Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Χτες το βραδι εφυγε και μας η σκυλιτσα. Πληρης ημερων, οπως θα ελεγαν αν ηταν ανθρωπος, αλλα παρολα αυτα, οσο και αν την εβλεπα τις 2-3 μερες τωρα οτι δεν θα εβγαζε το χειμωνα, παντα ειχα μια μικρη ελπιδα πως κατι θα γινοταν. Χτες εμεινε στην αποθηκη, στις κουβερτουλες, ηρθε και μου τριφτηκε λες και με αποχαιρετουσε, την χαιδεψα, της μιλησα, και την αφησα εκει στην γωνιτσα της. Σημερα το πρωι, τελος.
Να ζησεις να την θυμασαι φιλε.

Καλα ηταν. Δεν ειχε ισως τη στοργη που ειχε το επανιελ και το σπριγκερ, και γι'αυτο φταιμε και μεις ολοι απο λιγο. Παρολα αυτα το αγαπουσαμε αυτο το σκυλι, ας ηταν παραξενο και πονηρο, και θα μας λειψει.

Βίκτωρα, όσο κι αν ήταν παράξενη, δεν έπαυε να ήταν μέλος της ομάδας, μέλος του σπιτιού....
Πάντα μια τέτοια απουσία από την οικογένεια, αφήνει πίκρα....
Και πάντα μένουν πισω μόνον οι "καλές" αναμνήσεις .....

Χτες το βραδι εφυγε και μας η σκυλιτσα. Πληρης ημερων, οπως θα ελεγαν αν ηταν ανθρωπος, αλλα παρολα αυτα, οσο και αν την εβλεπα τις 2-3 μερες τωρα οτι δεν θα εβγαζε το χειμωνα, παντα ειχα μια μικρη ελπιδα πως κατι θα γινοταν. Χτες εμεινε στην αποθηκη, στις κουβερτουλες, ηρθε και μου τριφτηκε λες και με αποχαιρετουσε, την χαιδεψα, της μιλησα, και την αφησα εκει στην γωνιτσα της. Σημερα το πρωι, τελος.
Καλό της ταξίδι...

υπομονή βίκτωρα.
Να σε καλά να θυμάσαι τις όμορφες στιγμές που έζησες μαζί της.

Χαιρετώ την παρέα καλή εβδομάδα σε όλους.
Βικτωρα μην νομίζεις φίλε μόνο που δεν μιλάνε και σε πολλές περιπτώσεις είναι καλύτερά από τους ανθρώπους για να μην πω πάντα. Πιστεύω ότι ήθελε να σε ευχαριστήσει για όσα της χαρισες όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτο ειναι το γαμωτο ρε σεις, νομιζω, και αυτο συζητουσαμε τωρα με την αδελφη μου, οτι παντα μεροληπτουσαμε στα αλλα σκυλια. Οχι πως της ελειψε τιποτα, οχι πως την κακομεταχειριστηκαμε, αλλα νομιζω οτι ημασταν λιγο πιο εκδηλωτικοι στα αλλα σκυλια μας.

καλό της ταξίδι φίλε :)

Απλα ειναι και μια δοση αυτοκριτικης.
Πολύ μου άρεσε αυτό.
Ακόμη και σ αυτή την περίπτωση ,όπως και σε καθε τι που κάνουμε η δεν κάνουμε σ αυτή τη ζωή , χωρίς αυτοκριτική μένουμε με το μυαλό που γεννηθήκαμε.
Μακάρι να μπορούσαμε όλοι, καθε βράδυ να μπαίναμε σ αυτή την διαδικασία .Θα ήταν σίγουρα καλύτερος ο κόσμος.

Θα βρει τη θεση της, διπλα στο επανιελ. Αν υπαρχει σκυλοπαραδεισος, καπου εκει θα τριγυρνανε, και θα κλεβει ο ενας το φαι του αλλου :)
Φίλε δεν νομίζω να εχουν ελπίδες δίπλα στον blanco.
.sarcastic.

Οτι θελετε πειτε μου αλλα ελαχιστοι ανθρωποι μπορουν να δωσουν αγαπη τοσο αγνα και εγκαρδια ......με ολη τους την ψυχη που λεμε , οση δινουν τα σκυλια οποιασδηποτε κατηγοριας και χωρις ποτε να ζητησουν τιποτε
Μια αγαπη που δινεται μεταξυ σκυλου και ανθρωπου χωρις να αρθρωσεις λεξη
Για μενα ειναι ενα θαυμα της φυσης η αγαπη που δινει ο σκυλος

Status
Not open for further replies.
Back