Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημερα αδερφια καλη δυναμη καλη σαρακοστη !!!!
Σημερα για μενα τελειωσε η κυνηγετικη περιοδος κι εχω μια μελανχολια , που δεν προκειτε απο δω και για 6 περιπου μηνες να περιμενω οπως εκανα με αγωνια την ημερα της εβδομαδος που θα εβγσινα με φιλους στην υπεθρο
Χτες τελευταια μερα περασα φανταστικα σε ενα ολοημερο οχι απο αποψη καρποσης μια και δεν ειχε πολλα πουλια , αλλα διασκεδασαμε και το ευχαριστηθηκαμε
Θελω να ευχαριστησω για την συντροφια και τις ωραιες στιγμες που μου χαρισαν στις κυνηγετικες εξορμησεις, τον αχωριστο πλεον φιλο Γιαννη ( jonh ), και τους Φιλιππα, τζιμακο, Διονυση, Μακη, τζιμη , Γιωργιο ( alter lusso ),Χρηστο ( vinci ), ευχομαι του χρονου να γνωρισω και αλλους συναδελφους.... kαι εις αλλα με υγεια παιδια !!!
Ευχομαι καλο υπολοιπο σε ολους και να εχουμε πρωτα απο ολα υγεια .....και του χρονου συναδελφοι !!!

Σημερα για μενα τελειωσε η κυνηγετικη περιοδος κι εχω μια μελανχολια , που δεν προκειτε απο δω και για 6 περιπου μηνες να περιμενω οπως εκανα με αγωνια την ημερα της εβδομαδος που θα εβγσινα με φιλους στην υπεθρο
Χτες τελευταια μερα περασα φανταστικα σε ενα ολοημερο οχι απο αποψη καρποσης μια και δεν ειχε πολλα πουλια , αλλα διασκεδασαμε και το ευχαριστηθηκαμε
Θελω να ευχαριστησω για την συντροφια και τις ωραιες στιγμες που μου χαρισαν στις κυνηγετικες εξορμησεις, τον αχωριστο πλεον φιλο Γιαννη ( jonh ), και τους Φιλιππα, τζιμακο, Διονυση, Μακη, τζιμη , Γιωργιο ( alter lusso ),Χρηστο ( vinci ), ευχομαι του χρονου να γνωρισω και αλλους συναδελφους.... kαι εις αλλα με υγεια παιδια !!!
Ευχομαι καλο υπολοιπο σε ολους και να εχουμε πρωτα απο ολα υγεια .....και του χρονου συναδελφοι !!!
Να είσαι καλά Αργύρη και του χρόνου με περισσοτερες όμορφες κυνηγετικες εξορμήσεις!!!!!

Καλημέρα στην πιο όμορφη παρέα του διαδικτύου. Αφού τελειώσαμε με τις δουλειές του σπιτιού κάθισα να δω τι κάνει η παρέα. Από το άλλο ΣΚ ξεκινάω καθάρισμα σε όλα τον εξοπλισμό και ειδικά στη benelli που θέλει ενα καλό καθάρισμα εξωτερικά η κάννη αφού έχει πιάσει επιφανειακή σκουριά..

Καλησπέρα σας,τέλος κ για μένα η κυνηγετική περίοδος, δύστυχος δεν μπόρεσα ούτε χθες ούτε σήμερα βγω μια τελευταία βόλτα μου τα χάλασες η βροχή,
από αύριο αρχίζει το καθάρισμα κ την τακτοποίηση για την καινούργια σεζόν,επίσης θα αρχίσω κ την ανανέωση στο πλαγιοκανο.
Αρίστο να σας ζήσει να είναι γερο κ καλότυχο

θα το βαψω κ λεω να φτιαξω κοντακι κ παπια
Και εμενα η αληθεια ειναι οτι μια πινελιά την θελει..Και το βερνικι στα ξυλα σε καποια σημεία εχει ξεφλουδισει..Αλλα επειδη θεμα ασφαλειας δεν τίθεται το αφηνω οπως εχει..είπαμε μαχιμα οπλα..

Και εμενα η αληθεια ειναι οτι μια πινελιά την θελει..Και το βερνικι στα ξυλα σε καποια σημεία εχει ξεφλουδισει..Αλλα επειδη θεμα ασφαλειας δεν τίθεται το αφηνω οπως εχει..είπαμε μαχιμα οπλα..
πιο μαχημα δε γινεται Τασο ,το δικο μου εχει καποια ραγισματα στο κοντακι απο καποιες πτωσεις αλλα δεν εχει προβλημα πιο πολυ το κανω γιατι πλησιαζει τα 50 κ ειπα να του δωσω νιατα

Και του χρόνου Δημήτρη νά'σαι γερός.

Status
Not open for further replies.
Back