Αρίστο να σας ζήσει και να χαίρεσαι τις γυναίκες σου! .shake.Χαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
Καλησπέρα σας
.
Αρίστο να σας ζήσει και να χαίρεσαι τις γυναίκες σου! .shake.Χαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
Να σας ζησει Αριστο με υγεια και ευτυχια στην ζωη της η κουκλα ασςΧαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
καλησπερα παρεα. αριστο τις ευχες μου τις ειπαμε τωρα μαζι με τις πρωτες πανες να παρεις και δικες σου. και παλι να σας ζησει η κορακλαΧαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
Αριστο να σου ζησει παντα με υγεια !!!!!!!Χαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
Να σας ζήσει Αρίστο, υγιές και καλοτυχη να είναι.Χαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
Αριστο να σου ζησει παντα με υγεια !!!!!!!
Καλησπερα Αρχοντες και καλο τριημερο
Απο Δευτερα νηστεια
screen shot on windows
Αρίστο να σας ζήσει και να ειναι πάντα καλά και να την καμαρώνετε. .Χαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
Ρε μουρλοκομείο τι εχεις κάνεις εκεί ;Αριστο να σου ζησει παντα με υγεια !!!!!!!
Καλησπερα Αρχοντες και καλο τριημερο
Απο Δευτερα νηστεια
screen shot on windows
Ότι έμεινε στον καταψύκτηΡε μουρλοκομείο τι εχεις κάνεις εκεί ;
Οσο για το τι θα γίνει απο Δευτέρα;;; δίαιτα και ξέσκισμα στο τρέξιμο.Ο στόχος ειναι -5 κιλά..buy.