Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αλάνια πριν μιάμιση ώρα μαζεύτηκα σπίτι μαζεψα τους μικρούς τους έβαλα για ύπνο και τώρα μία γρήγορη βόλτα στα μονοπάτια του HL για χαλάρωση!
Ευχαριστούμε για τις ευχές σας, να στε καλά εσείς και οι οικογένειες σας!!!
 
καλημέρα σας και καλά κούλουμα :)
μετά από μια εβδομάδα γεμάτη κούραση και δουλειά να ξεκινάει την εποχιακή της ένταση,σήμερα και αύριο...ξ ε κ ο ύ ρ α σ η...
ευκαιρία να τα πούμε μιας και τελευταίες μέρες μόνο παρακολουθούσα :)
 
Την καλημέρα μου σε όλα τα καλόπαιδα..ha ha ha.
Καφεδάκι στο σπίτι σήμερα αλλά με το μυαλό να βρίσκεται έξω και να ταξιδεύει σε βουνά κάμπους κλπ.Να ταξιδεύει από τα Τζουμέρκα και την αγαπημένη μου Ηπειρο , μέχρι τους ελαιώνες της νότιας Ελλάδας και από κει στις ωραίες εικόνες του Εβρου που έζησα φέτος ,μετά από πολλά χρόνια που είχα να πάω χειμώνα.Εικόνες που ρολάρουν με ταχύτητα στο μυαλό ,αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια.Και πως θα μπορούσα άλλωστε .Εικόνες απο τα τρομερά φθινοπωρινά χρώματα ,τόσο στα Τζουμέρκα όσο και στα χωριά των Ιωαννίνων .Τοπία χιονισμένα και παγωμένα .Από τα Γιάννενα μέχρι τον Εβρο.Εικόνες με τις πρωινές ομίχλες να διαγράφουν το ανάγλυφο της περιοχής καθώς σηκώνονται μέσα από χαράδρες ,ποτάμια και ρεματιές.Εικόνες που πολλές φορές με κάνουν να λυπάμαι για αυτούς που δεν μπορούν η δεν θέλουν να τις ζήσουν.
Εικόνες που όπως τις βλέπουν τα μάτια δεν μπορούν να αποτυπωθούν σε μια φωτογραφία .Ομως αυτές τις αμέτρητες φωτογραφίες , κάθε φορά που τις κοιτάζω νοιώθω πάντα τα ίδια συναισθήματα εκείνης της στιγμής και νομίζω οτι την ξαναζώ .
Αυτό που μένει για άλλη μια κυνηγητική περίοδο ,είναι οι καλές στιγμές με τους φίλους που κυνηγήσαμε ,τα μοναχικά μου ολοήμερα κυνήγια στην Ήπειρο,με όλες τις καιρικές συνθήκες και οι ανεπανάληπτες εικόνες που βλέπουν τα μάτια σε όλη την διάρκεια του κυνηγιού,Απο το χάραμα μέχρι που βραδιάζει.Ολα αυτά μαζί είναι καψούρα ,αρρώστια ,πάθος.
Το πάθος είναι μεγάλο ,είτε για τις ατελείωτες ώρες της περιπέτειας και τα καρτερία για τις φάσσες είτε για τα ατελείωτα περπατητά ,είτε για τις καινούριες εμπειρίες για μένα στους δρόμους του νερού που έζησα φέτος .Και εδώ θέλω να σταθώ περισσότερο και θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πατριώτη και φίλο Κώστα Grieko 13 και τον φίλο dimar για όσα έκαναν ώστε να με φέρουν κοντά σε ένα κυνήγι που δεν ειχα κάνει ποτέ και εν τέλει το καψουρεύτηκα.Και αυτό βεβαίως ας μην ξεχνάμε οτι αυτό είναι κάτι που βγήκε μέσα από αυτή την παρέα του HL.
Όμως ακόμη δεν κατέθεσα τα όπλα για φέτος..Θα υπάρξει και συνέχεια .Έχουμε άλλωστε το περιθώριο μεχρι τη λήξη..buy.
 
Εικόνες που πολλές φορές με κάνουν να λυπάμαι για αυτούς που δεν μπορούν η δεν θέλουν να τις ζήσουν.
.buy.
.congrats..congrats..congrats.
Γιατί να τις ζήσουν ρε Αδερφέ ?
Άμα δεν σουλατσαρεις μέσα στα σοκάκια της τσιμέντουπόλης
με τον μπερέ στην οβίδα
το κασκόλ στον σβέρκο
και το τάμπλετ ανά χείρας βγάζοντας
ατελείωτες φωτο από ερειπωμένα κτήρια μέχρι σκουπιδοτενεκές
δεν εισαι ΙΝ
είσαι παλιομοδιτης .buy buy..buy buy.
Βουνά ραχουλες ρεματιές ανήκουν στο παρελθόν για τον ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ
Η ξενομανία η Αμερικανια
με μία δόση Ευρωπαϊκής βοθριλας
σε όλο της το μεγαλείο :rolleyes::rolleyes:
Καλημέρα Άρχοντες :)mornin cof
 
Καλημέρα σε όλους....
Μεγάλη καρναβαλική παρέλαση σήμερα στην Ξάνθη ...
Καλημερα φιλαράκιΟντως πολύ ηλέντι σήμερα στην πόλη σου .Να περάσετε πολύ όμορφα.
Το πρόβλημα ειναι πως δεν εχουμε καταλάβει οτι στη χώρα ζούμε ενα καρναβάλι διαρκείας.Με μασκαράδες ενα λαό που χεοροκροτει τον εκάστοτε "βασιλιά"καρνάβαλο.
Ετσι εδώ δυο καρναβαλιστάν ,ζούμε μόνιμα στην παραζάλη του καρναβαλιού που δεν αφήνει περιθώρια σκέψης
.
.sarcastic.
 
Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back
Top