Σιδερένιος Παύλο.καλημέρα στην παρέα,
επιτέλους μετά από 3 μέρες εξουθένωσης με πυρετό στο φουλ σηκώθηκα,,,το πώς σηκώθηκα βέβαια είναι άλλο θέμα,περπατάω σαν 80 χρονών πιασμένος παντού και χαμένος από ζαλάδα,,,άντε κύριοι καλή συνέχεια τα λέμε μέσα από τις ενότητες !
Περαστικά Παύλο!
Αύριο που ανοίγει το κυνήγι δεν θα έχεις τίποτα .....!
Ψψψψψψψψ εκει να με πας για ψαρεμα οταν ερθω στο νησι σου φιλεΚαλημέρα στη παρέα. Νοτιάς και βροχή, ο τέλειος καιρός για ξαπλες.....count sheep.
![]()
Σιδερένιος Παύλο.
Περαστικα Παυλοκαλημέρα στην παρέα,
επιτέλους μετά από 3 μέρες εξουθένωσης με πυρετό στο φουλ σηκώθηκα,,,το πώς σηκώθηκα βέβαια είναι άλλο θέμα,περπατάω σαν 80 χρονών πιασμένος παντού και χαμένος από ζαλάδα,,,άντε κύριοι καλή συνέχεια τα λέμε μέσα από τις ενότητες !
Είδες αφρό και σπιναρες αδερφι ;Ψψψψψψψψ εκει να με πας για ψαρεμα οταν ερθω στο νησι σου φιλε![]()
Όχι Αλέξανδρε. Αύριο κυνηγάμε.απαγόρευση κυνηγίου 11/1/2017 18/1/2017.
Θα παρει παραταση ακουστικε τιποτα???
Διαβασε στις κυνηγετικες ειδησεις ρε ψαρακλα...απαγόρευση κυνηγίου 11/1/2017 18/1/2017.
Θα παρει παραταση ακουστικε τιποτα???
Γιάννη με βάση την δίκη μου εμπειρία με την μεγάλη μου που έχει λεισμανίαση θα σου πω ότι για να υποτροπιάσει δεν θα δεις μόνο χάσιμο βάρους αλλά κ θαμπό τρίχωμα πολύ πυρίτιδα και κομμένο το ζώο όχι σε όρεξη αλλά σε ζωντάνιαΚαλησπέρα στη παρέα. Όλη μέρα στο τρέξιμο πάλι, μετά τη δουλειά να πάρω τον μικρό στα μαθήματα μιας και η σύζυγός έχει αρπάξει κρύωμα και μετά κατα τις 20:00 με περίμενε ο κτηνίατρος για να δει την Ήρα μου. Τρεις μέρες τώρα η σκύλα παρόλο που τρώει κανονικά έχει χάσει βάρος. Κοντά τρία κιλά έχασε, κάναμε γενικές αίματος και να δούμε πως είναι και από την λεισμανιαση. Ο γιατρός που την εξέτασε δεν βρήκε κάτι ανησυχητικω, ούτε πυρετό αλλά ούτε και πρισμενους αδένες. Τώρα περιμένω την Παρασκευή τα αποτελέσματα και η αλήθεια είναι πως έχω λίγο άγχος. Ο γιατρός μου είπε πως δεν ανησυχεί για υποτροπή στη λεισμανιαση αλλά ίσως μου το είπε για να με καθυσηχασει μιας και με είδε αγχωμένο.
Ψψψψψψψψ εκει να με πας για ψαρεμα οταν ερθω στο νησι σου φιλε![]()
Χρυσανθε δεν έχει τέτοια συμπτώματα όπως πολλή σωστά είπες. Απλά άμα καείς από το χυλό φυσάς και το γιαούρτι.....Γιάννη με βάση την δίκη μου εμπειρία με την μεγάλη μου που έχει λεισμανίαση θα σου πω ότι για να υποτροπιάσει δεν θα δεις μόνο χάσιμο βάρους αλλά κ θαμπό τρίχωμα πολύ πυρίτιδα και κομμένο το ζώο όχι σε όρεξη αλλά σε ζωντάνια
Θα δεις αυξημένη κατανάλωση νερού κ πιο σκούρα ουρά καθώς κ αναλόγως βαθμού ίσως κ κάποιες πληγές που δεν επουλώνονται εύκολα η ίσως κ αίμα ελάχιστο στα ρουθούνια η χάσιμο τρίχωμα τις στα μάτια
Εσυ δεν παρατήρησες τέτοια συμπτώματα
Απλά να ξέρεις ότι το χειμώνα έστω κ αν έχουμε καλά κουμάσια το κρύο κάνει τα σκυλιά να καινε περισσότερο κ να χρειάζονται περισσότερη τροφή
Το βάρος πρέπει να το κρατάμε σταθερό καθώς πέσιμο του βάρους τον χειμώνα δημιουργα κ εξασθένιση του οργανισμού Οποταν κ παράθυρο στην αρρώστια να επιβληθεί ξανά της άμυνας του
Ελπίζω να πάνε όλα καλά φίλε μιας κ το χω ζήσει δυο φορές κ έχει υπόψην σου την περισσότερη τροφή που χρειάζονται τον χειμώνα
Περιμένουμε τα νέα σου