Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γιαννη δεν εχει ανεβασμα σημερα?
Όχι Παύλο μου , θα κατέβουμε στο καρναβάλι. Ίσως αύριο το πρωί για κάνα διωρακι αλλά την για την Τρίτη τελευταία μέρα έχω κλείσει άδεια μιας και πρέπει να ξεστοκαρω κάτι φυσίγγια..sarcastic.

Καλησπερα σ ολους.Βρεχει απο το μεσημερι οποτε το απογευματινο μπεκατσοκυνηγι που υπολογιζα για σημερα ακυρωθηκε....θα δουμε αυριο εαν θα παμε για καμια μπεκατσα(ελαχιστες ελπιδες) ή για καμια τσιχλα...αναλογα την ορεξη.:)

Καλησπρερα σας.
Αριστο να σου ζησει η τσουπρα.
Σημερα μπορει να μην βγηκα για κυνηγι, αλλα παλι στο βουνο ημουν.
Ανεβηκα με την κορη και πεταξαμε τον hand made χαρταετο μας

Φίλιππα θυμάμαι με τον πατέρα μου φτιάχναμε τη λεγόμενη καπλάνα όταν ήμουν μικρός. Παίρναμε ζαχαροκάλαμα, ελαφρυά πηχάκια και τύπου κερόκολλα σε διάφορα χρώματα. Σίγουρα ήταν πιο βαριά από τα απλά του εμπορίου αλλά όταν την καταφέρναμε να πετάξει ήταν πολύ ωραίο θέαμα να βλέπεις έναν χαρταετό 2 μέτρα που έχεις φτιάξει εσύ εκεί πάνω!

Φίλιππα θυμάμαι με τον πατέρα μου φτιάχναμε τη λεγόμενη καπλάνα όταν ήμουν μικρός. Παίρναμε ζαχαροκάλαμα, ελαφρυά πηχάκια και τύπου κερόκολλα σε διάφορα χρώματα. Σίγουρα ήταν πιο βαριά από τα απλά του εμπορίου αλλά όταν την καταφέρναμε να πετάξει ήταν πολύ ωραίο θέαμα να βλέπεις έναν χαρταετό 2 μέτρα που έχεις φτιάξει εσύ εκεί πάνω!

Φιλαρακι καθε χρονο με τον πατερα μου φτιαχναμε τον χαρταετο μας.
Ετσι το κρατησα και εγω στην κορη μου.
Με την μονη διαφορα εινι οτι πλεον εχω 3 και καθε χρονο φτιαχνω απο εναν

Last edited:
Οτι και να πει κανείς είναι λίγο.Ο καθε μαλάκας παίρνει το αμαξι και βγαίνει σαν τον χάρο για να πάρει κεφάλια .
Κρίμα στη μάνα και το μικρο παιδάκι της .
http://www.iefimerida.gr/news/32156...lamias-stamatisan-se-parkingk-kai-epese-epano
όχι ρε να πάρει τι να πείς τι να σκεφτείς τι τι τι ;;;;;; κρίμα τις αθώες ψυχές :(:(
σ αυτή την ευθεία όλοι οι καυλόγκαζοι βγάζουν την ανισσοροπία τους

όχι ρε να πάρει τι να πείς τι να σκεφτείς τι τι τι ;;;;;; κρίμα τις αθώες ψυχές :(:(
σ αυτή την ευθεία όλοι οι καυλόγκαζοι βγάζουν την ανισσοροπία τους
Χέστη την ευθεία ,Μέσα στο πάρκινγκ που πήγαινε ο μαλακοπιτουρας με την porche έτσι ; εχει γεμίσει η χώρα μαλάκες .Προχθες σε φανάρι σταματημένος για να συνεχίσω ευθεία.Μόλις ανάβει το φαναρι ο δεξιός μου αντι να στρίψει δεξιά ,στρίβει αριστερά και γυρνάει κάθετα μπροστά μου..buy buy.Εκείνη τη στιγμή το μόνο που σκέφτηκα ,ήταν γιατί να μην έχω ένα φορτηγό να τον κάνω χαλκομανία τον μαλάκα ,πριν στείλει κανέναν στον άλλο κόσμο.

Απόψε που ήρθε το αδέρφι απο το αλευρονήσι και έλεγα να βγω μια βόλτα με την "αλεπού " ειμαι στα χάλια μου.Μπουκωμένος ,με πονοκέφαλο και πολύ βήχα.Ετσι έδστειλα την αλεπού βόλτα με τις φίλες στα κοτέτσια της περιοχής.
.buy buy.Τι πίνω ο άτιμος ......

Απόψε που ήρθε το αδέρφι απο το αλευρονήσι και έλεγα να βγω μια βόλτα με την "αλεπού " ειμαι στα χάλια μου.Μπουκωμένος ,με πονοκέφαλο και πολύ βήχα.Ετσι έδστειλα την αλεπού βόλτα με τις φίλες στα κοτέτσια της περιοχής.
.big smile..big smile..big smile.

Περαστικά φίλε

ελα μου ντε τι πίνεις;;;; μην το ψάχνεις όμως μια χαρά σε βρίσκω
περαστικά :)

Status
Not open for further replies.
Back