Κυνηγετική Γωνιά - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
http://www.vrisko.gr/details/3kc65f60_aaed763651_5h7d107k6fda

Κώστα εγώ κάθε φορά που πάω εκεί δεν μπορώ να σηκωθώ από την καρέκλα από το πολύ φαγητό και τις μπύρες . .sarcastic.
Τον Γεναρη πρεπει να κανονιστει εξορμηση για τσιχλες .hunter.στα περιξ της Στυλιδας -Πτελεου και μεσημεριανη μπιφτεκοκατανυξη στο μαγαζι ffff
Δεν ξερω βεβαια στον γυρισμο ποιος θα αναλαβει το τιμονι .sarcastic.

Μπιφτέκι μοναδικό με μικτό κιμά , κρέατα δικά του και πολύ χαμηλές τιμές.
Ενας λόγος που πολλά κυνήγια τα καναμε προς τα πάνω ήταν και ο Γκλατζούνης.

Στον Γκλαντζούνη είχα φάει πέρσι που, είμουνα για δουλειά προς τα κει , ένα γεμιστό μπιφτέκι που μου άρεσε πολύ.....well done.

Καλησπέρα στην παρέα. :)

Τι λέει παιδιά προς τα πού θα πάτε – τι θα κάνετε την πρωτομαγιά;

Την πρωτομαγιά θα μείνω εντός των τειχών γιατί παντού θα γίνεται της πουτανός.
Οπότε εγω θα εκδράμω την δεύτερη μέρα με άνεση.....

Εχθές εδώ ήταν η πρώτη ανοιξιάτικη βραδιά. Θερμοκρασία ανάλογη της εποχής, σχετική υγρασία, άπνοια και μέσα στην απόλυτη ησυχία ακουγόταν η συναυλία των αηδονιών...
Από εδώ και πέρα και όπως κάθε χρόνο, θα περιμένω να ακούσω και τα ορτύκια...

Καλημέρα σε όλους!
Και για να δείτε πόσο "προφητικός" ήταν ο Μητσικώστας, δείτε το παρακάτω προ εξαετίας περίπου video: :)

• Like
Reactions: DrV
Πολυ καλημεα σας...
Κ ειδικα σε κατι παιδακια που απο την αγωνια τους που θα παμε να ριξουμε μια-δυο πουλες μαζι ψαχνουν απο τωρα δικαιολογιες και εξαπολυουν λασπη και υποχθονιο πολεμο εναντιον μου... .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic. Κ μετα απορουσα γιατι επαθα διαστρεμα οταν τα ειχα παει για κυνηγι... .buy buy..buy buy..buy buy..yelling..yelling..yelling..yelling..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Ελα αγορι μου να σου μαθω την τεχνικη "walk the dog" κ να δεις πως παλευουν τα μεγαλα πελαγησια κ ολα κ κατι θα μαθεις διπλα μου... .banana..banana..my man.

Όταν εμείς πιάναμε ψάρια με το "walk the dog" εσύ κοινωνικοποιούσες τα κουτάβια σου...ρε 100 η αλεπού, 101 το αλεπόπουλο δεν γίνεται ... .my man.

ρώτησα τον οδηγό μου και μου είπε ότι θα με πάει το βράδυ στη συγκέντρωση
τον ευχαριστώ πολύ
καλησπέρα σας :)

Status
Not open for further replies.
Back