Στο ραδιο το ακουσα το πρωι. Θα εχει ειπαν κοκκινη βροχη...
Μετά απο 3 μήνες που αποφάσισα να πλύνω μπάνιο τον Ομπάμα , μα κόκκινη βροχή μουλειπε....
Απο κεντρική Ελλάδα και πάνω εχει κάτι βροχούλες αλλά οχι κρύο.
Στο ραδιο το ακουσα το πρωι. Θα εχει ειπαν κοκκινη βροχη...
Για νοτιαδες ελεγε με 21 βαθμους! Εγω παντως πιστευω οτι μια πτωση της θερμοκρασιας θα την εχουμε μεσα στον μηνα.Μετά απο 3 μήνες που αποφάσισα να πλύνω μπάνιο τον Ομπάμα , μα κόκκινη βροχή μουλειπε....
Απο κεντρική Ελλάδα και πάνω εχει κάτι βροχούλες αλλά οχι κρύο.
Για νοτιαδες ελεγε με 21 βαθμους! Εγω παντως πιστευω οτι μια πτωση της θερμοκρασιας θα την εχουμε μεσα στον μηνα.
Μανο αν εχεις απο τη παλια gm3 ΜΗΝ τη χαλασεις για το σκοπευτηριο.παρε καλυτερα sv28, agouila,prima,g2000. Αν παρολα αυτα θελεις 28αρια με τη gm3 εισαι στο 688 1,40-1,45-28 βυσμα agouila26....πολυ καλος ειναι και ο pistonskeet.υπαρχει και μια αλλη μεθοδος για φτηναφυσιγγια σπορτινγ αλλα μονο σε πμΚαλησπέρα στην παρέα! Για να βρίσκουμε άλλες ασχολίες πλέον...Φέτος όπως έχω ξαναπεί θέλω να πάω αρκετά σκοπευτήριο, όταν αλλάξει η ώρα και βραδιάζει μετά τις 8 σκοπεύω να πηγαίνω και καθημερινές κατά τις 6! Για να μαζεύουμε παρουσίες... Επίσης, σκέφτηκα με τον πατέρα μου τη gm3 να τη γεμίσουμε 28 γραμ. σκοπευτικό, να μην πάει τελείως χαμένη. Έχουμε κανένα σεταπ; Για την νέα παρτίδα λέω πάντα...
Μανο αν εχεις απο τη παλια gm3 ΜΗΝ τη χαλασεις για το σκοπευτηριο.παρε καλυτερα sv28, agouila
,prima,g2000. Αν παρολα αυτα θελεις 28αρια με τη gm3 εισαι στο 688 1,40-1,45-28 βυσμα agouila26....πολυ καλος ειναι και ο pistonskeet.υπαρχει και μια αλλη μεθοδος για φτηναφυσιγγια σπορτινγ αλλα μονο σε πμ
Και γω θα σου λεγα να παρεις μια αντιστοιχη granular αν θες οπωσδηποτε τετοια κοπη, για 28γρ.
πρόσεχε μην πέσεις ρεκαλησπερα σας ρεμαλια η καινουργια μου μηχανη