Το έκανα Γιωργο!Τάσο καλή εξαέρωση να κάνεις.Να φύγει τελείως ο αέρας μέσα από τον θερμοσίφωνα.
Απλα ειναι 10ετιας ο θερμοσιφωνας χωρις καμμια συντηρηση..Ουτε ανοδιο ειχε μεινει ουτε τιποτα..
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
![sarcastic .sarcastic. .sarcastic.](/forums/data/assets/smilies/laugh.gif)
Το έκανα Γιωργο!Τάσο καλή εξαέρωση να κάνεις.Να φύγει τελείως ο αέρας μέσα από τον θερμοσίφωνα.
ναι εξαιρετικά είχα πολύ ωραίες τουφεκιές στα περπατιτα,θα στοκάρω για την καινούργια σεζόν ,είδα ότι είχε μπόλικα στα τοπικά κυνηγομαγαζα, δε τα ζητάνε πολλοί,λέω να δοκιμάσω κ τα 28 κ επίσης βγάζει κ ο Καραμανιδης κάποια άλλα δεν τα έχω βρει εδώΤα πανε παρα πολυ τα baikal αυτο κατάλαβα..και εγω πέρσι που τα εριξα εμεινα πολυ ευχαριστημενος..περπατητο σε κοντινες κ μεσαίες αποστασεις..
Νικολα δοκιμασα εγώ τα 28αρια με μισοταπα του Καραμανιδη φετος και μου άρεσαν παρά πολύ,αμα σε πάρει καμιά μέρα ο δρόμος προς την Πρέβεζα θα σε πάω να πάρεις...ναι εξαιρετικά είχα πολύ ωραίες τουφεκιές στα περπατιτα,θα στοκάρω για την καινούργια σεζόν ,είδα ότι είχε μπόλικα στα τοπικά κυνηγομαγαζα, δε τα ζητάνε πολλοί,λέω να δοκιμάσω κ τα 28 κ επίσης βγάζει κ ο Καραμανιδης κάποια άλλα δεν τα έχω βρει εδώ
Καλημερα παιδια!!δεν κραυιεσαι εεεεε??? καλως ηρθες στο beretta club.καλοτουφεκη αν και τα επισημα θα γινουν με τις φωτο
ευχαριστω Χρηστο μολις βρω ευκαιρια θα κατεβω γιατι περισοτερες φορε κατεβενω η κυριακες η αργιες που ειναι κλειστα τα μαγαζια,Νικολα δοκιμασα εγώ τα 28αρια με μισοταπα του Καραμανιδη φετος και μου άρεσαν παρά πολύ,αμα σε πάρει καμιά μέρα ο δρόμος προς την Πρέβεζα θα σε πάω να πάρεις...
Γειά σου πατρίδα!Χαιρετώ την παρέα.
Γεια σου Αποστόλη.Γειά σου πατρίδα!
Χαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
Χαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
Φίλε Αριστο να σου ζησει και να είναι πάντα καλά!!!!Χαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
Να σου ζήσει Άρη. Υγεία και χαρά εύχομαι για όλη της την ζωή.Χαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
Να σου ζήσει Αρίστο , να έχει υγεία και καλή τύχη ..............ωραία νέαΧαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!
... να σας ζήσει.... πάντα με υγεια και καλοτυχία....Χαιρετώ τη παρέα! Χθές υποδεχτήκαμε τη κόρη και όλα πήγαν καλά και για τα δύο κορίτσια μου!