Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μενίδι έπιασε ψιλόβροχο. Φαγητό και μετά λυσιμο και καθάρισμα το όπλο και συμμάζεμα το ντουλάπι με τα κυνηγετικά. Έτσι για να πάρω τη τζούρα μου.
Πατριώτ δεν ξέρω τι θα φας ,εγω μόλις έφαγα αίγα βραστή.Τζουμερκιώτικη εννοείται ....

Πάλι καλά φιλαράκι ,γιατί μπορούσαν να σου στείλουν τους άδειους κάλυκες απο τα φύσιγγα σου..sarcastic.
Μόνο πέρδικα κυνηγάνε εγώ τις γλενταω τις τσιν τσιν,αλλά να ξέρεις ότι η παρέα τα πίνει με τέτοιους μεζέδες στο καφενείο και αργότερα έχει βραδινό ψάρεμα καλαμαρια πάει πολύ. .hair.
.pray to God..money.

η παρέα τα πίνει με τέτοιους μεζέδες στο καφενείο και αργότερα έχει βραδινό ψάρεμα καλαμαρια πάει πολύ.
Υπομονη φιλε Κωστα..Στειλε τους και εσυ καμια φωτο με καμια καναδεζα που ειναι σαν μπαουλο...sarcastic.
Καλαμαρια θα εχει φουλ ε?
Εκανε πολλα κρυα φετος..

Πατριώτ δεν ξέρω τι θα φας ,εγω μόλις έφαγα αίγα βραστή.Τζουμερκιώτικη εννοείται ....
Λαβράκια στο φούρνο βάλαμε. Τρώω ελαφριά σήμερα γιατί αύριο έχει διπλή κραιπάλη.
Γίδα έ..; .xm. Καιρό έχω να φάω. Θα την παραγγείλω εντός της εβδομάδας από τη μάνα μου.:cool:

Υπομονη φιλε Κωστα..Στειλε τους και εσυ καμια φωτο με καμια καναδεζα που ειναι σαν μπαουλο...sarcastic.
Καλαμαρια θα εχει φουλ ε?
Εκανε πολλα κρυα φετος..
Όχι πολλά πράγματα Τάσο από ότι μου λένε, κανονικά θα πρεπε όπως λες με τα κρύα πεφτουνε.

Καλησπερα σε ολους.Ρε παιδια τι γινεται?...... με απογορευμενο το κυνηγι και στο καρτερι της μπεκατσας να γινεται ο κακος χαμος....βλεπω δασαρχειο και θυροφυλακες να κανουν προσπαθειες να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα,αλλα οι ταλιμπαν εκει...δεν πτοουνται με τιποτε....μακαρι να βγω ψευτης αλλα αρχιζω πραγματικα να πιστευω οτι το κυνηγι κινδυνευει....θα την πληρωσουμε ολοι μας,και μεις που δε φταιμε......νοιωθω αγανακτισμενος και ταυτοχρονα λυπημενος γι αυτο και εγραψα οτι εγραψα....κατι πρεπει να γινει,δεν ξερω τι...... πριν ειναι αργα.......

οταν μαμιεται ο ζευς δεν μπορεις να κανεις τιποτα.μολις αποχαιρετησα το σασμαν του αγροτικου.παει η 500 σε μεταχειρισμενο στο οποιο κανεις δεν δινει εγγυηση.και το κουφο το ενα γραναζι μαζι με το συγχρονιζε παει στα 600.ελλας ελληνων.και το πιο κουφο απ ολα.εχει κουρεψει την 3η.δηλαδη τι να πω.εννοειται βεβαια οτι εχω κατεβασει ολο το ευαγγελιο και τους αγιους μαζι
.pop.
Σιλαααανσ...pray to God.

καλησπέρα σας :)

Καλησπερα σε ολους.Ρε παιδια τι γινεται?...... με απογορευμενο το κυνηγι και στο καρτερι της μπεκατσας να γινεται ο κακος χαμος....βλεπω δασαρχειο και θυροφυλακες να κανουν προσπαθειες να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα,αλλα οι ταλιμπαν εκει...δεν πτοουνται με τιποτε....μακαρι να βγω ψευτης αλλα αρχιζω πραγματικα να πιστευω οτι το κυνηγι κινδυνευει....θα την πληρωσουμε ολοι μας,και μεις που δε φταιμε......νοιωθω αγανακτισμενος και ταυτοχρονα λυπημενος γι αυτο και εγραψα οτι εγραψα....κατι πρεπει να γινει,δεν ξερω τι...... πριν ειναι αργα.......
Λεωνίδα όπως τα λές είναι δυστυχώς
οι λαθροθήρες σίγουρα δεν είναι κυνηγοί ούτε καλύπτονται πίσω από το κυνήγι αυτό που κάνουν είναι αρρώστια που τους θρέφει
το <<δεδικασμένο>>πια της απαγόρευσης είναι πολύ μα πάρα πολύ κακό για το μέλλον του κυνηγίου
1η φορά είμαι τόσο φοβισμένος και προβληματισμένος....εγώ που το καλοκαίρι ήμουν αισιόδοξος :(
σήμερα ακούγωντας τις τουφεκιές στο σούρουπο τρελλάθηκα βλέπωντας ότι υπάρχουν τόσα ανεγκέφαλα ρετάλια γαιδούρια εδώ που ζω

Status
Not open for further replies.
Back