Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Επειδή μου ράγισε το παρμπρίζ από πέτρα που είχα φάει πέρσι τον Ιούλιο θέλω να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από carglass.
Ασφάλεια για θραύση έχω αλλά το θέμα είναι τι κρύσταλλα χρησιμοποιούν και τι δουλειά κάνουν.
Η μήπως είναι καλύτερα να πάω στην αντιπροσωπεία ;
.xm.

Επειδή μου ράγισε το παρμπρίζ από πέτρα που είχα φάει πέρσι τον Ιούλιο θέλω να ρωτήσω αν έχετε εμπειρία από carglass.
Ασφάλεια για θραύση έχω αλλά το θέμα είναι τι κρύσταλλα χρησιμοποιούν και τι δουλειά κάνουν.
Η μήπως είναι καλύτερα να πάω στην αντιπροσωπεία ;
.xm.
μητσο εγω στο qasqai που χρειαστηκε να αλλαξω μπροστινο παρ πριζ μου εβαλαν γνησιο της νισσαν μετα απο δικη μου απαιτηση βεβαια...αν τους το πεις σου βαζουν..αλλιως βαζουν ιμιτασιον

Δημήτρη μου είχε σπάσει το μπροστινό παρ πριζ στο Honda Civic 2007 και εκεί μου το αντικατέστησαν με ένα μάρκας Pilkington. Είχε και τα απαραίτητα έγγραφα ασφάλειας και ποιότητας. Επίσης το καλό ήταν ότι δεν ανακατεύτηκα πουθενά.. Απλά μου έδωσαν ένα χαρτί να υπογράψω και να το θεωρήσω για το γνήσιο της υπογραφής. Στην αντιπροσωπεία υπάρχει το ρίσκο μιας πιθανής μη σωστής εφαρμογής λόγω της μη εξειδίκευσης συν το ότι θα πρέπει να το πληρώσεις και να περιμένεις τα λεφτά από την ασφάλεια στέλνοντας τιμολόγια κ.τ.λ.

Ασφάλεια για θραύση έχω
Το θέμα είναι μέχρι τι ποσό δικαιολογεί η ασφάλεια και πόσο έχει το μαμίσιο. Αν βγαίνουν μία η άλλη πήγαινε μαμά.

Δημήτρη μου είχε σπάσει το μπροστινό παρ πριζ στο Honda Civic 2007 και εκεί μου το αντικατέστησαν με ένα μάρκας Pilkington. Είχε και τα απαραίτητα έγγραφα ασφάλειας και ποιότητας. Επίσης το καλό ήταν ότι δεν ανακατεύτηκα πουθενά.. Απλά μου έδωσαν ένα χαρτί να υπογράψω και να το θεωρήσω για το γνήσιο της υπογραφής. Στην αντιπροσωπεία υπάρχει το ρίσκο μιας πιθανής μη σωστής εφαρμογής λόγω της μη εξειδίκευσης συν το ότι θα πρέπει να το πληρώσεις και να περιμένεις τα λεφτά από την ασφάλεια στέλνοντας τιμολόγια κ.τ.λ.

Χρήστο και εγώ νομίζω ότι λόγω εξειδίκευσης πρέπει να είναι καλύτεροι. Ο ενδοιασμός είναι για την ποιότητα του κρυστάλλου.
Όσο για την αντιπροσωπεία δυστυχώς έχω κακή εμπειρία και αποχώρησα πριν την λήξη της εγγύησης του αυτοκινήτου γιατί τρόμαξα με όσα έβλεπα.
Δεν ήξεραν πως βγαίνει το πλαστικό προστατευτικό στις πόρτες που στον ..."Obama" είναι μεγάλο και προσπαθούσαν να το βγάλουν με κατσαβίδι ώσπου του έκαναν 30 κατσαβιδιές και το κατέστρεψαν ενώ αυτό έβγαινε συρταρωτό.

Status
Not open for further replies.
Back