Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα μάγκες. Το πρωί πήγαμε με τον αδερφό μουτ στο σχιστό να ρίξουμε 2 πούλες, ωραία περάσαμε πάλι! Σήμερα είχε μπόλικο κόσμο να ρίχνει με τα μολύβάκια, δεν ξέρω μήπως ήταν κάποια λέσχη και είχαν κανονίσει κάποιο αγώνα.

Kαλησπερα σ ολους.Το πρωι ειχε ψωνια για το σπιτι και τ απογευμα εργασια(ακομη εκει ειμαι),αρα σημερα τιποτα απο κυνηγι...αυριο εαν εχει καλο καιρο θα παμε το τελευταιο μπεκατσοκυνηγι.Αριστο να σου ζησει η μικρη και να ναι καλοτυχη.:)

Χαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
καλησπερα παρεα. αριστο τις ευχες μου τις ειπαμε τωρα μαζι με τις πρωτες πανες να παρεις και δικες σου. και παλι να σας ζησει η κορακλα

Χαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
Αριστο να σου ζησει παντα με υγεια !!!!!!!
Καλησπερα Αρχοντες και καλο τριημερο :)
Απο Δευτερα νηστεια :D:D
screen shot on windows

Αριστο να σου ζησει παντα με υγεια !!!!!!!
Καλησπερα Αρχοντες και καλο τριημερο :)
Απο Δευτερα νηστεια :D:D
screen shot on windows
Ρε μουρλοκομείο τι εχεις κάνεις εκεί ; .sarcastic.
Οσο για το τι θα γίνει απο Δευτέρα;;; δίαιτα και ξέσκισμα στο τρέξιμο.Ο στόχος ειναι -5 κιλά..buy.

Αλάνια πριν μιάμιση ώρα μαζεύτηκα σπίτι μαζεψα τους μικρούς τους έβαλα για ύπνο και τώρα μία γρήγορη βόλτα στα μονοπάτια του HL για χαλάρωση!
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας, να στε καλά εσείς και οι οικογένειες σας!!!

Status
Not open for further replies.
Back