Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπερα κι απομενα. Διονυση μηπως ομως θελουμε ζορικους χειμωνες για να βλεπουμε πουλακια? Γιατι αν το καλοσκεφτεις τα τελευταια χρονια με πιο ηπιους χειμωνες δεν ειδαμε τα φετεινα πουλια.
Γεια σου Κωστή , φυσικά και θέλουμε ζόρικους Χειμώνες .well done..well done.
χιχιχιχιχιχι...........χιχι.ha ha.

Καλησπερα παλικαρια μολις επεστρεψα απο εργασια ...το πρωι που ξεκινησα ειχε εξω παγο.. ηλιος μετα αλλα με δοντια..:cool::cool::cool:
Λετε ο καιρος να φτιαξει ? ...αλλα ε ουμε μπροστα και τον Μαρτη ( και ξερετε την παροιμια );)
Τα ξυλα τελειωσαν και το πετρελαιο κοντευει....hair.
Χαλαλη του ομως αφου μας ευχαριστησε με τα δωρα του...hunter.1.hunter..shoot.

Last edited:
Καλησπέρα παρέα ... Είμαι στα ανίψια μου και βλέπαμε προ λίγου το DEAL , συμπτωματικά απόψε έπαιζε ο Γεράσιμος (Beret) !!! Ωραία έπαιξε, το πήγε ως το τέλος, ήταν και τυχερός... και το τσίμπησε το 10χίλιαρο ο κεφαλλονίτης !!!
.money.
Καλοφάγωτα Γεράσιμε, πάντα επιτυχίες! !!! .well done.

Καλησπέρα παρέα ... Είμαι στα ανίψια μου και βλέπαμε προ λίγου το DEAL , συμπτωματικά απόψε έπαιζε ο Γεράσιμος (Beret) !!! Ωραία έπαιξε, το πήγε ως το τέλος, ήταν και τυχερός... και το τσίμπησε το 10χίλιαρο ο κεφαλλονίτης !!!
.money.
Καλοφάγωτα Γεράσιμε, πάντα επιτυχίες! !!! .well done.
ωραίος ο λεβεντάκος σε καλή μεριά :)

Last edited:
Καλησπερίζω τα τεκνά.
Ο λεβεντάχος ωχ αχ ...το τσίμπησε το 10αρικο και το χάρηκα πολύ.
Οσο για αυτούς που λένε πως ο χειμώνας τελείωσε να φανε τη γλώσσα τους.Αγχώνομαι οταν το ακούω αυτό.Δεν θελω ούτε ανοιξη ουτε καλοκαίρι και ζέστες.Δε τα αντέχω.

Οσο για αυτούς που λένε πως ο χειμώνας τελείωσε να φανε τη γλώσσα τους.
ουουουουουουουουουο ρε
Χαιρετώ την παρέα!!!
Χρηστάρα τι θα γίνει με αυτούς τους Ιταλούς;;;;
Ακούγονται τρελά νούμερα :mad::mad:

ουουουουουουουουουο ρε

Χρηστάρα τι θα γίνει με αυτούς τους Ιταλούς;;;;
Ακούγονται τρελά νούμερα :mad::mad:
Και έτσι είναι,αφου φίλε όλη την μερα κάνουν παγανες δεν σταματάνε πουθενά ότι πετάει πεθαίνει, σήμερα δεν πήγα για κυνήγι γιατι ήμουν ακόμα νευριασμένος από εχτές και θα αρπαζομουνα με κανέναν.....

Καλησπέρα στη παρέα. Στάχτη στη ψύχρα ειμαι και από το πουθενά μου προέκυψε ρεπό αύριο από μια μέρα που το είχα δουλέψει το Σεπτέμβρη. Οπότε αύριο ( ή μάλλον από τωρα) θα χαπακοθω, θα πλακωθο στα τσάγια, τα σιρόπια και θα ανηφορισω στα ψηλά για καμιά ταξιδιαρα βασίλισσα. mornin cof

Καλησπέρα στη παρέα. Στάχτη στη ψύχρα ειμαι και από το πουθενά μου προέκυψε ρεπό αύριο από μια μέρα που το είχα δουλέψει το Σεπτέμβρη. Οπότε αύριο ( ή μάλλον από τωρα) θα χαπακοθω, θα πλακωθο στα τσάγια, τα σιρόπια και θα ανηφορισω στα ψηλά για καμιά ταξιδιαρα βασίλισσα. mornin cof
Γιάνναρε περαστικά σου φίλε και αύριο δυνατός! Στείλε και καμμιά προς εδώ πάνω... ;)

Status
Not open for further replies.
Back