καλυτερες συνταγες που εχω δοκιμαση.....καλοφάγωτες![]()